Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 757
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Ивче, съжалявам  Hug Не търси вината в себе си, каквото е зависело от теб ти си го направила. Едва ли и лекаря може да ти отговори защо не е станало. Предполагам, че ще прегледате всички изследвания, които имате до момента и ако има нещо изпуснато ще го направите.

# 466
Оххх наистина е много тежко. Не съм мигнала снощи, цялата нощ бях будна. Незнам как да събера сили. Толкова надежди имах, на никой не съм сторила лошо, старая се да съм добър човек, да помагам, даже се ядосвам на себе си, че съм много чувствителна и съжалителна. Вярвах наистина, че през всичко което минах и моят ден ще дойде- викам си и аз съм като моите приятелки,както те си имат дечица, така и на мен ще се случи, малко по-трудно но ще стане. А то какво стана. Незнам, мисля този път да задавам много въпроси на доктора, не за по 5 минути и , да влиза следващия. Ще искам отговори, диагноза за проваления платен опит и всичко което те или аз не съм направила.  Разсипах се от изследвания за бактерии, хормони и тем подобни, накрая уж всичко беше наред а опита е отрицателен. Искам обяснение-това е медицина и тя трябва да даде отговор.
Ivankaka кога ще започваш следващия опит.
Благодаря ви мили момичета за милите думи. Късмет на всички.

# 467
  • София
Ивчег, незнам още. Ще ходя на консултация и при друг лекар и ще преценя, но определено не ми се бърза.
А ти недей да се отчайваш, и нашия щастлив ден ще дойде някога!!! Явно трябва да преминеме през трудния път. Относно първия опит, и моите надежди бяха голями, но за съжаление се оказа, че масово първия опит е неуспешен! Не се надявай доктора да ти даде обяснение за неуспеха! Дано поне назначи допълнителни изследвания. Успокой се и гледай да се възстановиш бързо. От нервите и недоспиването най-много да се разболееш Hug Hug Hug

# 468
Iv4eq, много съжалявам, мила! Направо сърцето ми се къса като чета поста ти Hug. Предполагам колкото ти е трудно, но моля те не трупай гняв в себе си, защото той никога не помага! Сега е важно да се успокоиш и да се възстановиш след разочарованието!

# 469
  • Пловдив
Иви няма място за самосъжаление, следващият път пак сме там и пак ще опитаме и така докато стане.  bouquet

# 470
Ивче много съжалявам мила ,че не се е получило  Hug Hug Hug.
каквото и  да ти кажем  в момента  няма да те утеши  ,знам какво ти е, но така е трябвало да стане , трудно е до го разбере човек защо му се случва . Сега си поплачи да ти олекне  , само не се затваряй в себе си ,  горе главата  живота продължава  ,и  също и ние продължаваме с борбата  да си имаме  един ден  бебче ,да станем майки .   Praynig  bouquet

# 471
Благодаря ви момичета Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 472
Ивче, силна прегръдка и от мен  Hug, знам много е неприятно и тежко, защото влагаме абсолютно всичко. Какво да се прави, живота ни изправя пред какви ли изпитания  Hug Hug Hug.

# 473
Ивче, съжалявам за неуспешния опит. Правилно си решила да питаш доктора - задай му всички въпроси, които си решила, така ще си по-информирана и по-спокойна. Искам да ти кажа да гледаш напред и да продължаваш да се бориш, защото просто няма начин да не се получи, всички ще успеем рано или късно  Hug

# 474
Ивче съжалявам за неуспеха ти. От собствен опит напълно те разбирам как се чувстваш. Сега си почини малко и събирай сили , защото борбата продължава. Ще видиш , че ще успееш. Горе главата и смело напред мила.

# 475
Мила Ивче, много съжалявам! Не се отчайвай! Зареди се с много енергия  и сили! Хубавичко разпитай доктора си и ако не получиш задоволителни отговори и достатъчно внимание направо го сменяй!

# 476
Ивче,много съжалявам!Аз съм го преживяла два пъти и до болка ми е познато това състояние.Трябва да си силна и да вярваш ,че следващия опит ще е успешен.Стискам ти палци и искрено се надявам,следващия път всичко да е наред. Hug

# 477
Още веднъж- Благодаря Ви милите ми за подкрепата. Не мислих, че и за мен ще се пишат страници със съжаления за неуспеха, но ето че и аз минах през това. Ще се боря и ще стискам палци да успеем всички.

# 478
Ивче, много съжалявам за неуспеха ти! Едва ли думите ще бъдат достатъчни да те утешят, но трябва да се съвземеш психически, да се възстановиш физически и да продължиш борбата за бебче. Ти си силно и смело момиче и ще се пребориш за мечтата си! Hug

# 479
Кураж и успех, мила!

Общи условия

Активация на акаунт