Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 741
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Чудесни новини, Гига! Дай Боже на 24.04. да видиш космическо ЧХГ! Hug Praynig

# 556
giga82, сега много да си пазиш тези снежинки, и на 24 да се похвалиш с мноооооооогоооооооо положителен резултат  Hug

# 557
# 558
Гига вече си бременна!Дано на 24 да ти високо ЧХГ !Стискам палци!

# 559
Палци и от мен  Hug Hug Hug

# 560
  • Пловдив
giga82, страхотно е, че е трите ембриончета са се размразили без проблем. Пожелавам ти двоен коледен и новогодишен подарък.  newsm10

# 561
Здравейте!Искам да попитам д-р Топалова дали извършва ин витро процедури, защото аз имам няколко опита в софийска клиника при които всичките успешни но към 6 г.с. спират развитие и не съм получила досега логично обяснение,затова съм се насочила при следващия опит да се обърна към тази клиника но се колебая към кой специалист.Предварително ви благодаря!Весели празници!

# 562
Гига,  Hug  Praynig много ще се моля за теб мила. Късмет от цялото си сърце ти желая, нека 24 е твоят ден с мноогоооо високооооо ЧХГ. Ще те следим и ще ти стискаме палци всички. Вярвай силно-и ще стане! Късмет мила Hug

# 563
 Hug Hug HugМного ви благодаря, ами то сред вас как няма да вярвам. Такава подкрепа сте ми душички. Много вярвам! Цял ден съм в леглото, даже и компа съм си взела до мен. Правя каквото трябва. Днес ме наболява коремчето и повечко от дясно - май яйчника, това нормално ли е? Някоя от вас имала ли е проблем с неспукан фоликул и е забременяла? Тревожа се защото последния месец имах задържан фоликул(не се е спукал), който се спука при идване на цикъла. А нали сега няма да чакам цикъл newsm78, че затова питам, какво става с тези фоликули - киста ли остават и прече ли това на забременяването и износването?
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 564
Hug Hug HugМного ви благодаря, ами то сред вас как няма да вярвам. Такава подкрепа сте ми душички. Много вярвам! Цял ден съм в леглото, даже и компа съм си взела до мен. Правя каквото трябва. Днес ме наболява коремчето и повечко от дясно - май яйчника, това нормално ли е? Някоя от вас имала ли е проблем с неспукан фоликул и е забременяла? Тревожа се защото последния месец имах задържан фоликул(не се е спукал), който се спука при идване на цикъла. А нали сега няма да чакам цикъл newsm78, че затова питам, какво става с тези фоликули - киста ли остават и прече ли това на забременяването и износването?
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гига, мен ме наболяваше корема след трансфера. А относно фоликула, затова е прегледа преди самия транфер. Тогава доки гледа за задържани Ф. Щом е решил да има трансфер, значи всичко е ок. Не го мисли сега това. Почивай си мисли за снежинките, как ще си стоят на топличко 9 месеца  Simple Smile. Мисли позитивно, това е много важно.  Hug Hug Hug

# 565
Гига само спокойно миличка! Освободи се от лоши мисли и мисли само позитивно.Няма как на тия хубави празници Бог да не естеб и да те закриля теб и твоите снежинки Hug Hug Hug
Весели празници на всички момичета и нека Бог чуе молитвите ни и дари всяка от нас с желаното детенце preggo newsm30

# 566
Здравейте!Искам да попитам д-р Топалова дали извършва ин витро процедури, защото аз имам няколко опита в софийска клиника при които всичките успешни но към 6 г.с. спират развитие и не съм получила досега логично обяснение,затова съм се насочила при следващия опит да се обърна към тази клиника но се колебая към кой специалист.Предварително ви благодаря!Весели празници!
Да, д-р Топалова извършва инвитро процедури,моето слънчице е нейно дело.

# 567
Здравейте момичета, Гига стискам палци за 24-ти  Hug.
Имам един въпрос към Вас: приемам еутирокс (с Хашимото съм ) и витамини Прегнакеър, възможно ли е от тях да получа фалшиво положителен тест за бременност ?
Датата ми е 17 , а имам положителни тестове макар и с по-бледа черта. Възможно ли е някое от лекарствата да дава фалшив резултат на теста?

# 568
Ния не ми се вярва от хапчетата да имаш полужителен тест ,изчакаи малко и повтори теста. Praynig Praynig

# 569
Да, д-р Топалова извършва инвитро процедури,моето слънчице е нейно дело.
Благодаря ти за отговора, най вероятно следващия опит ще се доверя на нея!Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт