Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 507
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Браво Гига, честито! Много много много се радвам на успеха ти! Сега вече те чакат само хубави моменти!
Пожелавам същото на всички очакващи момичета!  Praynig Praynig Praynig

# 676
Гига Hug,тихичко честито,как се радвам .Ама те бебоците си даваха знак че са послушни Simple Smile.
Ива,успех на цветната снимка и дано след нея видиш двете чертички .

# 677
Гига ,честито мила,искрено се радвам за теб от тук нататък всичко ще е наред Hug  Hug

# 678
Гига smile3501 newsm44 лека бременност до края.

# 679
Благодаря ви милички, да ви се връща   Hug Hug Hug

# 680
Гига, честито и от мен!
лека и спокойна бременност до края!

# 681
  • Пловдив
Благодаря "Пантерка".  Praynig Praynig Praynig

# 682
Gigaaa,  newsm44 Честитооо, много се радвам за теб! Очаквах от теб новините утре, но ето че днес ни изненада с прекрасна вест! Хайде сега пак ще си вървим заедно напред- пункцията ни беше по едно и също време, живот и здраве всичко ще е наред и бебоците ще идват пак заедно Hug Сега да се пазиш също много! Много приятни моменти и само положителни емоции за напред!

# 683
Благодаря милички!
george, а при теб как мина днес? .....следя те изкъсо да знаеш...

# 684
Гига, честито много се радвам за теб,но май всички го очаквахме този полужителен резултат,след това зацапване. newsm44

# 685
Titanka, май си много права, то и аз тайничко се надявах, да не кажа, че бях почти сигурна, че нещо става. Пожелавам това чувство на всяка една от вас поне по два пъти  Hug Hug Hug

# 686
Ето, за тази новина бях почти сигурна, че ще я видя и не съм се излъгала. Гига, голямо честито от мен и моите снежинки, щом днес теста го показва ясно, значи ЧХГ е високо, дано да са двечки  Flutter
Моите племенници вече с нетърпение очаквали да разберат пола на моите мъничета, та само ме подпитват, още ли не съм била ходила на лекар и кога съм щяла да им кажа  Joy
На 02.05 съм на преглед, дано да се види пола тогава, на предишния преглед не се видя и на двата ехографа. 

# 687
Здравейте душици! Първо искам безкрайно много да благодаря на всички вас за подкрепата, разбирането и търпението към мен. За което ви гушкам много силно  Hug Hug Hug Hug и вярвам, че всяка една от нас заслужава да бъде майка.
 Днес понеделник, 11 ден от трансфера видях  EFP . Боже, благодаря ти! Hug Не мога да повярвам. Дори сега когато вече зная резултата и ви пиша тези редове очите ми се насълзяват от щастие. Не можах да спя цяла вечер и тайничко вярвах, че ще е положителен. Зацапването почти спря, но доки каза да не пътувам до Селена за кръвен, а направо да си запиша час за 2-3 май да ме види на видеозон. Спряхме фраксипарина и аспирина, защото нямам проблем с тромбофилия (или нещо от сорта) и каза да си почивам.
 Това е от мен!
На чакащите пожелавам търпение и много вяра - ще успеете  Hug
Гига, настръхнах докато четях поста ти. Спомних си чувствата, които ме връхлитаха, когато аз видях двете чертички. Пожелавам ти лека бременност и хубаво бебче на термин.  Hug Hug Hug Hug

# 688
Въпросче към бременните момичета: Какво мога да очаквам на прегледа при доктора , на 27.04. съм при него и това ми е 25-ти ден след ову , 10-ти ден закъснение? Може ли да видим ембрион в сакчето? А сърчицето кога може да го чуем?

# 689
Момичета и мен ме интересуват въпросите от Ния! Плюс още един: Издават ли следващ болничен от Селена? Ако, да, за какъв срок и колко струва? Питам, защото на 27 ми свършват петнайсете дена от трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт