LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
 Честит рожден ден ЕВКА!    newsm59   Gift  newsm38

Нека всяко наше благодаря сбъдва по едно твое желание!  Hug

Благодаря    Hug

# 136
и аз да се отчета с покупките си, които най-сетне взех:

детска жилетка  - много е хубава

Детски дънки - също са страхотни - слим

туниката от 2 евро - харесва ми

туника/ рокля - детска, която взех за мен, а ми е доста голяма - размер 168, бяла, ако някой си я познае, хубава материя, добре пада

къси панталонки - пак детски, които взех за мен - размер 162, каки - огромни са ми, ако някой си ги познае Simple Smile

PANTALON LIN;  Coloris : BEIGE SABLE;  Taille : 34,  Ref : 4470044 - страхотен панталон от лен, пак ми е голям за съжаление

момчешки тениски - ясни са - хубави са

момичешки блузки - и те са ясни

детска рокля - много е хубава

още една рокля - също много ми харесва

3 бр поло - хубава материя, макар, че не харесвам разцветките, но са за приятелка

# 137
  • София
Проверете си кошниците.Има налични артикули.Както всеки петък - вечер  реф.№ и линкове не работят. Peace

# 138
  • Бургас
Да ви следя  Peace

Честит Рожден Ден Еве, много здраве и късмет. Малко на патерици, но от сърце   bouquet

Има ли срок за връщане на артикул към ЛР?

# 139
Я кажете кой номер да си поръчам от тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-col-boule-maille.aspx?product … 7&secintref=2

Висока съм малко на 180см и съм да речем едричка в раменете

Четох, че е доста уголемена и за това си ме е шубе да поръчам на сляпо. Пък не ми се ще да я поръчам и после да се чудя какво да я правя.

Не е, отговаря си много точно даже! Само предвид ръста ти вероятно ще ти е по-къса. Аз съм 173см и дължината ми е точно като на модела на снимките. Имам лилава. Потвърждавам, че е много хубава и си заслужава (само дано се постопли, че да я нося, че в тия огромни минуси не е за рокли  #Cussing out).

# 140
# 141
# 142
  • София
Добро утро!
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim.aspx?productid=324186617 … 1&secintref=3
Дънките Rip Curl са налични в 38 номер Peace

# 143
# 144
  • Пловдив

тази рокля дали е хубава, че й се чудя  newsm78
А коя е тази рокля, има ли я още?

# 145
  • Бургас
Здравейте,момичета!Искам да питам....видях един фотоапарат реф.9864938...като го добавя отдолу ми излиза нещо -59 евро ,5 г.гаранция...т.е. трябва да платя о6те 59 за гаранция ли newsm78

# 146
  • София
Минаха 3 седмици откакто ми отказаха артикул, а още не са ми пратили ваучер. Така ли е и при вас?

# 147
Не ги видях тия 59Е  Rolling Eyes , че още не съм си изпила кафето , но по принцип гаранцията му е 2 години  и има опция за удължаване до  5 години. Много е възможно да са затова. Аз бих си търсила апарат от Amazon   Peace
 Ааа, видях ги  Blush За удължаване на гаранцията са, да.

# 148
Момичета, който е получил мъжките дънки от 0,99 евро може ли да измери талията на номер 40.
Благодаря

# 149
  • Бургас
Не ги видях тия 59Е  Rolling Eyes , че още не съм си изпила кафето , но по принцип гаранцията му е 2 години  и има опция за удължаване до  5 години. Много е възможно да са затова. Аз бих си търсила апарат от Amazon   Peace
 Ааа, видях ги  Blush За удължаване на гаранцията са, да.

bouquet  
Аз понеже видях ,4е цената е прилична,кода за купите става около 71 евро,за подарък го гледах....от Амазон не сЪМ  пазарувала никога,но ще погледна Hug

Общи условия

Активация на акаунт