Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Момичета Велка вече се похвали от мое име, резултата е положителен , ЧХГ - 70,97. Направо щеше да ми изкочи сърцето като го видях. В понеделник ще ходя в Селена да пусна още един , за да видим как расте ЧХГ.Засега това е от мен.Ще пиша как се развиват нещата. На всички момичета в процедури стискам палци за положителни резултати и сладки и здрави бебенца на финала.

# 436
Момичета задължително ли е да пусна теста в Селена. Питам от съображение дали може да го пусна в Стара Загора. Има ли преглед в деня на теста.

# 437
Паеле, честита ти бременност! Дай Боже накрая едно или две сладки бебчета! Hug
Ивче, теста не си длъжна да го правиш в Селена, но трябва да им се обадиш за резултата, за да ти кажат, какво да правиш занапред. В деня на теста няма никакъв преглед. Кога ти беше датата на теста?Praynig

# 438
Благодаря ти Лали. Ами теста ми е на 04,04, и сега стана така, че всеки е зает и няма кой да ме закара до Пловдив-е разбира се, че ако се налага толкова много ще накарам татко да си вземе ден, но става много сложна. Така, и си мислих,след като няма кой да ме закара, а нали не искам да се лашкам по автобусите, защото много друса и е опасно-аз за какво се вардих толкова,щом накрая ще съм с автобус, да си пусна кръвнитите изследвания тук в Стара Загора. Защото и на мен никой не ми каза, че на 04 ще има преглед или нещо такова. Само взимане на кръв и това е. Много се страхувам от резултата, надявам се всичко да е наред. Ами ще се обадя да питам най-добре. Че трябва да си взема и болничния, но ще го измислим. Чаоо на всички за сега, ако има нещо за предупреждаване и по-специално, казвайте. Късмет и стискам палци на всички Simple Smile

# 439
Ивче, болничния може да поискаш да ти го пратят по куриер. Това не е проблем, защото го практикуват. Simple Smile

# 440
Лали, обадих им се, и ми казаха, че няма никакъв проблем да го пусна теста в Стара Загора. А за болничния ще направя  така. Simple Smile Теста ми е на 13 ден след трансфер. Има ли смисъл да пусна и по-рано според теб.

# 441
Честито за положителния тест Simple Smile , стискам палци и за предстоящите  Hug, също така се надявам и Ви желая всичко да е на ред през цялата бременност. Момичета имам едно питане, ако примерно правя ЗЕТ след около година след неуспешното инвитро, освен стандартните изследвания дали ще трябва пак да правя цветна снимка? Може би това ще е преценка на доктора, но ако някой е правил ЗЕТ след около година или след около 6 месеца, дали са му правили пак цветна снимка?

# 442

момичета някои от вас правил ли е изследване за усвояване на фолиевата киселина ? има ли значение на кой ден от цикъла се прави ?

# 443
Ивче, ако си много нетърпелива, можеш да пуснеш кръвен на 11 ден, като денят на трасфера го броиш за нулев. На пикливите не вярвай много. Като прокървих 3 дни преди теста, си направих един такъв от 0,80 лв. и показа много бледа втора черта. Чак си помислих, че ми се привижда. Дори в деня на теста, когато ЧХГ ми беше 707, шуърчека имаше пак бледа втора черта. Белоснежка си прави уринен в деня преди теста и й беше отрицателен, а на следващия ден имаше високо ЧХГ. Изводът е, че изцяло можеш да се довериш само на кръвния, а на уринния - само, ако е положителен. Hug
Ани, при ЗЕТ не ти трябва ЦС, защото проходимостта на тръбите е без значение. Simple Smile
Светле, знам, че подобно изследване се прави след повтарящи се спонтанни аборти. На теб кой ти назначи?  bouquet

# 444

привет лали !
 изследването ми го назначи д-р  топалова , след трансфера януари тази година и биохимичната бременност  препоръча  да изчакам 2 месеца и да направим това изследване.
след като се види резултата ще ми определи колко да приемам  фолиева киселина  поне 2-3 месеца преди   следващото ин витро и се налага да правя PGD   , малко се притеснявам .

# 445
Светле, последният път, когато лежах в Селена с кървене, бяхме в стаята с едно момиче, което пиеше по 10 таблетки фолиева киселина. Тя сподели, че има проблем с усвояването й, но не питах, какво точно изследване са й правили. Не вярвам в Селена да не го правят, така че питай. Hug За PGD не трябва да се притесняваш, защото при него всичко опира до финансовата страна на нещата.

# 446
Честито Паеле!Хайде да повлечеш крачета,да бъдеш късметчето на темичката ,след теб и Ивето и за всички по две чертички.
Светлана доколкото знам изследването за фолиевата киселина е генетично.Пускала ли си генетични досега?Хубаво е имунологичните да се видят как са,те не пропускат лекарите тези важни изследвания де.
Ивче,стискам палци и вярвам в успеха ти и твоите борбени бебенца.И аз си получавах болничните по куриер.
Нани ,как сте миличка?Прочетох че бебките папкат и напредват с килограмчетата Hug Praynig.

# 447
Мерси Пантерка, и на всички момичета за стиснатите палци. Продължавайте да ми стискате, че много ми помагат. Хубав ден на всички.  Simple Smile

# 448
 newsm10 Ивче и от мен имаш стиснати палци.Всичко ще е наред и ще видиш  EFP Успех мила и късмет разбира се.

."Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си."
                     Паулу Коелю

# 449
 Ивче имаш стиснати палци и от мен .Успех мила !  Да се похвалиш с високо чхг. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт