Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
velka, малкия е голям сладур, да ви е жив и здрав и да пълни дома ви с детски смях. Весело посрещане на първия му рожден ден  Hug

# 181
Калифорния, обади се на сестрите. Те ще ти кажат, какво да правиш.
Велка, Бобо е невероятен чаровник, много усмихнат и сладък. Да ви е жив и здрав! Първият му рожден ден да бъде най-незабравимото събитие в живота на цялото ви семейство!  bouquet

# 182
Момичета, пожелавам ви поне по едно такова чудо, и всички да си имате толкова послушно и усмихнато бебе като Божидар,той от както се е родил ми е много кротък, въобще не разбрах кога мина 1 година,аз и затова много исках поне още две такива слънца ама явно бог така е решил.Наричам го чудо все още нали ми го прати Богородичка,на трансфера на снимката ми се яви Богородичка,можете да я разгледате не всеки ден се виждат такива чудеса.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/38423_13898454945 … 762_6853828_n.jpg

# 183
Боже, Велка, направо си е чудо. Колкото пъти я погледна и не мога да повярвам, невероятно е! Тя ви закриля. Hug

# 184
Здравейте,момичета!На мен с това кървене, зацапване и т.н. вече ми се въртят какви ли не филми из мозъка, та да ви питам нещо. Ако ме приемат за задържане в Селена, колко се плаща?На ден ли се плаща, или освен за престой се плащат и медикаментите, които ти слагат? Сигурно има такива от вас, които са лежали там, нека да ни осветлят по този въпрос  Hug Hug Hug

# 185
Белоснежка не съм лежала но преди беше 60лв на ден, обади се на регистратурата и питай.

# 186
Велка наистина е чудо това със снимката. Нека ви закриля цял живот.

# 187
  • Пазарджик
Белоснежка не съм лежала но преди беше 60лв на ден, обади се на регистратурата и питай.
 Peace толкова е, медикаментите не се плащат/поне аз с твоите симптоми друго не платих/, но Белоснежка обади се ако искаш пак да провериш и дано всичко при теб се оправи бързо и с бебенце да сте добре Praynig

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:28 от nanyna

# 188
Извинявам се,че нахълтвам,някой правил ли е икси на спонтанен цикъл в тази клиника?

# 189
 Peace толкова е, медикаментите не се плащат/поне аз с твоите симптоми друго не платих/, но Белоснежка обади се ако искаш пак да провериш и дано всичко при теб се оправи бързо и с бебенце да сте добре Praynig

Нани,
къде ходиш на женска консултация и какво точно прави лекаря? Аз ходя в Селена и не съм доволна, ако не е д-р Минев да ме следи, не знам какво ще се случи!

# 190
Аз ходих на женска консултация при Топалова в кабинета по здравната каса,в Селена ходих само да си удължавам болничният. Минев няма ли женска консултация в кабинета си?

# 191
  • Пазарджик
Тайрисима, много ти е сладка лентичката   Party
Ходя в Селена при Ставрев, но си плащам всичко всеки път... На ЖК отделно не ходя, защото Ставрев така или иначе ме иска през 20 дни и прецених, че ако тръгна и по други лекари леко ще психясам от мислене за прегледи и чакане пред кабинети  Crazy По едно време мислех да се отказвам от клиниката, но мъжо ме разубеди ... Даже направление от личната не съм си вземала... Като цяло не съм доволна много, защото док почти не говори, но нали всичко е наред с бебките, не го мисля толкова. Пускат ми всякакви изследвания/даже понякога май прекаляват/. Обратната връзка много им куца обаче... На 27.02 съм на фм при Кръшков, за която аз си се записах, защото Ставрев каза, че няма нужда според него, ама аз поне да се порадвам на бебите, пък и за успокоение... При Минев, не съм ходила никога, но примерно когато за удължаване на болничния се падна на преглед, не при моя док, а при Ненев примерно съм доволна, че ще получа повече информация. Много се дразня, че когато съм за удължаване на болничен в 60-те лв. влиза и узи, но правя ли го при Ставрев, си плащам узи-то отделно защото той се води специалист... ама нали трябват пари до довършат новата сградааа Grinning
Оффф ама се разписах  Crazy

# 192
Ами да кажа и аз за консултациите /не че му е мястото тук де, предвид момичетата, които чакат да забременеят, но пък може да им е от полза после  Simple Smile/ та,
и аз ходя при Ставрев през около 20 дни, наистина много не говори, даже не виждам и какво гледа на егохрафа, обикновено после казва за сега всичко е наред и ако има някакви изследвания, които трябва да правим. Ама и аз може да съм си виновна, че много не питаме. А относно изследванията, никога не сме ги обсъждали на следващ преглед, но аз обикновено си ги искам или ми ги изпращат на мейла. Не ми стиска да се откажа от там, въпреки цената на прегледа и повече от 150 км в едната посока, посещенията ми носят някаква сигурност и мисля, че док гледа каквото трябва.

Тук в моя град съм записана на ЖК, ползвам болничен и док всеки път ме гледа подробно на ехограф като обяснява какво гледаме, коментира изследванията, е след УЗИ то, което се полагаше по ЗК, си платихме - 20 лв.

Ама и аз се разписах...

ПП Сега ми е голяма мисъл ФМ и БХС, миналия път док нищо не каза, ще питам, дано не късно...

# 193
Иве, то БХС май си е абсолютно излишно изследване, защото ти дава някаква вероятност от проява на генетично заболяване. Четох за случаи с минимален риск от БХС, поради което не е правена амниоцентеза, а впоследствие при раждането детето е с някакъв синдром. Натъкнах се и на обратната хипотеза.
Момичета, този д-р Кръшков в "Селена" ли прави ФМ?

# 194
О, Лаленце, напълно си права, аз също като се разчетох, попаднах на такива становища. Ама съм решила на следващия преглед да питам док какво мисли, а и да си поговорим за амниоцентеза.

Д-р Кръшков, гледа на 4D или 3D ехограф /мисля, че е 4/, а ФМ, ако не се лъжа може да се прави и на 2D, оглежда се добре бебето, записват се съответните мерки и на базата на това се взема кръв за БХС, като се попълват на бланка доста данни, възраст на майката и т.н.
Моя приятелка, която роди близнаци миналата година ходи на преглед при Кръшков /по желание, а не че Ставрев я беше изпратил/, но мисля че беше около или по късно от 20 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт