LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 938
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
 Здравейте момичета!От поръчката ми са отделени едни детски панталонки,защото в момента ги няма налични.Те са стигнали до 3 стапка,а останалите артиколи са на 7-ма .Ще ми забавят ли поръчката или ще ми я пратят без панталонките.И ще си ги получа ли изобщо.Ще съм много благодарна,ако някой ми пише. Simple Smile

# 151
  • София
Здравейте момичета!От поръчката ми са отделени едни детски панталонки,защото в момента ги няма налични.Те са стигнали до 3 стапка,а останалите артиколи са на 7-ма .Ще ми забавят ли поръчката или ще ми я пратят без панталонките.И ще си ги получа ли изобщо.Ще съм много благодарна,ако някой ми пише. Simple Smile

Панталонките няма да ги получиш.Останалите артикули би трябвало вече да са при превозвача след като са на 7ма стъпка. Peace
За панталонките НЕ са изтеглени пари. Peace

Не ги видях тия 59Е  Rolling Eyes , че още не съм си изпила кафето , но по принцип гаранцията му е 2 години  и има опция за удължаване до  5 години. Много е възможно да са затова. Аз бих си търсила апарат от Amazon  Peace
 Ааа, видях ги  Blush За удължаване на гаранцията са, да.

bouquet 
Аз понеже видях ,4е цената е прилична,кода за купите става около 71 евро,за подарък го гледах....от Амазон не сЪМ  пазарувала никога,но ще погледна Hug

До БГ май няма гаранция . newsm78

# 152
  • Пловдив
Момичета, който е получил мъжките дънки от 0,99 евро може ли да измери талията на номер 40.
Благодаря

40 см.  Peace

Ако пише ануле,значи няма да ти ги пратят,другата част вече е получена на адрес щом е на 7-ма стъпка и пише Термине.
За панталонките или ще ти пратят ваучер/чек или ще ти върнат парите,ако си платила с пей-пал,това само при условие ,че парите са ти изтеглени за цялата поръчка,ако е станало още преди изтегляне на парите ти Simple Smile

# 153
Здравейте! За първи път получавам такъв имейл. Не мога да си видя поръчката чрез този колис номер . Някой да има идея на какво се дължи това ?
Je suis heureux de vous annoncer que ce 26 janvier 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G1141447119.

Qté Désignation article  Référence  Code                                     
   1  PULL                  875.1242    42/44                                 
   1  SAC                   105.5950    0                                     
   1  BLOUSON               660.4226    46                                     
   1  JUPE                  856.6534    40                                     
   1  GILET                 666.2390    38/40                                 
   1  CHEMSIER              908.4274    54                                     
   1  SOUTIEN GORGE         285.7928    110F                                   

Celui-ci sera livré directement à votre domicile.

Le délai d'acheminement moyen constaté est de 10 jours environ.

Vous pourrez suivre l'évolution de votre commande sur www.laredoute.fr.
Dans la rubrique "Suivre mes commandes", en haut de la page d'accueil.

Merci de votre confiance et à bientôt !

# 154
  • София
Виктория Пеева,това  не е колисимо №.Поръчките с подарък нямат проследяващ №. Това е колиеко №  Peace

# 155
  bouquet 
Аз понеже видях ,4е цената е прилична,кода за купите става около 71 евро,за подарък го гледах....от Амазон не сЪМ  пазарувала никога,но ще погледна Hug

До БГ май няма гаранция . newsm78

И аз това си мислех...Но преди някои бяха поръчвали машини за хляб на нормална цена, /не прословутата суперевтина/, не знам обаче дали с или без гаранция са им ги доставили. На мен като цяло не ми звучи добре Ларедут за такъв вид изделия, но това са си мои предразсъдъци сигурно  Thinking

# 156
Много ВИ,благодаря!!!  Simple Smile

# 157
  • Русе
и аз да се отчета с покупките си, които най-сетне взех:

момчешки тениски - ясни са - хубави са

Какъв размер имаш от тях и може ли дължина евентуално? Мерси

# 158
Здравейте, от доста време тихичко ви следя и най-накрая, след като получих доста неща и аз да се запиша. Но първо  newsm59 на патерици на ЕВА - нашата форумска Майка Тереза от години, шапка ти свалям, Ев, за дълготърпението и всеотдайността, да знаеш няколко семейства те благославяме за труда ти!
А сега поръчките, макар че повечето са коментирани:
-това е много хубаво, но сега е скъпо, моето е размер 54, поръчах го преди Нова година, чаках го повече от месец!!!! /със СД, добре, че не родих преждевременно/
- хубави са, размер 60
- успях да го поръчам от първия ден на намалението, добро качество, размер 81
- и това от първия ден, съжалявам, че не поръчах повече за подаръци, всички знаете качеството му, размер 67
- това за каката, размер 102
- на жилетката наистина колана й е надолу, иначе ми харесва, ама нищо чудно да стане на топченца, р-р 38/40
- много ми харесаха цветовете, на живо също, р-р 114
това и това
ги знаете от доста време се продават, реших че на тази цена си струват и наистина харесаха ми, р-р 38/40 и двете, на мен са ми добре и затова не мога да определя има ли несъответствие размера
тази блузка на Ан е 38/40 и е хубава, но всички горни дрехи на тази марка са ми широки този размер, иначе е приятна
дъщеря ми много си я хареса тази рокличка, ама за другото лято ще е, р-р 108
много ми хареса тази блузка, цветове, материя, дължина, всичко, р-р 38/40
р-р 16/17, ама са ужасно малки, за съжаление ги поръчах преди да прочета коментарите, въобще не знам дали ще ги носим някога
коментирали сме тази рокля, цвета наистина е по-тъмен, като цяло ми харесва, р-р 38/40
това и това за бебето
харесват ми, р-р 67, намалени с кодчета  Grinning
Нямам снимка на електриковия анцунг АДИДАС с цикламените кантове, р-р 94, дъщеря ми в момента е 100 см и ще го поноси, като повечето детски неща на марката е уголемен, за момченце не знам  newsm78 става ли, но иначе много ми харесва
палтенцето за 12Е, не е лошо, ама зеленото не е точно каквото си го представях, р-р 38/40.
Чакам стягащото клинче , тези боти, черни на Уелоу Мелоу /те са поръчка от 14 януари!!!!/.
Не можах да се уредя с  отказаха ми я, ако някой е взел големия размер и не го иска, съм насреща.
Благодарности на всички, които споделят мнения и кодове в темите, всичките си добри покупки дължа на вас   bouquet
Ако някой иска размери да пише.
УаУ, за първи път пиша такъв дълъг пост  Laughing

# 159
Момичета, моля за помощ.Поръчах ботуши, за около 30евро, фактурираха ми поръчката, след 2 дена получих отказ, а статусът и е термине.Писах им изпратиха ми номер и оттогава ни вест, ни кост.Използвах бланката за проблеми с поръчката.В графата за липсващи артикули няма нищо, а на сумата няма нищо.Моля за съвет!Благодаря и се извинявам за дългото писмо.

# 160
  • Варна
Момичета, моля за помощ.Поръчах ботуши, за около 30евро, фактурираха ми поръчката, след 2 дена получих отказ, а статусът и е термине.Писах им изпратиха ми номер и оттогава ни вест, ни кост.Използвах бланката за проблеми с поръчката.В графата за липсващи артикули няма нищо, а на сумата няма нищо.Моля за съвет!Благодаря и се извинявам за дългото писмо.

Какъв номер ти пратиха?

# 161
Rappel de votre numéro de dossier : 2611408-1327592260

Vous êtes décue de constater que l' article que vous avez commandé dans notre catalogue "soldes" soit épuisé.

Je regrette cette situation.
La loi ne  permet pas de renouveler le stock des articles soldés comme nous le faisons habituellement pour les articles momentanément indisponibles.

Je vous invite à revisiter notre eboutique soldes, vous trouverez certainement des articles encore disponibles qui vous séduiront. Profitez-en !

Je vous remercie de votre fidélité.

# 162
  • МИНДЕРА
Днес ли е последния ден на намаленията или и утре?

# 163
  • София
salt and pepper , честити придобивки! Страхотни попадения!!!   bouquet И благодаря за милите думи!  Hug

meggi-peggi , на коя стъпка е била поръчката ти, като казваш, че след 2 дни са ти я отказали?
Възможно е да не са изтеглили парите за ботушите, а да са само блокирани.  Peace

Днес ли е последния ден на намаленията или и утре?
14

# 164
  • София
meggi-peggi , върнали са ти автоматичен отговор.
Какво пише срещу ботушите? Епюиз? Ануле...
Предполагам не са минали трета стъпка. При такъв случай, парите няма да ги изтеглят, но ще стоят блокирани.
Виж в постовете на Евка- беше дала писмо, което е изпратила на ЛР и отговор, който и бяха върнали за пред банката. С това писмо можеш да изискаш разблокиране на сумата, ако ти е спешно Peace

Общи условия

Активация на акаунт