Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 739
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Честито, Джордж! Леко бременеене и ревлив финал! Hug

# 586
george_80, прекрасни новини!Браво, много се радвам за теб!Лека бременност и успешен финал след 8 месеца.

# 587
george_80 от вчера надничам тук, за да видя какъв е резултата ти. Много ме зарадва! Сега отварям отново само да погледна дали си писала - и ето чееееее си вече бременна.  newsm44 newsm44 newsm44
 Много съм щастлива! Пиша и се смея от сърце. Пожелавам ти да получиш поне едно пашкулче за коледен подарък. Прегръщам те силно и много се пазиш  Hug

# 588
george_80, честитоооо  Hug и аз се радвам много на положителните Ви резултати, нека и финалите да са прекрасни и здрави  newsm30, успех на всички ни  Praynig

# 589
george_80 Честито и от мен   bouquetБраво това наистина е Великденско чудо. Успех до края и  newsm30  Hug

# 590
Благодаря ви, момичета Hug Grinning Grinning Гига, хайде ти си следващата. Чакаме те с нетърпение да ни зарадваш с подобаващо чхг и да си имаме едно/две:) сладки приятелчета- комшийчета Hug Много прегръдки и от мен Hug

# 591
 Hug Дано мила george! За това се моля постоянно. Praynig Grinning Hug Hug Hug

# 592
Честито Джордж, много се радвам за теб и съм сигурна, че всичко ще бъде наред!

Айде сега и Гига да ни зарадва!

Praynig Praynig Praynig

# 593
george_80  честито миличка !  лека и безпроблемна бременност ,след 8 месеца за гугкаш най -прекрасните бебчета ! Hug Hug Hug

# 594
Честито Възкресение Христово !

george_80 , честито !!!   Hug

Стиснати палци за всички и много  Hug

# 595
george_80 , честито !!!  bouquet  bouquet  bouquet
giga,  Praynig Praynig Praynig

# 596
Честито Джордж, много се радвам за теб.  Simple Smile
Гига стискам палци.
Аз тази седмица ще ходя да видя какво ще ми каже доктора.

# 597
Джордж,много се радвам за теб!Стискам палци до края всичко да е без проблено!

# 598
george_80 , честито и от мен!
Спокойна и щастлива бременност!

Гига, успех!

# 599
Добро утро ! Днес пуснах ЧХГ - резултата ми е 623,2 , на 15-ти ден от ову.Извинете , че питам тук , но може ли да ми кажете какво говори резултата? Положителен е нали , но нормално ли е да е толкова?

Общи условия

Активация на акаунт