Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 549
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Ама, многооооо положителен.
Честито!

# 601
Niq_23, сигурно значи  stork-boy stork-girl , супеееееееерррррр

# 602
  • Пловдив
Niq_23 при резултат около 1000 се вижда плоден сак, така че не случайно д-р Минев те вика на преглед тази седмица. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Още веднъж честито.

Честито и на Джордж. Много прекрасни новини около този Великден.  pregnant

# 603
Niq_23, Честио   bouquet това е наистина мноооого добър резултат  smile3501 Късмет до края и успешен финал  newsm30

# 604
За сега още се надявам и притеснявам, ще пускам втори кръвен след 48ч, надявам се ЧХГ да се удвои най-малкото , а после и д-р Минев да се произнесе , до тогава не вярвам. Просто над 2години се борим и не се получава , че сега изобщо не смея да се радвам.

# 605
Ния страхотен резултат, направо резултат мечта. Но извинявай за въпроса, но какво стана с теб, последно четох от теб за цветната снимка и от там нататъка те изтървах Wink Радвам се за теб.
Много хубави новини наистина покрай Великден, само дето аз малко ги поразвалих преди това с моя отрицателен тест. Както беше започнало от Лали и Белоснежка. Сега Ния и Джордж, че дай боже и Гига, а след това и всички които се борим и чакаме.

# 606
iv4eg , на цветната снимка излязоха нагънати , пропускливи тръби. Това ми е втори месец след нея, останалото съм го написала в предните 2-3 поста.

# 607
Ния, честит ти положителен резултат! Да ти е спорна и лека бременността до края! Hug Praynig

# 608
Честито Niq_23  !
Чудото се  получи при теб миличка ,  сега само  положителни емоции и  след 8 месеца   newsm04  Hug Praynig

# 609
Ния, видя ли, че бях права  Hug Сега и д-р Минев ще ти каже, че всичко е наред и мъничето си е там където трябва. То с такива стойности няма начин да не е така. Честито и от мен.  Hug Hug Hug

# 610
Бравооо, много се радвам за положителните тестове. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 611
Ния много се радвам за теб и вярвай ,че всичко е наред и така ще е . preggo

# 612
Ния, поздравления  bouquet! Много се радвам за теб! Резултатът е чудесен! Hug

# 613
Niq, резултата ти е чудесен! Честито  и от мен! Пожелавам ти лека бременност  Hug
Гига, как си? Не съм пуснала палците за теб.  Praynig Praynig Praynig

# 614
Ния ,Джордж Hug,честито .Всичко ще е наред.
Гига, и твоето чудо  е на път  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт