Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 512
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Джордж, Гига и Ивче, стискаме палци с бебоците да ви върви като по вода! Hug
Джордж, моята лигавица беше 11 мм на 8-ми ден. Мисля, че 9 мм за 9-ти ден е добре. Джордж, ти с колко лепенки си? Познавам момиче, чиято лигавица беше 8 мм на 8 -ми ден. В деня на трансфера доки пак я прегледал и я е върнал, защото с тази лигавица нямало да може да износи бременността. При док е разчитал през следващите дни лигавицата да стигне необходимите размери, но не е станало. Този месец момичето пак се подготвя за ЗЕТ и са й увеличили бройката на пластирите. Затова, когато си на преглед, задавай въпроси! Прогестеронът също е много важен. Друго момиче спря подготовка заради висок прогестерон. Дай Боже, да не ви се обаждат за изследването за прогестерон. Praynig

# 91
Джордж, не е късно трансфер на 17-ти ден. Моят беше на 16-ти ден, а Белоснежка май беше на 17-ти ден. Нека и тя да сподели. Мисля, че водещото при ЗЕТ е дебелината на лигавицата и не се съобразяват с деня на пункцията. Ставрев искаше да правим трансфера на 15-ти ден, но отказах, защото имах ангажимент. Питах го, ако един ден е фатален, да го направим на 15-ти ден, но той каза, че нещата се контролират с лекарствата и не е фатално. Усъмни се с този мой въпрос, че психически не съм настроена за трансфера. Така че психическата настройка трябва да бъде позитивна и да я имате вече.

# 92
Моята лигавица на 9 ден беше 7мм. Също ми казаха, че е добре и ще нарастне. Заради открити бактерии в микробиологията неможах да направя трансфер, който трябваше да е на 16. И аз не съм много запозната, дано се включат и другите момичета.  Единственото което каза доктора е, че вместо по две лепенки да сложа три. Това е моят случай. Мисля, че резултатът ти е добре. Simple Smile
Лали, как се чувстваш мила.  Не остана много до петък. Сигурна съм, че всичко ще е наред.

# 93
Лали на каква дебелина  направихте трансфера?

# 94
Ивче,стискам палци да сте прогонили досадните бактерии.
Лали,Белоснежка ,Иве,вие как сте мамчета?
Гига,Джордж,успех на трансферите .
Има и още една сладурка на която стискам палци да ме зарадва скоро  EFP,тя си знае  bouquet.

# 95
Ивче,стискам палци да сте прогонили досадните бактерии.
Гига,Джордж,успех на трансферите .
Има и още една сладурка на която стискам палци да ме зарадва скоро  EFP,тя си знае  bouquet.
Джордж, Гига и Ивче, стискаме палци с бебоците да ви върви като по вода! Hug
Джордж, моята лигавица беше 11 мм на 8-ми ден. Мисля, че 9 мм за 9-ти ден е добре. Джордж, ти с колко лепенки си? Познавам момиче, чиято лигавица беше 8 мм на 8 -ми ден. В деня на трансфера доки пак я прегледал и я е върнал, защото с тази лигавица нямало да може да износи бременността. При док е разчитал през следващите дни лигавицата да стигне необходимите размери, но не е станало. Този месец момичето пак се подготвя за ЗЕТ и са й увеличили бройката на пластирите. Затова, когато си на преглед, задавай въпроси! Прогестеронът също е много важен. Друго момиче спря подготовка заради висок прогестерон. Дай Боже, да не ви се обаждат за изследването за прогестерон. Praynig

Hug
Лали, мила, и мен много ме притеснява този прогестерон. След пункцията предния месец това беше причината да няма трансфер - прогестерон 2.53

# 96
Giga, не се притеснявай предварително за нивото на прогестерона, изчакай изследването, за да не повлияят тревогите на положителната нагласа Hug Вярвам, че всичко ще е влезнало в норма. Peace
Лали, аз съм с 2 лепенки. Ами задавах въпроси, но нали сме винаги мнооого лаконични с отговорите:). Не ми казаха да увелича броя- може би док и при мен се надява, че до трансфера ще нарастне. По това, което чета, не е много дебела моята лигавица, ама дано не стане повод за отмяна на трансфера. Прогестеронът ми след пункцията беше 1.7.
Ив4е,  дано резултата от секрета да е добър!

