Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 746
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Абсолютно съм съгласна с момичетата, определено взаимното доверие и вярата, че се прави всичко възможно за да се постигне успех, е голям фактор. В началото на започването на моята процедура бях изключително притеснена, защото не ми се обясняваше всичко, нещата се претупваха, а парите за прегледите не се променяха,все пак. Спомням си, че плаках след един от прегледите, защото аз не усещах необходимото доверие и не бях сигурна, че от отсрещната страна ще бъде направено всичко възможно за мен. Ноооо... за мое щастие, др. Ставрев реши, че няма да се занимава с мен, защото много знам и опонирам на някои неща и ме прехвърли при др.Ненев, което беше моят късмет, много пъти съм го споменавала и тук, защото към него с течение на времето придобих доверието и прегледите протичаха много по-добре, и успеха е на лице. И винаги, когато съм в клиниката, се убеждавам, че при др.Ставрев нещата вървят като на конвеер, а не само той е добър лекар там, има и други добри специалисти. Не се подлъгвайте, че на стената с успеха Ин витро има 95 % само негови снимки, може би се подбират избирателно Flutter  

# 526
Не се подлъгвайте, че на стената с успеха Ин витро има 95 % само негови снимки, може би се подбират избирателно Flutter  

И на мен същото ми прави впечатление всеки път - преобладават снимки с д-р Ставрев. Дано си права, че се подбират избирателно.  Simple Smile

# 527
Мили момичета, съгласна съм с вас. Не ме разбирайте погрешно,аз не се сърдя на моя доктор,просто казах че като отида на прегледа ще искам да ми каже евентуалните причини за неуспеха, до колкото могат да бъдат установени разбира се. Сигурна съм, че всеки доктор си върши добре работата, и да ви кажа трябва да сме им благодарни  и слава богу, че ги има. Те също се радват когато успеем, защото това е и техен успех. Мен малко повече ме дразни това, че много на бързо преминава всичко. И че понякога се взимат изследвания, които после не се използват, защото се чака резултат от друго и докато то излезне, те изтичат. Така ми взимаха три пъти, по три хормона, които после не използваха. Както и да е.  Аз също не искам да си сменям доктора, вярвам и разчитам много на него.
Прегръщам ви момичета, но беше и хубаво да си го споделим това нещо,кой как вижда нещата, и се оказа че всички сме на едно мнение. Чао

# 528
Ноооо... за мое щастие, др. Ставрев реши, че няма да се занимава с мен, защото много знам и опонирам на някои неща и ме прехвърли при др.Ненев, което беше моят късмет, много пъти съм го споменавала и тук, защото към него с течение на времето придобих доверието и прегледите протичаха много по-добре, и успеха е на лице. И винаги, когато съм в клиниката, се убеждавам, че при др.Ставрев нещата вървят като на конвеер, а не само той е добър лекар там, има и други добри специалисти. Не се подлъгвайте, че на стената с успеха Ин витро има 95 % само негови снимки, може би се подбират избирателно Flutter  
newsm10  
Белоснежна, сега д-р Ненев ли ти следи бремеността?

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 14:36 от george_80

# 529
Момичета, до някъде съм съгласна с вас, относно даването на информация. Аз забременях благодарение на д-р Ставрев. Да, не говори много, не дава много информация, но знае какво прави. Винаги, когато съм го питала, ми  е давал информация. Случвало се е да няма часове, но когато прегледа е бил неотложен, ме е приемал. (при подготовка за трансфер, пункция или стимулация). При него си следих и бременността. Прегледите не бяха по половин час, но ме преглеждаше обстойно и казваше как са нещата. не мисля, че е редно да се напада някой определен лекар. Всички са добри, просто едни са по-приказливи, а други - не.

# 530
  • Пловдив
Оооооо, на това със снимките изобщо не се връзвам.  Laughing  Аз посещавах моя лекар в частния му кабинет. В чакалнята има една стена снимки на мноооого близнаци и не само  Laughing  и това го направи чак след ремонта на кабинета. Преди това изобщо не слагаше снимки, но явно пациентките му носят и все пак трябва да ги сложи някъде. При д-р Топалова също съм ходила веднъж. И там има много снимки. Не знам защо в "Селена" са предимно снимките на д-р Ставрев.  Thinking Не за мен това има някакво значение. Имах предвид, че всичко опира до човека, а не до броя пациентки. Графика на доктора винаги закъснява поне с два часа, защото отделя толкова време колкото е необходимо. Аз съм имала преглед за 5 минути, фоликулометрия. И преглед половин час, когато трябва да питам или обсъждам нещо.  Peace

.

# 531
  • Пловдив
Имах предвид, че всичко опира до човека, а не до броя пациентки. Графика на доктора винаги закъснява поне с два часа, защото отделя толкова време колкото е необходимо. Аз съм имала преглед за 5 минути, фоликулометрия. И преглед половин час, когато трябва да питам или обсъждам нещо.  Peace
Thinking

Питай.  Laughing  Аз не съм пациентка на д-р Ставрев. Не че д-р Минев не е имал лоши дни, затварял ми е телефона, имало е ситуации в края на работния ден, аз след работа едвам се държа от умора и той така.......но в повечето случаи винаги ме е изслушвал и ми е отговарял. Затова си мисля, че освен от лекаря, зависи и от човека. Може и да не съм права. Аз така съм го почувствала. Д-р Ставрев, определено не беше моя лекар, аз и в някоя от другите теми съм го писала.  Peace

