Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 95

• 28 780
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Once there was a Hushpuppy...
Хайде и Ели с тортите, а прекрасна е!!! Simple Smile Ако не дойдат бързо дружките, изяждам всичко! eat  food010

# 211
# 212
Кате Hug и аз много я харесвам Нургюл - няма нищо подправено в нея,много естествена,достъпна,не се е главозамаяла като други познати,контактува с журналистите,независимо с какви въпроси я провокират - изключително земна и съзнаваща хем цената си,хем ,че в живота има четири посоки . махалото не спира.
По този повод си спомних една приказка любима и доста ползвана от моя баща -
"Поздравлявай всички,когато вървиш нагоре,защото не се знае кого от тях ще срещнеш на пътя си, когато слизаш надолу"
Усмивчице - тук съм ,ама изкушенията дето ни ги поднася Руметоза мен са чок зор преодолими/леле-е-е-е каква комбинация от думи направих... ooooh!/ Joy Joy Joy

Руме-е-е-е - много въглехидрати, дете, накъде ще отиде холестерола на кака ти, Joy , а кръвната захар... hahaha Строгият ни прокурор Аджи няма да ни хареса такива пухкави,я го виж само на чайче го раздава, пък после - отслабнал ни се вижда.... Crossing Arms

А-у-у-у сега пък докато пиша и Ели - и тя с торта Rolling Eyes

РадоЛинче - чок зор ще видим ние с тебе,чооооок ooooh! ooooh! ooooh!

# 213
# 214
# 215
# 216
                Здравейте момичета! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Илето се прибра от работа, изпрати момчето да си празнува рождения ден, че нали беше в понеделник, влезе в БГ Мама и се замая  dancing dancing dancing  Днес сте си устроили пиршество.  PeaceНищо не липсва.  Hug Но след такова чакане на Мълчеливите най-накрая дочакахме! Peace Много материал, много нещо.  ooooh! ooooh! ooooh! Сега си взимам от последното кафенце, че е най-топло и отивам пак да гледам снимките, фрагманите и да изслушам песента! Laughing Laughing Laughing

# 217
Добър вечер ЛиНки  Hug Hug Hug
Ели много хубава тора си направила   bouquet.Руми и от твоята плодова салатка ще си взема  bouquet
А Нургюл е наистина много талантлива ,красива и земна .

# 218
# 219
# 220
  • au bout du monde
Много са хубави на фотосесията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря за снимките  bouquet

# 221
# 222
# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт