Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 704
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Ивче, колкото и да ти се иска да бързаш, нещата не стават с магическа пръчка. Нормално е да ти закъснее малко, напрежението и притеснението също оказват влияние. Hug
Елина, не обръщай внимание на всеки симптом. Не разбрах, дали си била със свеж или замразен трансфер?! Hug

# 226
  • Пловдив
Лина, хайде да са ти на късмет.
Иви, знам че колкото повече време минава, търпението се изчерпва. Ако се наложи да се направи МБ и се изолират нови бактерии, пак ще ги лекувате - по-добре отколкото да ги имаш по време на трансфера, без да знаеш - виж това пак ще е в твоя полза. Ако няма бактерии още по-добре - пей сърце.

# 227
Tayrissima вярно, че и ти и Виолетка бяхте така. Това ме зарадва, даде ми още кураж Hug Абе и аз така си казвам, че уж беше чисто всичко и нали така ме разочроваха изследванията ми, и се наложи наполовината на подготовката преди трансфер да спра лекарствата, затова съм толкова наплашена. А това за цикъла е точно така. Това си викам и аз- преди като исках да не ми идва, се появяваше точно на 27 ден като по часовник. Всеки месец плаках и мразех деня, в който ми дойде. Сега бързам и го чакам да ми дойде, че да започвам пак с хапчетата, а той като че ли напук ми прави Simple Smile Така е, при мен май все е така.
Плодчи, Лали благодаря ви милите ми. Пазете се Simple Smile Heart Eyes

# 228
Ивче, колкото и да ти се иска да бързаш, нещата не стават с магическа пръчка. Нормално е да ти закъснее малко, напрежението и притеснението също оказват влияние. Hug
Елина, не обръщай внимание на всеки симптом. Не разбрах, дали си била със свеж или замразен трансфер?! Hug

На свеж трансфер съм. Ембрионите нямали шанс да се замрязат и затова ми върнаха и 3-те

# 229
  • Пловдив
Лина, момичето с което бяхме на пункцията е пациентка на Минев. Ембрионите нямаше да издържат размразяване и я извикаха за трансфер, въпреки че прогестерона беше завишен и сега е бременна Simple Smile.

# 230
Лина, момичето с което бяхме на пункцията е пациентка на Минев. Ембрионите нямаше да издържат размразяване и я извикаха за трансфер, въпреки че прогестерона беше завишен и сега е бременна Simple Smile.

Като чета поста ти, имам чуството, че става въпрос за мен. И аз съм при Минев, и мен ме извикаха внезапно. Обадиха ми се дали мога да отида веднага и това е.

# 231
  • Пловдив
Е...продължението го знаеш  Peace

# 232
И аз да се отчета , че сега пък Цветната ми снимка е за 1.03 , днес бях при Минев , взе ми секрет и ме прати в "Писанец" , резултата ще е готов в сряда , съшо така ми взеха кръв за с - реактивен протеин , там резултата ми излезе и е със стойност 1 , референтните са: 0-6
Мислех си че 1.03 ми е 13-ти ден от МЦ и жената която ме записваше за ЦС в Селена ме попита дали нямало да съм в ову тогава , ами казах й , че най-вероятно не , ама от къде да знам ooooh!
Момичета сега пък това дали е проблем ?
А и останалите изследвания (ПКК , Кръвна група и кръвна захар) ще ми ги направят в Селена в деня на снимката , в 10 часа , а след като излязат ще направим ЦС , дано да не чакам много часове да излязат.

# 233

А и останалите изследвания (ПКК , Кръвна група и кръвна захар) ще ми ги направят в Селена в деня на снимката , в 10 часа , а след като излязат ще направим ЦС , дано да не чакам много часове да излязат.

Спокойно, всичко ще излезе на време, преди ЦС. И на мен ми ги вземаха в Селена около 9-10 часа, а ЦС беше след 13.30 мисля. Всички резултати бяха вече при Д-р Ненев.
Успех!

# 234
Благодаря ти ivetod  Hug

А дали ще е проблем ако съм в ову точно когато ще ми правят ЦС ?

Днес питах д-р Минев , той ми каза че не е късно тъй като няма да водя полов живот , а жената в Селена (незнам дали е лекар) ми каза , че трябва да съм преди ову и аз малко се притеснявам дали няма да съм в ову точно тогава и дали няма да си навлека проблем така  Sad

# 235
ЦС я правят в първите чисти дни, идеята е, да няма евентуална бременност, затова те е разпитвала сестрата.  Но в случая  д-рМинев е ти е отговорил,  затова не мисли кой ден е, важното е резултата от снимката да е добър.

# 236
Белоснежка, ", че ако има да става, ще стане от първия път" е доста силно изказване
Плодче,миличка, не съм го писала изобщо с някаква задна умисъл, нито пък с нещо да се хваля, по-скоро мисълта ми беше, че всичко си е Божа работа и късмет, можа би, на което не може да се повлияе. Аз бях такъв песимисти и изобщо не допусках, че може да стане от първия път, пък нещата като отидоха и за ЗЕТ, още повече се бях отчаяла, но ето, че се получи и дано да успея да изживя до край и без проблеми тези 9 месеца. Но в никакъв случай не съм искала да засегна някой... Rolling EyesПо скоро исках да вдъхна колкото се може повече кураж и надежди на Ivcheq, че и със ЗЕТ нещата се получават

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 17:59 от *Белоснежка*

# 237
  • Пловдив
Това вече прозвуча по друг начин.

# 238
Аз ще правя инвитро на спонтанен цикъл,днес пуснах ЛХ-11,25,доста високо,биха ми Цетротайд.Утре съм на преглед и се притеснявам ще има ли изобщо пункция,вие как мислите?

# 239
Аз ще правя инвитро на спонтанен цикъл,днес пуснах ЛХ-11,25,доста високо,биха ми Цетротайд.Утре съм на преглед и се притеснявам ще има ли изобщо пункция,вие как мислите?
Цеци, разкажи повече за ец,кой ден ти е,колко прегледа имаш и каква цена ти казаха,ще замразявате или ще връщате по 1ембри.

Общи условия

Активация на акаунт