# 532
  • Пловдив
Ако ми позволите, ще ви дам един съвет. В интернет има много информация, всеки може прочете. систематизирайте тази информация, опитайте се да я осмислите и на трезва глава и на спокойствие  си запишете конкретни въпроси. На прегледа се опитайте да бъдете максимално спокойни и концентрирани, когато задавате въпросите, защото на мен ми се е случвало да изляза от кабинета и да не помня и една дума от това, което ми е казал доктора. Материята е толкова обширна, че ако очаквате лекарите да ви разкажат за половин час всичко, което знаят, няма да стане. Пък има хора, които нямат способността да обясняват добре, което не ги прави лоши специалисти. Късмет, успех и весели празници.   bouquet

# 533
Моето мнение е ,че при доктор Минев прегледите при мен също са по 5 минути,но като чакам има жени ,които се нуждаят от повече време.Винаги ми е отговарял на въпросите,колкото е преценил, че трябва да знам ,не може да ми каже всичко.като влезна при него направо блокирам и не знам какво трябваше  да питам.  Thinking

# 534
Нека да се включа, че да ви погушкам! Hug Hug Hug
 Всички сте много прави. Аз няма да правя никакъв коментар, само да кажа, че имам голямо доверие на моя доктор.
 А сега към въпроса, към вече бременните мамчета: Като не съм от Пловдив и ме чака път (около 120км.) след трансфера утре, има ли някаква поза в колата, такава, че да не се случи нещо със снежинките ми докато пътуваме?
След трансфера Минев ме посъветва да лежа 3-4 часа в болницата. Не е ли много? А като се прибера ми каза 3-4 дена да пазя леглото, след това да не вдигам тежко.
Я ме светнете и за теста, да пътувам ли до Пловдив за да си направя кръвен тест или да изчакам уринарен? Вие пътувахте ли?
Леле, много въпроси ми се мотаят в главата, може би защото искам всичко да е изпълнено без грешка от моя страна, а другото е късмет и Божа работа.
Ще съм ви благодарна да ми пишете, че нещо взех да се втрещявам при наближаването на момента.
 Още веднъж да ви гушна и да ви пожелая весели празници! Hug Hug Hug

# 535
Здравей  Гига,моя трансфер беше на 04.12. лежах 4 часа в отделението и на следващия ден си пътувах 300км,през цялото време си бях седнала .Във къщи си полежах доста ,до деня на теста,който си направих в нашия град и се обадих по телефона да им кажа само резултата.При всяка от нас е различно ,но аз лично много се пазих ,защото това ме трети опит и не ми се рискуваше.Пожелавам ти успех и дано всичко да е наред и скоро да се похвалиш с положителен резултат Hug

# 536
Нека да се включа, че да ви погушкам! Hug Hug Hug
 Всички сте много прави. Аз няма да правя никакъв коментар, само да кажа, че имам голямо доверие на моя доктор.
 А сега към въпроса, към вече бременните мамчета: Като не съм от Пловдив и ме чака път (около 120км.) след трансфера утре, има ли някаква поза в колата, такава, че да не се случи нещо със снежинките ми докато пътуваме?
След трансфера Минев ме посъветва да лежа 3-4 часа в болницата. Не е ли много? А като се прибера ми каза 3-4 дена да пазя леглото, след това да не вдигам тежко.
Я ме светнете и за теста, да пътувам ли до Пловдив за да си направя кръвен тест или да изчакам уринарен? Вие пътувахте ли?
Леле, много въпроси ми се мотаят в главата, може би защото искам всичко да е изпълнено без грешка от моя страна, а другото е късмет и Божа работа.
Ще съм ви благодарна да ми пишете, че нещо взех да се втрещявам при наближаването на момента.
 Още веднъж да ви гушна и да ви пожелая весели празници! Hug Hug Hug
Аз вече не съм бременна, но мога да ти отговоря на въпросите  Grinning
1. Аз съм на 60 км от Пловдив. В колата пътува полулегнала на задната седалка.
2. В болницата лежах от 10,00 до 14,00. Много ми се спеше след трансфера, унасяше ме, но все някой ми звънеше и не можех да заспя.  Flutter
3. Лежах два-три дена след трансфера. Не постоянно, ставах да се поразходя по малко, но основно се пазех. така ми беше добре да си полежа на воля, че моята работа е натоварена. Последните дни излизах по малко на разходка, но и аз съм се пазила.
4. Тест си правих в Пловдив, в клиниката. Пътувах до там с кола, но не шофирах аз. Уринарен тест си бях направила преди това и беше положителен, но направих и кръвния.
Ако те интересува още нещо, питай и успех на трансфера утре  Hug

# 537
Имах предвид, че всичко опира до човека, а не до броя пациентки. Графика на доктора винаги закъснява поне с два часа, защото отделя толкова време колкото е необходимо. Аз съм имала преглед за 5 минути, фоликулометрия. И преглед половин час, когато трябва да питам или обсъждам нещо.  Peace
Thinking

Питай.  Laughing  Аз не съм пациентка на д-р Ставрев. Не че д-р Минев не е имал лоши дни, затварял ми е телефона, имало е ситуации в края на работния ден, аз след работа едвам се държа от умора и той така.......но в повечето случаи винаги ме е изслушвал и ми е отговарял. Затова си мисля, че освен от лекаря, зависи и от човека. Може и да не съм права. Аз така съм го почувствала. Д-р Ставрев, определено не беше моя лекар, аз и в някоя от другите теми съм го писала.  Peace
Първоначално се изненадах, но като се зачетох реших, че си имала предвид, че всичко зависи от пациента и конкретния случай и затова си изтрих поста. Разбрат ти тезата, демек Peace

# 538
Мила Гига, успех на трансфера утре. Стискам палци Hug

# 539
giga82 , и аз ти стискам палци! Полежи си малко след трансфера и се пази следващите дни! Всичко ще е ОК, и съвсем скоро ще се похвалиш с положителни резултати, сигурна съм! Хайде успех утре  newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт