Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 753
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, момичета....
Лали, дано си права мила и да си ги гушкам под сърцето 9 месеца Hug Hug
Днес 12 ден от МЦ, лигавица 11.5, в четвъртък ми е трансфера. Точно на Велики четвъртък. Дано и за мен да остане Най-Великия и успешен ден в живота ми. Grinning
 Hug Hug Hug

# 496
Гига, този път финалът ще бъде успешен.  Praynig Само имай силна и безгранична вяра и никакво отчаяние! Съветвам те да си прибереш 3 ембрита, защото останалите размразени ембриони при никое момиче не са оцеляли. С тази бройка имаш най-голям шанс.  Hug Колко замразени имаш?

# 497
Гига, това ще е твоят трансфер. На такъв ден, няма начин да не е  Hug Ще чакаме да се похвалиш колко снежинки си си прибрала. Аз имах трички и ми ги върнаха, едно се закрепи. Пожелавам същото и на теб  Praynig Praynig Praynig

# 498
Гига късмет за четвъртък и от мен мила.  Praynig

# 499
Гига и от мен много късмет и успех разбира се. newsm10.На велики четвъртък , няма как Бог да не е с теб и да сбъдне мечтата ти. newsm17

# 500
Гига успех на велики четвъртък Praynig и вярвай ,че този ден ще е велик за теб.

# 501
Дано ви чуе Господ момичета  и да ми помогне да си ги гушкам за нова година.
Лали, имам 6 замразени на 3 ден, т.е. на две места по 3 - предполагам.
Дано да се размразят без проблеми.
Това е от мен. Започнах да се разхождам с рецептите в джоба, че да не забравя някое лекарство  Crazy . Много  Hug на всички.
С мен няма ли някоя друга бъдеща мама?
George....  Wink Как си мила? Липсваш ми тук!

# 502
giga82 , успех и то мен!
Ще си мисля за теб в четвъртък!
Чакат те само положителни емоции!

# 503
Гига ,стискам ти палци и ти пожелавам много късмет,не забравяй ,че трябва да си силна и да вярваш.За малко ще се разминем с теб, аз съм на преглед във сряда! Hug

# 504
Гига, хубаво е, че имаш замразени на две места. Не бой се, ще се размразят! Hug

# 505
Тук съм, Гига! Рядко пиша, но чета редовно. Стискам палци и вярвам, че всичко ще е успешно! Разбира се, че на Велики Четвъртък ще се случи и голямото и дълго чакано събитие за теб! Хайде по Коледа да има няколко следки бебенца от тази тема Hug

# 506
george_80, lali,  paola, ivetod, Titanka, koce boce, plams  благодаря за милите думи момичета Hug, то с такъв тим няма начин да разочароваме публиката, а на paola и george пожелавам много късмет, защото и на вас е много необходим момичета, iv4eg ще се запишеш съвсем скоро мила- ще видиш. george ти си първата сред нас и очаквам и при теб по празника да си покажат  EFP или гооолямо ЧХГ. Успех от сърце, милички! Praynig Praynig Praynig

# 507
Гига, късмет! И аз ти стискам палци ! След няколко месеца аз също ще имам нужда от вашата подкрепа, момичета.Мислете позитивно и дано мечтите ни се сбъднат!  Hug

# 508
 mktonq добре дошла в отбора и дано в най-скоро време да се отчетеш с положителен резултат Hug Hug Hug

# 509
giga82 имаш стиснати палци и от мен миличка ! успех на трансфера и само положителни мисли  !   надявам се и аз след  няколко месеца да се присъединя към вас ,  на  момичетата които правят ин витро в селена !   Hug Hug Hug Praynig EFP

Общи условия

Активация на акаунт