Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Каква е цената за ембриотрансфер в клиниката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Каква е цената за ембриотрансфер в клиниката?
Цената за ембриотрансфер в клиниката е 1500 лева. Тази цена включва нов замразен трансфер, като при отложен трансфер не се начислява такса за замразяване, размразяване и трансфер. В случай на неуспешен опит и наличие на други замразени ембриони, върху които решите да извършите трансфер, цената остава същата - 1500 лева.
-
Каква е цената на инвитро процедурата във вашата клиника?
-
Какви са дозите на лекарствата за стимулация и колко дни е продължила стимулацията на една от участничките във форума?
, не съм много добре! От вчера съм с компрес на гърлото, заради гърлобол, и нещо ме присвиваха бъбреците - мисля. Днес съм по-добре, ама май се опитвам да кашлям. Чувствам се отпаднала. Страх ме е да пия каквото и да е и много се притеснявам за снежинките си. Дано да си стоят на топличко. Вече спря да ме боли корема, гърдите са ми леко напрегнати, но нищо по различно от предменструални болки.
То май все за нещо трябва да се притеснявам.
З за успешен тест +++ желая ти го от сърце. Почивай си и пий лекарствата които доки ти е изписал и всичко ще е ок. Хубав ден и лека вечер
да се наспиш спокойно