Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 702
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ния, дай Боже, да няма нищо притеснително при теб и да вървиш сигурно към заветната цел и мечта! Ще чакаме да пишеш!Това течение може да не означав нищо, не се безпокой! Hug
Титанка, на мен са ми правили хистероскопия, но не и подобно цепване на матката и не знам, какво точно представлява. Пиши, моля те, на кирилица. Hug

# 211
А за подробности можете ли да ми кажете !Например колко струва оперативна хистероскопия в Селена и надругия ден дали ще мога да отида на работа!С каква упоика сте била и как е минало имало ли е болка след това

# 212
Титанка, аз правих едновременно хистероскопия с лапароскопия. Оставиха ме за една нощ в болницата, но повече заради лапарото. Когато се прави само хистеро, мисля, че изписват още на същия ден. Само хистерото беше към 300 лв., доколкото си спомням, защото беше миналата година април месец. Възможно е цените да са променени, защото и прегледите вече са по-скъпи. Хистерото минава по-леко от лапарото и мисля, че още на следващия ден можеш да отидеш на работа. Simple Smile

# 213
Бях с пълна упойка и нищо не усетих. След упойката ме боляха много раменете заради газа, който вкарват при лапарото. Тези болки в раменете продължиха около 7-8 дни. Simple Smile
Нека и другите момичета да споделят, как е минало е при тях.

# 214
Титанка, тук никой не говори в учтива форма, защото се чувстваме близки и сплотени от това, което правим.

# 215
  • Пазарджик
Титанка и аз правих хистероскопия преди година и нещо, за изчистване на полип. Тръгнах си още на същия ден срещу подпис, защото искаха да остана и през нощта /много бясно излязох от упойката и явно ги попритесних hahaha/. Чувствах се като парцал 2 дни, но после всичко беше ок. И на мен ми се върти в главата нещо като 280 лв., но не съм съвсем сигурна newsm78 а цените наистина се попромениха от тогава както казва Лали, та си попитай на място.

# 216
Последната цена която чух от доки за хистеро беше около 400 и няколко лева, но имах избор между хистеро следващия цикъл и абразио още същия и аз избрах абразио, което ми струваше 280лв преди една седмица. Всичко това за премахване на полип. Titanka, най-добре се обади и питай директно в клиниката за цената, защото май напоследък доста от цените им са дигнати. А за работата на другия ден не се тревожи - едва ли ще имаш някакъв проблем. Ще те изпишат още същия следобед. Късмет Hug

# 217
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали сте забелязвали промяна в дължината на цикъла.Трябваше да ми дойде още на 25 а вече е 27 и няма никакви признаци за това. Притесняваме, че се забавя, защото  се страхувам да не изтърва пак давността на микробиологията. Чакам да ми дойде и на 2-ри ден да започвам лекарствата преди трансфер. И друго да ви попитам- от тукашните момичета колко имат успешен първи опит при ЗЕТ. Ще се радвам да ми отговорите мили момичета. Аз почти само с вас си споделям и много се радвам на вашите отговори.

# 218
Пантерка честит празник на големи патерици мила. Желая ти безпроблемна бременност до края Simple Smile

# 219
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали сте забелязвали промяна в дължината на цикъла.Трябваше да ми дойде още на 25 а вече е 27 и няма никакви признаци за това. Притесняваме, че се забавя, защото  се страхувам да не изтърва пак давността на микробиологията. Чакам да ми дойде и на 2-ри ден да започвам лекарствата преди трансфер. И друго да ви попитам- от тукашните момичета колко имат успешен първи опит при ЗЕТ. Ще се радвам да ми отговорите мили момичета. Аз почти само с вас си споделям и много се радвам на вашите отговори.
Ивче, ако това ти е цикъла на следващия месец след стимулацията, е нормално да ти закъснее повечко, тук сме коментирали с момичетата, че почти при всички се е удължил през този месец, при мен беше 35 дни, при нормален цикъл от 29-30 дни, така че,спокойно, ще ти дойде. И аз така, чаках с нетърпение, за да започнем подготовка за трансфера,а той не идваше и се бях поизнервила доста тогава.
Иначе за успеха от първи опит ЗЕТ май ние с Лали сме най-пресните примери, че ако има да става, ще стане от първия път. И нейните 3 и моите 2, които се захванаха са ни първите опити ин-витро и са ЗЕТ. Hug Hug Hug

# 220
Благадаря ти Белоснежка.  bouquet

# 221
  • Пловдив
Белоснежка, ", че ако има да става, ще стане от първия път" е доста силно изказване.
Иви, два дена не е голямо забавяне  Hug

# 222
Знам плодчи, но ако се позабави още малко ще стане така, че към края на подготовката, ще ми кажат да си направя отново изследване за бактерии, а ти знаеш какво ми се случваше постояно. Искам просто всичко да е наред. Не съм на състезание-знам, но просто си мисля че тъпча на едно място. Вече 6 месеца ние неможем да доведем нещата до край Simple Smile

# 223
Знам плодчи, но ако се позабави още малко ще стане така, че към края на подготовката, ще ми кажат да си направя отново изследване за бактерии, а ти знаеш какво ми се случваше постояно. Искам просто всичко да е наред. Не съм на състезание-знам, но просто си мисля че тъпча на едно място. Вече 6 месеца ние неможем да доведем нещата до край Simple Smile
Спокойно Ивче,
закъснява ти, защото го чакаш с нетърпение! Щом последната микробиология ти е чиста, няма защо сега нещо да се е променило! Аз и една Виолетка-1976 сме също успешни на ЗЕТ от 1-ви път! Силно се надявам към края на март и ти да ни зарадваш с успех! Само не се плаши от ЗЕТ, според мен това е по-добрия вариянт, за да си починат телата ни след тежката стимулация!
 Hug Hug Hug

# 224
Здравейте момичета.
Да се отчета- на 21.02 ми беше трансфера. Върнаха ми 3 емб. на 3-я ден, тест на 4.03.12г.
До вчера пазих леглото, но уви от днес вече няма как и съм на крак, и се появиха болки като да ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт