Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Ммммммм,даааа, и на мен ми прилича на имплантация и вече съм в очакване на хубавите новини от Гига другата седмица  Praynig Praynig Praynig

# 661
На мен от снощи ми цапа малко повече и е кафяво. Незнам какво количество е нормално, сега ми е като от последните дни на МЦ. Много взех да се притеснявам, да не би да падне.

# 662
Гига, ембрионът не може да падне така лесно. Няма как да няма кафеникаво зацапване след като си имала капки червена кръв. След най-силното кървене, когато бях изцапана до коленете в кръв, ми зацапваше в кафяво около един месец. Кафявото зацапване е по-добре от червеното. Въпреки мощните кръвотечения, двете ембриончета не паднаха, така че не си мисли разни глупости. Не остана вече до теста ти. Сигурна съм в положителния ти резултат. Praynig Hug

# 663
Здравйте, giga82 стискам палци , нещата да се развият по най-добрия начин  Praynig
Момичета ,аз вчера ходих при племенничката да я видя , тя имаше на гости едно детенце , закачам аз и двете деца , играя с тях и след около 2 часа , майката на детето ти заявева , че може да са болни от шарка, тъй като детето е контактувало със друго дете, което сега е болно. Е направо полудях , тъй като никой незнае все още че съм бременна. Но сега незнам какво да правя. Звъннах на майка ми да я питам дали съм карала всички шарки, каза че да , но пак съм много притеснена. Няма как да не виждам племенничката , всички имаме контакт с нея и съм просто шокирана сега.

# 664
  • Пловдив
Няма никакъв проблем щом си карала шарка. Аз бях в 4-5 месец и се видях с приятелка и детето и. И тя след 3 дни ми се обажда, че дребния е с варицела, ама едвам говори от ужас и притеснение. Викам и: "Спокойно бе жена", боледувала съм  като дете, нищо няма да ми стане".

Така че дишай спокойно. Нищо страшно няма. Втори път не можеш да се разболееш.  Peace

# 665
Няма никакъв проблем щом си карала шарка. Аз бях в 4-5 месец и се видях с приятелка и детето и. И тя след 3 дни ми се обажда, че дребния е с варицела, ама едвам говори от ужас и притеснение. Викам и: "Спокойно бе жена", боледувала съм  като дете, нищо няма да ми стане".

Така че дишай спокойно. Нищо страшно няма. Втори път не можеш да се разболееш.  Peace

Мерси , така се шашнах , че помислих , че сама ще си докарам нещо Sad

# 666
Гига ,понякога  лекото кафеникаво зацапване е признак на имплантацията на ембриона,така ,че спокойно всички сме го имали! Стискам ти палци и очакваме да се похвалиш положителния резултат!

# 667
Гига, късмет. Как е днес зачапването. Продължава ли. Хайде на финала си, стискаме ти палци всички. Прави ли си тест у вас.
Пантерка Hug

# 668
Здравейте душици! Първо искам безкрайно много да благодаря на всички вас за подкрепата, разбирането и търпението към мен. За което ви гушкам много силно  Hug Hug Hug Hug и вярвам, че всяка една от нас заслужава да бъде майка.
 Днес понеделник, 11 ден от трансфера видях  EFP . Боже, благодаря ти! Hug Не мога да повярвам. Дори сега когато вече зная резултата и ви пиша тези редове очите ми се насълзяват от щастие. Не можах да спя цяла вечер и тайничко вярвах, че ще е положителен. Зацапването почти спря, но доки каза да не пътувам до Селена за кръвен, а направо да си запиша час за 2-3 май да ме види на видеозон. Спряхме фраксипарина и аспирина, защото нямам проблем с тромбофилия (или нещо от сорта) и каза да си почивам.
 Това е от мен!
На чакащите пожелавам търпение и много вяра - ще успеете  Hug

# 669

Честито  миличка !!!!!!!  С прекрасна  новина започваме  седмицата  ,нека така да е  и докрая на годината  ,само  положителни тестове  .
 Hug Hug Praynig
Лека  бременност !

# 670
  • Пловдив
GIGA честито!!! Много ме радват такива постове... Пожелавам на всяка от нас в най-скоро време да се похвали с хубава новина. Рядко пиша, но следя с интерес темата. При мен е едва началото - в петък съм на ЦС и от там се надявам всичко да си тръгне по утъпканата пътека на един добър опит.   Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig

# 671
Гига чудесна новина, дай боже всеки да види този положителен тест. Ти кога направи теста, тази сутрин ли.  11 ден ли ти е ако не се брои трансфера. И да те питам, за да не се връщам назад в темата, бяха ли ти правили хистероскопия.
Още веднъж честито Simple Smile

# 672
giga82 , Честита най-хубава гледка : положителния тест за бременност .Аз направих около 6 и отделно 2 кръвни  Grinning
Сега лека и успешна бременност до финал   bouquet

# 673
Гига,  Hug Hug Hug! Лека бременност ти желая и на финала едно или две живи и здрави бебчета! Първо ти пожелавам да се насладиш на гледката на сакчетата, а после - на тупкащи сърчица и всичко да върви по вода до края. Praynig

# 674
  • Пловдив
giga82  newsm44

Много се радвам. Пожелавам още веднъж двоен коледен подарък.  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт