Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 758
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Ивче, от все сърце ти желая подобаващо ЧХГ! Стискаме ти палчета с моята ледена шушулка! Praynig Hug

# 451
лагодаря ви милите ми те. Стискайте, че много започна да ме е страх. Нямам никакви симптоми за нищо. Леко ме заболяха гърдите и си викам айдеее, пак ми дойде, защотото сега е моментът, в който долу-горе трябва да ми дойде, но да се надяваме, че няма да ми идва. Иначе никакви симптоми, даже си правя кафе всяка сутрин, не ми се гади или нещо такова. Оххх момичета много ме е страх, направо се моля с двете си ръце всичко да е наред.Чаооо

# 452
iv4eg    Praynig   Hug

Кога трябва да направиш тест ? - коригирам се , видях , че си писала че утре е денят
Стискам палци ! Praynig

# 453
# 454
Ивче  стискам палци за утре Praynig Praynig

# 455
Ивче,чакаме те с най-хубавите новини утре! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 456
Ивче днес е твоят ден! Бог да е с теб! Чакаме те с най хубавата новина  newsm10

# 457
# 458
Ивче,голямо чакане му ударихме днес  Simple Smile Това твоето ЧХГ не можаха ли да го изследват днес, цял ден  Rolling Eyes

# 459
Ивче, хайде мила, чакаме с нетърпение тлъсто ЧХГ Hug
Дано, дано, дано Praynig

# 460
Ивче,хайде мила,дано мълчанието ти е за хубаво  Praynig.
Да с епохваля успях да си взема Клексана по здравната каса Grinning,за 30 бр цената е 149лв в Марешки.И всичко благодарение на Тайрисима  bouquet,благодаря миличка че сподели .
Стискам палци на всички които имат нужда .

# 461
Момичета извинявайте за чакането. Резултата ми е отрицателен Cry Много бях разстроена вчера, и за това не съм писала. Немога да си обясня къде сгреших, след като се вардех толкова. В лабораторията, в която пуснах изследването референтните стойности се резличават от тези в Селена. Тук са от 0-3 отрицателен. За навършени седмици,ако има бременост се иска на трета навършена  да е  над 5,3. За жалост моят резултат е 0,100. От лабораторията ми казаха, че е нисък и ако искам да го направя пак на 17 ден, но като цяло според тях няма бременост. Обадих се в Селена и там акушерката говори с доктора и казаха същото. Сега чакам да ми дойде и като ми свърши да отида на преглед, за да видим какво става. Дали ще може да ми каже причината, вие как мислите.
Благодаря на всички за стиснатите палци и за подкрепата.

# 462
 iv4eg,много съжалявам!Няма думи, които могат да успокоят тази мъка,но трябва да се преживее и да се продължи напред. Само не си задавай въпроса "Къде сгреших", защото ние правим всичко, което трябва и от там нататък другото е късмет и Божието благоволение. Няма защо да се обвиняваш за едно или друго. Hug Hug Hug

# 463
  • София
Ивчег, много съжалявам, знам как се чувстваш, аз го преживях същото преди 1 месец.
Не търси вината в себе си, ти си направила всичко необходимо. Даже според мен повече от необходимото, цялото това лежане според мен е безсмислено. Гледай да си починеш сега по празниците и след срещата с док. ще прецените как да продължите!  Hug Hug Hug

# 464
Ивче толкова много съжалявам , стана ми много мъчно все едно го преживях отново.Каквото и да ти казваме думите няма да помогнат просто ти трябва да си поплачеш и да ти олекне.Но аз съм много оптимистично настроена и вярвам, че надежда винаги има и това , че сега не се е случило е Божа работа както казва Белоснежка , но Бог е велик и помага, затова не се предавай и гледай напред.

Общи условия

Активация на акаунт