Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 516
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, душички! Лали  Hug вярвам, че всичко ще е ок!
Аз отново с тоя мой каръшки късмет... Sad
Днес ми мина преглада при Минев, оказа се че сега лигавицата на матката не нараства равномерно в цялата маточна кухина и вероятно ще се наложи да правим хистероскопия  Cry
В неделя съм отново при него, за да види какво е положението и ако нещата не са се нормализирали ще правим хистеро. Казва, че не е полип или миомен възел, а се съмнява че е от лекарствата за подготовката за трансфер.Продължавам си фраксипарина и естрофема до неделя. Оф,Оф, до кога бе, вече ми писна от упойки, операции и лекарства.  
Това е от мен - нищо с което да ви зарадвам. Много съм разстроена и само като си помисля, колко месеца ще се отлага тоя трансфера...иде ми да крещя.
Някоя от вас имала ли такъв проблем? Може да ми пише на лични.
george, iv4eq май ще я карате без мен, може пък това да ви е на късмет, щото моя е един...
Много ви целувам!  Heart Eyes  bouquet

# 106
За капак на всичко TSH - 4,60 Какво ми става бе хора - започвам да се руша  #Cussing out

# 107
Охх Гига, тръпки ме побиват като чета. И аз рухвам всеки ден по малко.Като прочетох това което написа Лали днес и все едно ме цапнаха с мокър парцал, а сега и ти.
Колко ти беше лигавицата и кой ден.

# 108
9 ден мила, и доки каза, че е много добра. Не питах колко е, то след като ми каза другото, това загуби значение.
Някой знае ли колко дни трябва да минат за да сваля това TSH в норма - до 2? Нека се включи някой който се е сблъсквал с такъв проблем. newsm78

# 109

Някой знае ли колко дни трябва да минат за да сваля това TSH в норма - до 2? Нека се включи някой който се е сблъсквал с такъв проблем. newsm78

По принцип след промяна в дозата на лекарството се прави контрола чак след 20 дена. Ти имала ли си досега проблем с ТСХ, ходила ли си на ендокринолог и приемаш ли нещо?

# 110
Да, посещавам ендокринолог, правя профилактично TSH, преди 2 месеца всичко беше в норма, а сега  #Crazy, дали може да се дължи на стимулацията предния месец...незнам какво да си мисля, просто е факт, и сега се мъча да си реша проблема. Просто лош късмет... Sad

Според вас, кога най-рано СЛЕД ХИСТЕРОСКОПИЯ мога да направя ЗЕТ?

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:02 от giga82

# 111
на мен май вече ми е ясно, какво ще стане утре, особено след кървенето, което имам от тази сутрин от 3,30 ч. Изпадна и един горям съсирек. Не можах да ги задържа моите снежинки за повече от една седмица. 

Лали, недей така, сега трябва да си много спокойна, не бързай да отписваш опита - това, че си изхвърлила съсирек нищо не означава. Аз правих трансфер с едно момиче, на което трансферираха три ембриона, имаше кървене още преди теста и на прегледа се оказа, че са се хванали две...спокойно, ще видиш, че утре след прегледа ще летиш от щастие, като видиш точка/и.

giga82, много добре те разбирам, получих заповедта си март миналата година и всеки месец, док ме отлагаше за нещо, хормони, кисти, накрая направихме и лапароскория заради киста и миома, наложи се да удължа заповедта и чак края на ноември стартирахме. Бяха периоди на отчаяние, озлобление, безизходица, сълзи...., но ето след последния опит в мен расте бебче. Знам че сега ти звучи нереално, но и на твоята улица ще изгрее слънце.

ПП. Не знам след хистероскопия, но аз направих опита три месеца след лапалоскопията, като всеки месец ходих на преглед, док така прецени. Успех!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:10 от ivetod

# 112
Аз не съм имала чак такава висока стойност на ТСХ. Следила съм го всеки месец, за да няма изненади. По принцип при мен не е имало завишение от стимулация, а само при бременност. С тази стойност не знам дали ще те пуснат на трансфер. Мен ме спряха един път заради прекалено ниска стойност. Бяха ми предозирали лекарството и изпаднах под долна граница, но на следващия месец влезнах в норма. Консултирай се с ендокринолога, може и да има решение. ТСХ се влияе и от стрес.
Правила съм ЗЕТ на втория цикъл след хистеро /махнаха ми полип/, но все пак твоя док ще прецени.

# 113
Днес бях и при него, но изследванията ми още не бяха готови. Като излезе резултата му се обадих и той се хвана за главата, каза също и да не се шашкам, защото и това им влияе. Удвоихме дозата елтирокс и сега незнам, дали ще спадне под 2 до другата седмица. Ако не спадне - спираме(отлагаме), а то и без това на там вървят нещата, ако правим хистеро...
ivetod, мисля, че точно от тези думи се нуждая  Hug Hug Hug

# 114
Не го мисли сега. Каквото има да става ще стане. Може всичко да се нареди. Все пак има още време. И мен ме отлагаха половин година. Всеки месец отивах с надежда и всеки месец се отлагаше. Hug

# 115
Лали, моля те не бързай със заключенията. Моя близка, която забременя инвитро също имаше кръвотечение- обилно при това, а се оказа хематом, а бебчетата си стоят невредими. Така, че спокойно засега Praynig

# 116
Благодаря на Бог, че сте до мен! В такъв момент дори и на майка си не казвам всичко, защото знам колко се тревожи за мен, а и не разбира всички неща, и така е по-добре. Благодаря ви момичета, че давате кураж и сили над отчаянието ми. hug

# 117
Благодаря на Бог, че сте до мен! В такъв момент дори и на майка си не казвам всичко, защото знам колко се тревожи за мен, а и не разбира всички неща, и така е по-добре. Благодаря ви момичета, че давате кураж и сили над отчаянието ми. hug
Гигче Hug

# 118
Ооооо,недейте така да ме стресирте само с лоши новини  ooooh! ooooh! ooooh!
Като чета, какви проблеми възникват при вас и започвам да си мисля, че много хубаво не е на хубаво. Лали, аз имам хубаво чувство за утре, ще видиш че от твоята плодородна реколта все пак има някой, който здраво се е захванал за теб. Ще видиш, че утре ще си на седмото небе, като го видите  Hug Hug Hug
То не, че и при мен нещата са чак толкова наред, но това не го отчитам като проблем за сега. Понеже аз от 3 год. съм на лекарства за кръвната  захар - Метфогама от 1000 х 2 на ден, който ми беше изписан по-скоро за сваляне на килограмите и ПКЯ и от както го пия и свалих почти 20 кг.,  захарта ми е в норма. При установяването на бременността трябваше да отида при ендокринолога, за да решим какво ще става с лекарствата ми. И той ме шашна тотално, като каза, че е задължително да мина на Инсулин, даже и в минимални дози, но просто трябва да се спре лекарството и да започвам с Инсулина. На първо време може да пробваме и с диета, но това малко ме съмнява, защото една вечер бях забравила да си изпия хапчето и веднага захарта ми на сутринта беше над нормата.
Дано нещата с бебето да са наред, съгласна съм и на Инсулина, така и така от Клексана целия ми корем е в синини, още по една инжекцийка няма да ме събори Laughing

# 119
Според вас, кога най-рано СЛЕД ХИСТЕРОСКОПИЯ мога да направя ЗЕТ?
И мен ме интересува този въпрос! Някъде из интернета четох, че се изчаква 2-3 цикъла  Weary, а аз не искам да чакам толкова дълго.
Лали, мила, стискам палци всичко да е наред и утре след прегледа да си най-щастливата  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт