LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ще получиш, да Peace -втората част. Първата са ти отказани, поради"изчерпване".
Пари, не би трябвало да са ти изтеглени за изчерпаните неща, а само блокирани Peace
Пари за поръчка, никога не са ми теглили в деня на пускане- блокират ги на момента, но ги теглят по-късно...

# 106
  • МИНДЕРА
ЧРД, Ева! Здраве, късмет и семеен уют!!!

А ето и моят проблем: на 03.02 направих поръчка, която разделиха на две части.Но все още стои на 4 стъпка. На едната пише: en cours de traitement le 08/02/2012, а на другата:préparé le 06/02/2012. За втората част са си изтеглили парите, а за първата са отблокирани.Значи ли,че няма да я получа.
Може ли да ги изтеглят впоследствие-за първи път ми се случва така.Нямам нищо в "рембурса".
Благодаря Ви предварително!
Този артикул, за който са ти отблокирали парите на коя стъпка е?
Ако са ти го отказали, парите са освободени. За неусвоени пари не излиза нищо в рембурса. Там излиза таблица само когато има изтеглени пари за отказан артикул.
А ако си ползвала код за подарък, не се притеснявай, че не напредват стъпките.
Аз имам доста вече получени поръчки, които още стоят на 4-5 стъпка в сайта.  Peace

Най-накрая го намерих тоя "рембурс" и го проверих. Нямам нищо там. Половината ми неща стоят на 3 стъпка поради "epuise depuis" na 08.02/вчера и днес са налични/, другите са на 4 стъпка със същия текст en cours de traitement le 08/02/2012, но са на обща стойност под 10Е. Парите за всичките ми артикули си изтеглиха още на 08.02. Платих с карта. Използвах код за БД без подарък  Изчетох всичко от първа страница и пак не мога да разбера дали ще получа нещо изобщо. Според вас????
Според мен нещата ,които са на 3-та стъпка,вообще няма да ти ги пратят Whistling

# 107
Момичета! Много ви благодаря за поздравите и пожеланията!!!  newsm20
Алекс, аз имам 42№ от панталоните, но са дължина 32. Четох, че някои момичета споделят, че бил умален панталона. Ще измеря 42 и ако те устройва... е твой.  Wink

Евка, много благодаря! Ма мъжо е фино и дълго гадже и ще му е късичък!  Hug

# 108
Момичета, след като е на 4та стъпка поръчката и ми се появи номер за проследяване и пощите им...там следя, нали?
http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?m=10003005&a … art=6Q00491616490  - това ми излиза, сега тр да видя след някой и друг ден как са го получили превозвачите, нали?
smile3521

ЧРД, Ева! happy bd Здраве и късмет!

# 109
Честит Рожден Ева!

Да си жива и здрава,както и цялото ти семейство.
Желая ти да съхраниш,човешката добрина в теб и да си заобиколена от приятни и добри хора.НАЗДРАВЕ! newsm59 Gift newsm67

http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331213

Ivanichka,би ли измерила дължината от рамото до долу и ръкава.Мерси!Може и да ти я вербувам newsm78

# 110
  • София

Евка, много благодаря! Ма мъжо е фино и дълго гадже и ще му е късичък!  Hug
Да, знам, че е бая висок и носи 36.  Wink
Ама за мен 36 си все едно в детската номерация и изобщо не съм и помисляла от този размер да поръчвам.  Embarassed

# 111
Честит рожден ден Ева! Да си жива и здрава и много щастлива   hbday

Отчет за поръчката ми.
 - тениски 2 бр L - отговарят си, собственикът им си ги хареса  Grinning
 за 18 месеца. Доста умалени според мен. Сега сме на 4 месеца и мисля, че ще ни станат още сега.
 също умалени р-р за 12 месеца, с по-дълги крачоли от горните клинчета, но ширината им е еднаква, предполагам и те ще ни станат още сега.
 много ми е голяма  Cry Взех 34\36, но тя е толкова широка, че въобще не става да я нося. Ще отиде за размяна.
Чантата Пепе Джинс ми хареса, страхотна работа ще ми върши като плажна чанта  Party

# 112
  • София/Русе
Ева, честит рожден ден ! На какъв меден празник си родена, по мед и масло да ти върви !
  bouquet

# 113
Извинявам се за спама, но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВЕ! Желая ти всичко най- прекрасно в живота!!! Весел празник и много приятни изненади! Моя татко също е роден днес...А какъв меден празник е?  Embarassed
На мен ми се появи 2- ри ред на кувертюрата, надявам се да я получа. Чакам нея, макуинските маратонки още една поръчка с кецове, потник и тениска на АWS, с едни бели дънки за мъжо...това е от намаленията таз' зима...Чакам си ги с нетърпение от Смарта, дано не ги замОтат нещо...Та, нямам с какво да се поФаля, но празника на Ев си заслужава спама   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Благодаря за отговорите! Ще чакам да ги отблокират!
И за да не е само спам - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-dos-nu-lot-de-2.aspx?produ … olor=17&qsf=1 това с код 77747/за 3 на цената на 2/ става 0Е в коша и дава и БД

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 20:05 от Dalenka

# 115
  • Пловдив
уф докато се натуткам тия дни обувчиците на елос за 5 евро свършили и сте минали  в нова тема

# 116
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
 smile3510
 и аз да честитя на Ева-
да си много щастлива, това включва всичко...

благодаря за труда, който полагаш, за помощта ти и за безкрайното  търпение!

# 117
  • София
Благодаря за отговорите! Ще чакам да ги отблокират!
И за да не е само спам - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-dos-nu-lot-de-2.aspx?produ … olor=17&qsf=1 това с код 77747/за 3 на цената на 2/ става 0Е в коша и дава и БД
Само потниците ли са ти в кошницата?

Мерси за пожеланията момичета!

А интересното е, че аз съм пчелар(начинаещ) Laughing и не знаех, че днес имам двоен празник, от ФБ научих...  Laughing

# 118
  • На черешатааа
Някой не иска ли от тези  http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-taille-basse-entrej-83-c … n&prodcolor=1   от офертата и код като се сложи излизат  към 70 евро 3те чифта. Аз искам, но немога да поръчвам от ларедут  Confused

Eva, Честит Рожден Ден !

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:08 от gold laydi

# 119
  • София...........
Eva, Честит Рожден Ден ! Желая ти много здраве, любов и сбъднати мечти!

bouquet     bouquet   bouquet  newsm59   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт