Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Ивче,съжалявам.Бъди силна и не спирай да се бориш,защото ще успееш и ще бъдеш страхотна маминка!

# 481
За всички мили момичета Hug
Благодаря за добротата Ви. Трогната съм, жалко, че вместо похвали си споделяме болка и съжаление. Радвам се, че Ви има, и че съм част от вас. Прегръщам и се моля за всяка от нас. Заслужаваме го!!!

# 482
Вярвайте, мили момичета и не се отчайвайте! Hug

# 483
Здравейте, момичета!

Може ли някоя от вас да ми даде номера на д-р Минев?

Благодаря предварително и успех на всички!   bouquet

# 484
# 485
# 486
  • Пазарджик
Ивче, съжалявам миличка Hug Не губи надежда - хубавите работи стават бавно! Всички трябва да бъдем мами, това е смисъла на живота ни и съм сигурна, че така ще стане!

# 487
Мерси Нанина, ще се опитам да се вдигна и да продължа тази борба. Ти как си, малките добре ли са?
Пантерка Heart Eyes

# 488
Ивче, силна прегръдка и от мен,никога не се отказвай от мечтата си да стенеш мама.

# 489
Ивче, силно те прегръщам мила, и не забравяй, че след всяка сълза идва и щастие и усмивка. Вярвам, че другия ти опит ще е мммного успешен. Кураж!

Момичета, аз искам да ви питам - проблем ли е ако стойностите на TSH при пункцията и при трансфера са различни? Много ме тревожи този факт, защото преди пункция съм завишила хормона над 2.5, а сега преди трансфер съм с двойна доза еутирокс и съм го намалила в граници. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас е имала такива притеснения.
Гушкам ви силно  Hugи се моля за всички - да успеем да станем щастливи майки.

# 490
Гига Hug късмет на предстоящия трансфер.
Велче, снимките на Божи са страхотни. Да ви е жив и здрав малкия юнак Simple Smile.

# 491
Гига, кога ще ти бъде трансферът? Щом стойностите ти са в норма, мисля, че няма нищо притеснително. Те трябва да си бъдат в норма за трансфера.  bouquet

# 492
Лали, утре ще разбера за датата на трансфера. Днес ми е 11 ден. На 9 ден лигавица 10мм, мисля, че е добре!?
Хубава вечер, момичета! Отново ще разчитам на вашите стиснати палци и мънички палчета  Wink Hug

# 493
Гига, засега лигавицата ти е чудесна. Дай Боже, да прибере успешно за 9 месеца твоите мразчовци! Praynig

# 494
Ивче, силна прегръдка и от мен! поплачи си, излей си мъката и с нови сили напред.  Hug Hug Hug
Гига, успех на трансфера  Praynig
ЛалиHug Hug Hug
Пантерка, вие сте почти на финала. Пожелавам бебчето да си стои на топло до термин и после невероятна среща със съкровището. Извинявай, пропуснала съм, какъв цвят са ви гащите?

Общи условия

Активация на акаунт