Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 501
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
замразяването за 6 мес е 400лв,аз първия опит си го платихме ние, ще ви кажа на нас колко ни излезе 8000лв.а втория опит не сме доплащали нищо,и на мен ми е било много интересно защо по някой път се разминават цените,но какво да се прави нали е за хубаво.

# 76
Ние  правихме инвитро по ФАР през октомври 2011г. От този опит замразихме ембриони (4бр.), които фонда  покрива за 6 месеца. ЗЕТ е 1500лв., но в тази цена не влизат изследванията и прегледите, които се правят, това е цена само за ЗЕТ.

# 77
Джордж, моята стимулация беше с 300 ед. Гонал-Ф и продължи 7 дни.

# 78
Честит празник на всички влюбени момичета. Искам да ви попитам, колко дни трябва да минат от антибиогика, за да пусна ново микробиологично изследване. В смисъл, ако пия последното хапче в сряда сутринта мога ли да отида да дам секрети в петък следобяд? Моля ви помагайте мили момичета, че направо се чудя какво да правя. Не ми се звъни до Селена, защото знам какво ще ми кажат-а те не смятат изобщо, че по тяхния начин за почивните дни ще ми дойде и недай си боже ако пак се изолира нещо, на мен вече ще ми е дошло и така ще загубя още 1 месец. Оххх знам, че е объркано, но представете си на мен как ми е Confused Помогнете ми , моля ви!!!

# 79
Момичета къде сте, моля ви да споделите Cry

# 80
  • Пловдив
Момичета къде сте, моля ви да споделите Cry

Мисля, че 3-5 дни след прекратяване на лечението може да се вземе проба за нов микробиологичен анализ, но не съм съвсем сигурна. Звънни на доктора и питай.  Peace

# 81
Искам да ви попитам, колко дни трябва да минат от антибиогика, за да пусна ново микробиологично изследване. В смисъл, ако пия последното хапче в сряда сутринта мога ли да отида да дам секрети в петък следобяд?
Миличка,не се шашкай, мисля че можеш и преди петък да ги пуснеш, освен ако не е нещо вагинално за което трябва да имаш промеждутък от едно денонощие. Не те разбрах, кога трябва да ти дойде? Но дори и в сряда да ти е последното хапче, ако то не е вагинално можеш дори още същия ден да пуснеш микробиология. И все пак се обади на доктора да го попиташ, за да не се притесняваш излишно.
Аз дадох микробиология на следващия ден след последното вагинално хапче и мисля, че още не бях свършила с пероралните.
Успех и ще видиш че всичко ще е наред  Hug

# 82
Разел, Гига благодаря ви  Hug
мисля днес последно да пия вечерта антибиотика и в петък следобяд да ги пусна. Гига дано си права мила, че няма да има проблем. Чул те Господ.  Praynig

# 83
Ивче, за да отмине действието на антибиотика, трябва да са минали минимум 3 дена. Това го знам, защото една година се влачихме с моя с разни бактерии и всеки месец бяхме с нов антибиотик. По-добре пусни в събота микробиологията.  Peace

# 84
Момичета, коя девойка чакаме с хубави новини? newsm78

# 85
Мерси Лали, но ме притеснява, че моята гинеколожка в Стара Загора не работи. А иначе ще стане късно, и най-вероятно ще ми дойде. При мен все така се полчава, да бързама и да е в последния ден и минути дори. Затова съм такава паника. Супер неприятно е. Направо ми омръзна вече.

# 86
Момичета, коя девойка чакаме с хубави новини? newsm78
Lali, май следващите по списъка сме аз, giga и iv4eq. На нас ни предстоят ЗЕТ тези дни. Ако има някой, на когото му мина трансфера и чака резултат, моля да се включи и да ме корeгира  newsm78, че да стискаме палци Hug.
Хайде момичета, дано всичко е наред със секрети, изследвания, прогестерони, че да ги завършим тези опити  Party
Как ви се струва дебелена на лигавицата 9 мм на 9- ти ден? Трансферът май ще бъде на 17- ти ден. Не е ли малко късно newsm78

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 19:22 от george_80

# 87
И честит празник на всички! Бъдете винаги опианени от любов Simple Smile

# 88
george, може да се съобразяват с деня на пункцията - незнам. Thinking Нека се включат момичета, които са минали през това, защото и мен ме интересува. newsm78
Аз в четвъртък съм на преглед. Моля се всичко да е ок. Praynig
george, как мина при теб преглада? Микробиология? Хормони?
Много гушки на всички  Hug Hug Hug

# 89
Гигче, ами прегледа показа 9 мм лигавица, коята била добре. Пуснах секретите и чакам да излезнат резултатите. Хормоните- то всъщност прогестерон май само се изследва, ще бъде в неделя. Други лекарства засега нямам включени. Ами това е в общи линии. Успех на теб на прегледа в четвъртък Hug

Общи условия

Активация на акаунт