Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 740
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Гига Praynig,сега спокойствие,положителни мисли и.....Бременна си до доказване на противното.
Ния,май по велик ден стават чудеса Praynig.Не съм чувала витамините или Еутирокса да влияят на тестове за бременност.Колко дни ти закъснява?Ти не прави ли цветна снимка скоро?Тя ли е била твоя ключ към  EFP?
Талева,успех и дано намериш своя лекар.Генетични и имунологични правила ли  си?
Стискам палци на всички момичета.

# 571
Пантерка , аз малко избързах с теста , положителен ову тест имах на 01.04. , ами днес ми е 12-ти ден от ову и теста е положителен, макар и с по-бледа черта. Не смея още дори да се зарадвам, исках да звънна на Минев , но незнам дали не е в почивка сега по Великден. Започнах да пия Дуфастон за всеки случай.

# 572
Ния най добре му се обади още днес ,не пий нищо преди да ти е казал,днес мисля,че работи.  Simple Smile Simple Smile Praynig

# 573
  • Пловдив
Niq_23, д-р Минев си вдига телефона денонощно, така че обади му се и му кажи. Ако спазваш правилно инструкциите на теста, отчиташ на точната минута, значи тестът е положителен. Аз също правих моя тест по-рано от датата на предполагаемата менструация, беше с бледа втора черта, която и до ден днешен си личи. Пазя си теста.  Blush

Весели празници момичета и само положителни тестове и емоции.   bouquet

# 574
razel_dazel , втората черта е по-бледа от контролната и се появява още преди 5-та минута на Шуър Чек. Обадих се на д-р Минев , каза ми какво да пия и след 7 дни на преглед, ама това не е ли много рано момичета ще се види ли нещо при Вас как беше?И другото което го попитах беше , че на цветната снимка ми казаха ,че тръбите са нагънати дали има вероятност да е извънматочна, той каза : да се надяваме че не е извънматочна. Според Вас голям ли е рискът от извънматочна?
Извинете за многото въпроси ама така ме хвана страх  ooooh!

# 575
  • Пловдив
Ами значи е положителен теста.  Laughing  Аз също правих Шуър Чек. След 7 дни едва ли нещо ще се види на ехограф. При мен се видя на 10 ден след датата на менструацията, но щом те вика, значи има нещо предвид. Пък и по мое време беше още със старият ехограф. Стискаме палци всичко да е наред. Не мисли сега за това, вика те достатъчно рано, така че спокойно.  Peace

# 576
Благодаря  Hug

# 577
Браво Ния, май чудото при теб се случи...много се радвам на положителния ти тест, дано доки също да го потвърди...Ура. Гушкам те силно Hug и се брой вече от чакащите  newsm30

# 578
Много ми е рано още , не мога даже да се зарадвам, ще се успокоя чак след като д-р Минев каже , че всичко е ок. Ама много се наплаших от тази извънматочна , с моите нагънати тръби  ooooh!

Гига , нали знаеш , че не съм спирала да ти стискам палци ,а ти си почивай повечко мързелуване  Hug
За всички   bouquet и весело изкарване на празниците !

# 579
Същото се отнася и за теб - да почиваш много, а и немисля че е извънматочна твоята... ще видиш че съм права. Просто този ранен тест да ти покаже положителен newsm78 много ме съмнява да е извънматочна. Затова спокойствие и на теб весели празници. Hug Heart Eyes Hug

# 580
Честито Възкресение Христово! Здраве, мир, любов, търпение и най-малко по едно живо и здраво бебе на финала за всяка от вас! baloni easter
Ния, щом има втора черта, макар и бледа, това означава положителен резултат. Praynig Praynig Praynig

# 581
Честито Възкресение Христово! easterНека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи  изненади  party006Желая ви чмного мир и надежда Flowers Four Leaf Clover, сбъднати пролетни обещания  Two Hearts и щастливи нови спомени  baloni! Нека този Великден бъде специален за вас! babydust7Весел празник   Hug

# 582
Христос Воскресе ! easter

# 583
Воистина Въскресе kyllmg

# 584
Мили момичета, Честито Възкресение Христово! easter Бъдете здрави, много щастливи и нека скоро всички сбъднат най- съкровената си мечта  Hug
Последните седмици ви четях постоянно, вълнувах се с вас, но не споделих... Моят трансфер мина съпроводен със стрес, емоционални проблеми и ужасна настинка (кихах и кашлях през цялото време). Бях изплашена, не знаех какво ще се случи и просто чаках деня на истината!
И ето, че нашето Великденско чудо се случи- бременна съм с чхг 215 (скромно, но пък уверено  Simple Smile). Вярвайте, че щастието понякога идва след моменти на отчаяние, а после е толкова хубаво...
Моята бременост е след първи опит инвитро, отложен трансфер заради висок прогестерон, ЗЕТ.
От все сърце ви пожелавам да изпитате това щастие Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт