АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 31 988
  • 738
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте и от мен днес:)

Абе какво черпене за нещо дето не е станало още Laughing

# 226
  • София
Подкрепям мнението за количката на Пег Перего да е с цяла дръжка, иначе е невъзможно да пиеш кафе, да говориш по телефон и да я буташ, чак изнервя, върви на където си иска. Но конкретизирам за Перегото, защото зълва ми си взе тогава аналогичен модел на моя, но на Чико и нямаше подобен проблем. Затова най-добре винаги пробвайте количките в магазина като сложите чантата си поне вътре за тежест.

За болки в гърлото: Съвсем наскоро се отървах успешно от силни болки, драскащо и червено гърло. Какви ли не чайове не пих, какви ли не бонконки не смучех, но не ми минаваше. Накрая реших да направя компрес и проучих кой помага най-много - компрес от извара, направена вкъщи. Бързам да кажа, че е изключително лесно и се прави за минутки. Сипвате половин литър мляко в тенджерка и го слагате на котлона. Изчаквате го да кипне. Махате го от котлона и му капвате няколко лъжици оцет или лимонов сок. Пресича се моментално. Прецеждате през марля и докато е още горещо увивате изварата в кърпа, след това и с найлон. Слагате от сливица до сливица на гърлото, нека бъде така плътно прилепнало, че да не се охлажда, връзвате хубаво. Аз седях по цяла нощ две поредни. Още първия ден имаше ефект, но след втория вече нямаше помен от болка или пробождане. Забравих да ви посъветвам хубаво да изцедите изварата при прецеждането, за да не ви капе от компреса.
Става и за малки дечица, изобщо за всеки.   bouquet
Рецептата е на Петър Дънов от книгите му за здравето.

# 227
  • Обетованата земя
Много ми харесват тези кошчета...направо съм влюбена , ама не ми се дават 200лв (тук са толкова) , за 5 максимум 6 месеца използване..
Можеш да го поръчаш и от този или друг английски сайт, ако не се справяш мога да помогна Wink Ако решиш ми пиши на лични!  Peace

# 228
Блонди, не го приемай лично, моля те. Наистина поддържането на една такава тема си изисква време, аз лично го оценявам   bouquet   Според мен като администратор на темата имаш основен глас. И ако не беше попитала кой щеше да забележи, че 3 момичета ги няма? Само се започна излишна полемика.

А точно така мисля и аз, тъкмо се спре с това, и пристига някой, с това бил съгласен с онова не бил Rolling Eyes
Пускането на нова тема и редактирането изисква време, така че, аз също смятам че администратора може да редактира, както сметне за нужно, без да дава обяснения.

Като се има предвид че става въпрос за 3 момичета, които от 3 месеца не са влизали, мисля че излишно се коментира Rolling Eyes

Макар, че е много рано още според мен, на мен също ми е интересно как мога да поръчам количка Пег Перего от чуждестранен сайт.Моля, ако някой вече го е правил да сподели опит, интересува ме всичко, поръчване, плащане, получаване.

# 229
  • София
didi24: Аз също харесвам много тези кошчета, но би ли споделила за какво е предимно удобно да се използва. Може ли да се каже, че е заместител на шезлонга например? Сетих се, че понеже ние ще прекараме известно време в квартала на нашите, за да ми помага майка ми, а там сме апартамент до апартамент, т.е. да кажем заспало е бебето и просто го пренасяш напред назад с кошчето без да го будиш. Докато шезлонга няма как да се вдига така простичко..?

# 230
Кашпичка, кога ще правиш амниото?

Много ми хареса тази дума "похоцкам".  Mr. Green Чудя се дали и думата коцкар произлиза от нея? newsm78

На мен пък като ми омръзне някоя тема  и просто не пиша повече по нея.

# 231
MaryJane , в седмицата 20-24.02. трябва да е.Утре ще звъня за да си взема час и ще имам по-голяма яснота.
Аз пиша само когато имам какво да кажа по същество, не съм от хората които разказват битието си.Но ... хората са различни, иначе пък чета за битието на другите.

# 232
  • София
И на мен ми стана интересно за това кошче дето Диди го постнала и ще следя за по-подробни коментари за него, както и за разясненията за пазаруване от чужди сайтове (в частност английски) и по-точно заслужава ли си като се сложи доставката, за която съм чувала че не е много евтина от Англия до тук.

# 233
Спомням си за коментари, че дори и с доставката излиза по-евтино.

# 234
MaryJane , в седмицата 20-24.02. трябва да е.Утре ще звъня за да си взема час и ще имам по-голяма яснота.

Стискам палци всичко да е наред със самата процедура, както и с резултата! Моят лекар ме хвърли в размисли, предлага да я направим по-късно, след 20-та седмица и аз се съгласих.

# 235
Софи:) ха ха днес и аз ходих до този Baby Mall:) може и да сме се засекли. Аз гледах мебелите и количките. Аз също мисля, че са скъпи за качеството им.  Thinking Thinking Money

Аз лично мога да се похваля, че днес избрах детската стая newsm44 newsm44 newsm68

Успях да завлека таткото малко по магазини и накрая в Малечко (моя любим магазин) и избрах серията за детската стая
Това е текстила:
http://www.pali.it/en/prodotti_dett.php?cat=0112&tipo=0687&a … 8711200&zz4=4
А това е леглото:
http://www.pali.it/en/prodotti_dett.php?cat=0112&tipo=01R&am … =013500&zz4=4

Достатъчно голямо е леглото за до 8 години:) и поне няма да ми се налага след 2 години да търся да сменям концепцията:) Сега остава да си поръчм на моите мебелисти да ми изимитират гардеробчето и скрина, че тези оригиналните н еми вършат работа newsm78

Ох много се радвам newsm44 newsm44 newsm44

# 236
Стискам палци всичко да е наред със самата процедура, както и с резултата! Моят лекар ме хвърли в размисли, предлага да я направим по-късно, след 20-та седмица и аз се съгласих.
Благодаря за подкрепата Hug

Аз имам листовка от Националната генетична лаборатория и там пише, че процедурата се прави 15-19 г.с.Може би има случаи при които се прави и на по-късен етап.Но защо не потърсиш и второ мнение, аз контактувам директно с лекар от Майчин дом.

# 237
Здравейте момичета,значи да Ви питам за витаминките какви пиете Вие,дали някой пие като моите Хип Натал пия аз,но ми бяха предписали Преднакеар,но много големи хапчета ми се видяха,та затова си взех,Хип Натал,като питах докторката дали стават,тя каза,че са много хубави.Сиропче е с много хубав вкус,не ти става лошо от него,абе супер са...Препоръчвам Ви ги горещо Simple Smile)))

# 238
Не пия и не смятам да пия витамини.

# 239
  • София - град
Не пия и не смятам да пия витамини.
Peace
 Моя доктор още на първия преглед каза че е много против витамините!

bg_trinity
имаше една двойка на която обясняваха нещо за леглата  Wink

Относно това за битието, темата все пак е отчетна. Не е "Въпроси-отговори"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт