Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 671
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Лали,
Стискам палци!  Hug Hug Hug

# 121
Лали с  теб сме. Дано днешният ден е хубав и с хубави новини  Simple Smile Гига, пожелавам ти да свалите хормона под 2. Ще те следя постоянно.
Аз днес съм на контролно изследване-вагинален и цервикален секрет, но тук в Ст.Загора. Стискайте палци, моля ви. Simple Smile Приятен ден на всички, дано е с хубави новини.

# 122

Аз днес съм на контролно изследване-вагинален и цервикален секрет, но тук в Ст.Загора. Стискайте палци, моля ви. Simple Smile Приятен ден на всички, дано е с хубави новини.

Стискаме, стискаме Simple Smile и те чакаме с хубави новини.

# 123
Благодаря ти Иве, стискайте че наистина ми помагат Simple Smile Много съм притеснена вече, а и съм наплашена от преди, когато изтървах 2 цели цикъла приди стимулацията. Господ да е с мен днес, да са хубави секретите.   bouquet

# 124
Лали, Ивче стиснати палци и от мен.   Praynig Praynig Praynig Нека днес новините са само хубави  Hug Hug Hug

# 125
Момичета бихте ли ми казали тези които са при Ставрев, всички ли предходният месец преди стимулация сте пили един месец противозачатъчни?

# 126
Недид, аз даже 2 месеца преди стимулацията пиех Линдинет 30, а преди това около 2 месеца фолиева киселина Simple Smile

# 127
Лали,стиснати палци и от мен .Всичко ще е наред Praynig.
Ивче,хайде и ти да ни зарадваш с хубави резултати и скорошен трансфер.
Белоснежка,кофти е инсулина ,но каквото трябва ще изпълняваш заради бебчо.
Неди,аз пих 3 м Марвелон,даже третия месец пих опаковка и нещо ...

# 128
Привет, момичета! Прибрах се и бързам да ви споделя, че засега нещата са наред. След толкова проляти сълзи снощи, с които едва не предизвиках потоп, днес видяхме две сакчета. Благодаря ви за стиснатите палци и моралната подкрепа, защото имаха ефект. Обичам ви и ви прегръщам! Hug Моля се за всяка една от вас.  Praynig
След прегледа поне се успокоих малко, но да ви кажа честно, много ме притесни вчерашното кръвотечение и големият съсирек. Доки не се впечатли толкова. Притеснявало го това, че ми е правена конизация и ми каза, че е по-добре да направим редукция. Казах му, че ще мисля, защото и серклаж ще има при мен. Така че, има време. Hug Hug Hug

# 129
Белоснежка, ти с твоите усещания да не си говори вчера с Дядо Боже? Hug Peace

# 130
Лали,много се радвам  Hug.Съсирека не го мисли ,ти нали имаше върнати 3 ембриончета?Може да е било едното ......няма значение ,важното е че док е видял сакчетата ,и всичко е наред.Пази се ,и стискам палци до другия преглед за сърчицата.

# 131
Честити точици и от мен!
Спокойно и щастливо бременеене ти желая!

# 132
Лали, успокой се сега и гледай ведро напред  Hug Желая ти всичко да приключи успешно  Peace

# 133
Иве, Пантерка, благодаря ви! Hug Дай Боже, сега и сърчица да видим по-другата седмица.
Пантерка, може и затова да е бил този съсирек. То нали и ЧХГ-то ми беше доста високо, та като намали доки лекарствата, третото сигурно само се е редуцирало. Вие как сте, мамчета? Hug

# 134
Пеони, безкрайно благодаря! Hug Сега като ми каза за редукция, доки пак ме вкара в някакви филми, но ще го мисля друг път.

Общи условия

Активация на акаунт