Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пазарджик
Кръшков в  Селена прави фм на 2/навсякъде май е така/, но пуска и 3 или 4 д и парви запис на флашка - това да си се изкефят родителите просто Peace
Ставрев не прави фм, а само бхс, но и аз реших с тези вероятности при бхс-то въобще да не се вкаравам във филми Grinning

# 196
Лали Кръшков е специалиста на 4Д аз не съм правила 4 Д, като ходих в кабинета при Топалова на всеки две седмици, там апарата е 3д и тя си ме преглеждаше обстойно всеки път и нямаше нужда от 4Д. Относно прегледите за болничните са рутини, преглеждат те само да видят че бебето си е там Grinning правят ти снимка за досието и това е, пкк ми я дават и ако има нещо я нося с мен на прегледа и тогава коментираме.

# 197
  • Пловдив
И аз и сестра ми сме си следили бременността само при д-р Минев, но той не работи със ЗК. Предложи ни вариант да ходим и при лекар по ЗК, за да не плащаме изследванията, но ние предпочетохме да си го спестим.  Laughing Не сме правили ФМ отделно. Докторът си гледаше каквото трябва в съответните седмици. Относно БХС, аз съм много скептична. Правила съм го, даде малка вероятност и не съм правила амниоцентеза, но разчитах и на преценката на лекаря. Не е имало основания за съмнение от негова страна. Но при сестра ми беше обратното, риска беше 1:50 и въпреки уверенията на д-р Минев, че всичко е наред и няма основания за притеснение, та все пак реши да направи и амниоцентеза, защото в тази ситуация предпочиташ да се презастраховаш, отколкото да се измъчваш до термин. Все пак никой не може да ти даде 100 % гаранция, но е малко по-успокояващо като си направил всичко необходимо. А тя има и един спонтанен аборт при предишна бременност. Амниоцентезата беше направена в "Селена" пак от д-р Минев, но сестра ми предпочете по-краткия вариант, при който пробата се праща в София и резултата излиза до 5-6 дни. Всичко беше наред, амниоцентезата отхвърли риска и роди здраво и красиво бебе.  Flutter

# 198
При Минев, не съм ходила никога, но примерно когато за удължаване на болничния се падна на преглед, не при моя док, а при Ненев примерно съм доволна, че ще получа повече информация.
Ами моя доктор Ненев си е много сладък и обяснява на широко, аз и за това съм много доволна,че ме прехвърлиха при него  Joy  bouquet

# 199
Ненев и Топалова ме гледаха когато ми правиха амниоцинтезата, Топалова я прави,такъв смях падна с Ненев като видя бебето как си беше показало мъжкото достойнство че каза: еее не мога да не ти го снимам хич не е срамежлив, много отпускащо действа когато се смее.

# 200
Ех момичета,
много инфо за ж.к. Благодаря ви!
Аз ходя при д-р Минев и съм супер доволна! А в Селена ходя по здравна каса, за да ми дават изследванията - то те само това и правят  Laughing Laughing Laughing Наскоро ми премериха и кръвното, но след като аз им казах да го направят!
Иначе и аз ходих при д-р Кръшков спецялно за да гледа сърчецата на бебките! Всичко е наред за сега и съм спокойна! А доколкото знам от моя лекар БХС за близнаци е излишен, не показвал нищо!
Успех на всички момичета! Вярвайте на лекарите, които сте избрали и смело напред!

# 201
Момичета, голямо затишие настана тук откъм ин витро-процедури. Няма ли девойка, която да прави ин витро?  newsm78

# 202
ох да голямо затишие,и аз тука старото куче ви следя милички,до 3 ми опит остават 2 месеца,много съм се разработила.момичета казвайте новините......Плодче гушкам те миличка ох какво да кажа Praynig

# 203
Аз ви чета и стискам палци.
Велка,снимката е уникална,ако знаеш колко пъти я гледах и се радвах.
Белоснежка,ти как си?Ходи ли на преглед,нали всичко е наред?
Лали,вие как сте?
Иветод,амниоцентезата ставрев я прави ако при бхс излезе лош резултат.Момичето с което бяхме на трансфер прави амницентезата след като бхс даде лош резултат ,тя много се страхуваше защото казват че амниоц има риск за бебето макар и малък,но слава богу всичко беше наред.Няма нужда от амниоцентеза,даже и от бхс ,феталните морфологии мисля са достатъчни.
Ивче,а ти как си?Излекува ли бактериите?
Ками,малко остана Hug.
Днес съм рожденничка нека ви почерпя  Simple Smile

# 204
  • Пазарджик
Пантерка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си здрава и щастлива, обичана и обичаща  Simple Smile И да получиш най-голямото си здраво и ревливо подаръче през Юни Grinning

# 205
Белоснежка,ти как си?Ходи ли на преглед,нали всичко е наред?

Днес съм рожденничка нека ви почерпя  Simple Smile
Пантерка,миличка,честит рожден ден и от нас!Желаем ти безпроблемно изминаване на оставащата част от пътя до щастливия ден за среща с бебка и от там нататък всичко да е наред и да сте здрави, което е най-важното!
Аз вече не знам как съм  Rolling Eyes newsm78 След това краткотрайно кървене във вторник и вливката вече нямаше такова ясно кървене, но продължи с ръждиво зацапване, особено сутрин, като стана от леглото. Иначе през деня мога да кажа,че почти няма нищо, освен 2-3 пак такива леко кафеникави капчици по ежедневната превръзка. Преди два дни реших,че вече съм чиста и да си сложа Утрогестана вагинално, но на сутринта пак изтече в същия кафеникъв цвят, после през деня пак нищо. Тази сутрин пак беше същото, въпреки че продължавам да го взимам през устата. Клексан и аспирин не съм взимала от неделя насам, понеже док. каза да почна да ги редувам след първия чист ден, но аз все още нямам такъв и това ме притеснява, но пък като е толкова оскъдно това зацапване, направо не знам ooooh! ooooh! ooooh!

# 206
Пантерка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет, да гушнеш най-красивото и здраво бебче, което много да ви радва с таткото! Hug
Ние сме добре, чакаме си деня за преглед за сърце или сърца. Като изключим кафеникавото зацапване, с което вече свикнах, нещата засега са нормални.
Белоснежка, не се притеснявай с това зацапване и при мен е така. Дори снощи си ми беше като течение. Hug

# 207
Пантерче, честит личен празник и от мен!
Да си много здрава, обичана, леки и щастливи оставащи месеци до срещата с малката принцеса!

ПП. Ама много е вксусна тази торта.

# 208
Пантерка ЧРД ! Да си жива и здрава  Hug Hug Hug
Да дам отчет , насрочих си ЦС за 28.02 , преди това на 27 съм при Минев , да ме гледа , дали имам още бактерии , надявам се да съм се изчистила , макар , че имах болки в яйчниците и едно течение ми се появи от вчера , оффф може пак да ми се размине и да трябва да пия хапове с това течение...
Късмет на всички  Hug

# 209
Predstoi mi in vitro po-fonda,predi dve sedmitsi si podadoh dokumentite.Sega chakam da mi se obadqt,da mi kajat koi nomer sam .Oh,golqmo chakane shte e! Doktora mi kaza,che predi tova trqbva da se napravi operativna histeroskopiq ,leko tsepvane na matkata,za da zarastnela kakyo trqbva.Na nqkoi pravili li sa tochno takova tsepvane?

Общи условия

Активация на акаунт