АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
daniela_di и аз си мислех че спекулират тук във Варна и че има проблем с лабораторията и всяка 2 -ра е с висок риск, но БХС го правих в Плевен, а амниото във София. Макар, че съм от Варна.

# 496
Hati_86- не се тревожи! Аз живях в Русе, преди да се омъжа и да ти кажа честно гинеколозите в Русе са пълна скръб!!! Sad Аз съм си патила с една, която така ме беше стресирала, че може ако не се лекувам да нямам деца Naughty Naughty Naughty И познай 3 месеца на силни антибиотици  #Cussing out и без грам обяснение какво ми е, освен това, че съм имала възпаление на едната тръба!!! И какво, 3 месеца не я излекува, та само пари и наливах #Cussing out Накрая се ядосах и отидох до Варна, при един специалист със всички изследвания и познай.... като ги видя се оплаши човека!!! Каза ми, че съм имала възпаление, което е можело да се оправи и с вагинални билкови свещички  и не е имало нужда от това мъчение!!! След това продължих да ходя на гинеколог само там във Варна и ето.. сега ще ставам мама на близначета!!! Затова не се тревожи!!! Не знам как са сега лекарите в Русе, аз от 10-на години не се интересувам там от тях, но дано да има и кадърни вече!!! Стискам ти палци всичко да е ок и малкото съкровище да се роди живо и здраво, когато му дойде времето:)))Имам позната от Русе, която ходи при някакъв мъж в Русе и каза, че била много доволна. Мога да я питам ако искаш да се изместиш при него ако е възможно!!!

Колкото до лекарите във Варна аз ходих при д-р Мичев и бях много доволна от него. Обяснява всичко и подробно. Да, има само частен кабинет ама си струва парите! Сега си ходя във Пз-к при един от който също съм много доволна, надявам се и занапред да е така.

# 497
  • Варна
Аз доколкото знам БХС се прави само в София, независимо къде даваш кръв.
Уф, каква е тази нова визия сега, много мразя промените, пак ще свиквам сто години с новата подредба и ще търся кое къде е.

# 498
А затова ли нямаше сайта известно време, аз също мразя , но във ФБ ме дразни с пъти повече. Wink

# 499
  • Божурище
И аз съм пред дилемата амиоцинтеза, но след като излезнаха Моите резултати  : 1:4700, 1:4700 и възрастов 1:250 (на 37г. ), и след консултация с проследяващият лекар, не се налага да правя амио, ако искам за мое успокоение заради възрастовият риск може да правя цитогенетичен а-з, който дава инфо за броя и структурата на хромозомите, но риска и при двете процедури си съществува 1:200 Sad

# 500
Аз цял ден се опитвам да се включа по темата амниоцентеза, но на работа нета е бавен и докато зареди писанията ми изчезват.
Още в началото на бременността, реших че БХС няма да правя, за мен това е вероятност и не ми дава достоверна информация.Миналата година на моя позната й се роди внуче с Даун, след всички БХС-та и ФМ-ии и след чудесни резултати детенцето е болно.Още тогава си казах, че ако имам късмет да забременея, ще направя амнио, предвид възрастта ми, която се води рисков фактор.
Моя мъж е на мнение, че не трябва да ходя нито на амнио, нито на ФМ, защото каквото ни е писано ще се случи, но ми каза да направя това което ще ме успокои, той ще ме подкрепи.
Аз доста мислих и знам че ще бъда спокойна само единствено ако направя амниото, иначе всичките месеци до лятото само това ще ми е в главата.
До миналата седмица сънувах голямата игла по време на процедурата, но след като се чух по телефона с докторката която ще ми прави процедурата, се успокоих.Не знам защо, просто ми вдъхна сигурност.
Относно опасността от помятане, това е най-големият ми страх, но моя лекар ми каза че риска от спонтанен аборт след третия месец е 10%, а при амниото 1%, т.е. в момента риска е по-голям.Пък и много момичета са правили и всичко е било ОК, защо и при мен да не е така?! Grinning
Мисля позитивно и се надявам на късмет и благополучно приключване на процедурата Grinning
Блонди, не се отчайвай, бъди смела Hug Само мога да те прегърна Hug

# 501
Ne moga da pisha, che novia oblik na site zasega e zatril kirilicata, da ne vi mucha, samo cheta  Hug

# 502
  • София
Аз влизам за да кажа, че днес ходих в магазина за бременни Миа на Княз Борис 1. На мен ми допаднаха някои неща там и си купих дънки от намалените за 30 лв  Mr. Green иначе тези на редовна цена са по 60 лв. Останах доволна от посещението си в този магазин. А от един друг си купих сутиен, който мислех да си го спестя, но така ми се накараха, че още си ходя със старите, а колко било важно бельото в този момент Tired
Сега се връщам да чета вие какви сте ги вършили днес Laughing

# 503
Червената Соня - Стискам палци всичко да е наред!!! Успех и дано няма повече притеснения:) Hug

Бюти - ти как си днес? Още ли те боли? Praynig

tiina добре дошла и леко бременеене Hug 

# 504
  • София
И аз да се разпиша Simple Smile

Маги откъде взе сутиена може ли да споделиш, ина4е и аз от мията съм доволна, с предната бременост пак оттам си купувах панталони и бельо, но сутиените са им мн скъпи, аз нещо не мога да намеря старите си ooooh! Ина4е панталоните не ми стават, била съм 25кила отгоре..  Blush

Мен също ме наболяват там ребрата.. и се 4удих от какво.. но не толкова силно, лекаря каз анищо сериозно, предвид, 4е ходих и на кардиолог, защото имах кръвно с предната бременост и сега леко сърцебиене, та той ми каза 4е нищо ми няма и хормони пусках и те са наред, явно е на нервна по4ва.. сега по4ти нямам, пулса ми е около 76 , което си е супер. Simple Smile

Стискам палци на мамите с амниоцентеца, да е наред вси4ко и им пожелавам кураж! Hug

# 505
  • София
Сутиена го взех от един магазин на Солунска между Княз Борис и Витошка от дясната страна обаче му забравих името. Доста е скъп според мен. На мен тези сутиени които са за бременни изобщо не ми харесаха (гледах ги в Триумф), а в Миата изобщо не ги загледах, но то май навсякъде са скъпи Rolling Eyes и си взех един който го водят спортен, но според мен е същия като за бременни, нали и в двата случая идеята е да ти ги държи стегнато на място без да те убиват банели Mr. Green А най-важното този дего взех беше намален Laughing

Някой може ли да сподели мнение за коланите за бременни - онези дето ги дават да се носят след петия месец да придържат корема и кръста newsm78 дано да го обясних и да се сетите за какво говоря.

Късмет на всички с иследванията и най-вече с амниото Hug

# 506
  • София - град
Момичета усетих го! Докато слагах утрогестана, бях се свила , нищо общо с газовете! Едно като погалване леко като гъделичкане, 2 пъти. Заковах се на място  Laughing Свих се после още един път, но първия беше много рязко и явно за това. Ооо сърчицето ми щеше да изскочи. Дали не е щото изпих 2 литра айрян ?! Бебче трябва да е в 14 седмица и 4 дни  Heart Eyes Heart Eyes Аз питах доктора, каза че е напълно възможно да се усети скоро с тия темпове обаче ...леле много е яко. Heart Eyes

# 507
И аз се чудя дали вчера не го усетих, ама май по- скоро си въобразих, абе малко е странно за мен, дето уж знам какво да очаквам, а в същото време си втълпявам?? Wink
Софи, като вземе да рита по- силно е още по- вълнуващо, докато не стане болезнено. Party

# 508
 Hug Hug Hug ПОЗДРАВЛЕНИЯ СОФИ! Simple Smile Много се радвам за теб, и аз очаквам с нетърпение това чувство!!! Heart Eyes

# 509
  • София - град
Гунди, purpule, ей сега чета тука в бг мамма  страшно много момичета са усетили бебчетата си в 12,13,14 седмица  с първа бременност.  Hug Точно ви качих снимка във фейсбук и то за да ми се израдва хахаа Laughing
Ама колко бях смешна замръзнах в позата и стаях така 30тина секунди хахахха Laughing

Общи условия

Активация на акаунт