# 97
Ивче, не знам, колко е била дебела лигавицата ми в деня на трансфера. Тогава док каза, че е идеална. На 13-ти ден, обаче, когато го питах, ми каза, че е 12 мм. Доста се зачудих, че за 6 дни е пораснала само с 1 мм, но после се поразтърсих и прочетох, че първите дни лигавицата расте по-бързо.  Hug
Пантерка, аз съм добре засега и с нетърпение чакам да дойде петък, за да видим плодни сакчета и дали бебоците са на правилното място, изобщо - дали всичко е наред. Май се сещам, на кое момиче стискаш палчета. Успокой я и ти малко, че много се е притеснила. Вие с бебка добре ли сте? Hug
Гига, не се безпокой за прогестерона, защото и моят след пункцията беше около 1,8, но преди трансфера - 0.13. Peace

# 98
Пантерка, определено съм добре!Дано и по-нататък така да вървят нещата. Не съм започнала да усещам някакви много бременни симптоми освен засилено течение от влагалището и гърдите малко ме посърбяват от време на време. Иначе не ми се гади, само усещам киселини, но не много често, даже преди съм имала повече, сега даже са по на рядко. Чакам с нетърпение да стане утре, да видим как са мъниците на Лали и после в понеделник и моите. Гушкам ви всички  Hug Hug Hug

# 99
Белоснежка, на мен май вече ми е ясно, какво ще стане утре, особено след кървенето, което имам от тази сутрин от 3,30 ч. Изпадна и един горям съсирек. Не можах да ги задържа моите снежинки за повече от една седмица.  newsm45 Така явно е решил Бог. Моля се, при теб нещата да са нормални.   Praynig

# 100
lali bali, чу ли се с лекаря си? Защо не отидеш на преглед още днес? При теб имаше вероятност за многоплодна бременност и може да не е това края, а и се моля за това  Praynig Не се предавай още, виж какви случаи има.

# 101
Пеони, обадих се в клиниката и ми казаха без клексан и аспирин и да си отида утре на прегледа. Той така или иначе прегледът ми си беше за утре. Каквото е писано да стане, ще стане. Не мога да променя съдбата. Не се надявам на нищо през утрешния ден. Изведнъж се сринах психически, но като си поплача, ще ми олекне. Все още не съм останал сама със себе си, за да го сторя на спойствие. Като се замисля, не знам, кое щеше да е по-добре - да ми беше отрицателен теста на 12-тия ден от трансфера или да изживея това, което изживявам в момента. По-склонна съм да приема, че в първия случай щях да се изправя на крака по-бързо. Все пак животът продължава и най-важното е да сме живи и здрави. Hug

# 102
Определено първия вариант е по-добрия. Казвам го от опит, защото минах и през втория два пъти, но в по-късни седмици и не го пожелавам на никой. Все пак ще ти стискам палци за утре  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 14:07 от *peony*

# 103
  • Пловдив
lali bali постоянно ли е кървенето. Един спонтанен аборт никога не приключва с единично прокървяване. Недей така песимистично да гледаш на нещата. Да, каквото е писано ще стане но предварително да се настройваш негативно не е добре. Обаждайте се на лекарите. Никога не съм звъняла на регистратурата. Rolling Eyes Винаги и по всякакъв повод звънях на доктора, освен ако не е някаква процедурна формалност. Вярно, по телефона и той нищо не може да направи, но действа по-успокояващо.  Peace

# 104
Лали, стискам палци утре  Hug. Момичета, аз не мога да разбера защо трябва да бием точно този Клаксан и  то толкова дълго, ще питам  доктора като му дойде времето, ако може и без него  Simple Smile. Аз лично не го харесвам. След трансфера на 2-я или 3-я ден през нощта имах ацка болка ниско в корема, никога не съм имала такива болка, бях и гореща и много ми се ходеше до тоалетна, това се повтори и на 10-я ден от трансфера. Вече знам какво е това и се надявам това да го няма след ЗЕТ, след теста  EFP и всичко да е на ред до раждането, пожелавам го на всички от все сърце  Hug. Честно да Ви кажа изпитвам страх от предстоящия ЗЕТ, защото ако пак не се получат нещата, то пак се отлага всичко.  

Общи условия

Активация на акаунт