АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Блонди, на скоро в темата за бременност момичетата обясняваха, че принципно не е никак правилно да ти дават определена дозировка без да са ти пуснали изследвания, попитай ги- ще ти обяснят. Wink Според тях всяка жена се нуждае от различна, аз дадох пример,че въпреки че пиех пак имах крампи- казаха ми,че не е бил достатъчно. newsm78
Месечинка, слагат онова устройство, което го движат по корема ти върху бебето и леко раздрусват. Мъжът ми беше се възмутил и ми каза, че му изглеждало много гадно и се възмущаваше, но аз по някакъв начин всеки път си свивах мускулите на корема- явно защитна реакция, не ме болеше . Предната ми бременност изпитвах не поносимост към прегледите, дразнеха ме много, понеже ме натискаха, не търпях и колана в колата и нищо на корема си. Ама бях чела ,че при много жени било така- ей затова аз не обичам да чета такива неща, че все чакам на мен да ми се случат. Ирони беше разказала как майка й започнала да повръща в 4 месец, ами напоследък все чакам да започна да повръщам Joy

# 541
Гунди, ще си взема превантивно за два-три дни само след амниото, заедно с но-шпа, че ме е шубе  Confused

# 542
Блонди, успех с амниото Hug

# 543
  • Обетованата земя
Софи, супер е че си усетила бебка!   bouquet Усещането е супер вълнуващо, а относно периода, ти си супер слабичка, така че е напълно възможно с първа бременност да го усетиш рано, това има значение, поне така знам.
 Chy76, ако съм на тебе повече няма да стъпя при този доктор. Да се научи да борави с ехограф и тогава да шашка тук ли е бебето или го няма!  Shocked
Leia, щом усещанията са около пъпа, според мен още не е бебчето Simple Smile Все още се намира под пъпчето!  Peace
 Изчезвам малко на разходка с малкия! Simple Smile

# 544
Блонди, какво ти отговори Кременски?

# 545
Блонди, да това е добро решение- няма да ти навреди, дори и повече да го пиеш. Моят любим д-р Михайлов препоръчва на всяка бременна да го пие. Най- много да преносиш. WinkАз така вероятно преносих, но го пих 2 месеца.

# 546
момичета един последен въпрос, че да не взема да ви дразня около моята сватба Embarassed
естествен или изкуствен булчински букет?  newsm09

# 547
  • Варна
Категорично естествен. Изкуствените букети са ми абсурдни за булка, всичко трябва да ти е свежо и истинско Simple Smile

# 548
Мерси, Гунди, тук нищо не дават, ама ще пия на своя глава  Simple Smile

ДБС, нищо.  Confused В другата тема нещо говорят, че някакви мафиоти го били махнали от МД /?/ и не знам дали има връзка с писането в сайта  Thinking

purpule, естествен  Peace Моите рози си ги изсуших и още ми стои букета  Simple Smile

# 549
Ирони беше разказала как майка й започнала да повръща в 4 месец, ами напоследък все чакам да започна да повръщам Joy

А то и аз май на моменти си самовнушавам, че и при мен ще е така (както и с килограмите), ама засега поне държа фронта...(пу, пу...) обаче пък ми става много тежко напоследък дори да не съм яла много. Май най-често вечер става - снощи на вечеря на втората хапка ми стана тежко и лошо...  Sick Предната нощ пък почти не спах от болки в корема и главоболие, понеже вечеряхме навън Sad.
Не съм се стряскала, че е нещо с бебчето, защото се познавам и това си ми е обичаен симптом за затруднено храносмилане, ама е доста неприятно.

purpule: Естествен Simple Smile, не съм много наясно със сватбените порядки, но колкото по-свежи са цветята, толкова по-красиви   bouquet

Момичета аз още се чудя за витамини, но пък магнезий предполагам само положително може да се отрази. Дали мога на своя глава да си взема?  newsm78 Преди съм пила срещу спазми и такива неща, но предполагам за бременност си има някакви особености.

# 550
Хайде сега и аз да се разпиша. 

Усещанията от закачките на бебчетата са много хубави и не се забравят  Heart Eyes

Пърпъл, и другите са ти казали. Заложи на естествените цветя. После се сушат с цвета надолу. Според някои поверия година след сватбата букета се пуска в бързотечаща вода. Моя още си е вкъщи. Аз бях с оранжеви малки рози Simple Smile

Би-би
, имай предвид, че лигавиците набъбват по време на бременност и отделянето на секрети се увеличава. Ако вече не ти драска на гърлото, а само подсмърчаш и кихаш е по-добре да не слагаш капки. Скоро попаднах на нещо и ако го открия ще дам линк.

За консултациите. Ходя си всеки месец. Докторката оглежда бебчето, акушерката ме измерва с метър, кантар и апарат за кръвно, като и двете са ми оставили телефон при нужда.

Вече четвърти ден си пия АБ и спрях да кашлям. Чувствам се като човек и днес за пореден път си дадох сметка как човек като е във форма може да свърши работа, която инак не успява за седмица Simple Smile

Блонди, магнезия няма да ти навреди, но аз досега не съм чувала на някоя от познатите ми след амнио да са й го изписвали. Вероятно е обсъждана някъде тема, но не съм попадала. Защо не питаш лекаря, който ще ти я прави.

# 551
  • Пловдив
.Да питам и мамите от Пловдив-Даскалов още ли е в Медикус-алфа.Мисля при него да правя ФМ.Имаше слухове че вече не е там,а мисля че някоя от мамите беше ходила на ФМ при него.

Даскалов не е вече в Медикус алфа. Има си свой офис http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … =38&Itemid=53 ето ти страницата.

# 552
Много БЛАГОДАРЯ на всички ви, за отзивчивите отговори!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Въпреки, че малко избързах и вече купихме изкуствен, няма и да си помисля да го нося на този ден- най- вероятно ще иде при малката шаферка Simple Smile
 всичко ми е като в сън, мъгла... много ми е объркано- сватба, бебе, ремонти, изпитите поне свършиха уф.
 Дано не ви тормозя...

# 553
здравейте и от мен Grinning
късмет на момичетата, на които им предстои амнио. стискам палци, всичко да бъде наред :pray
purpule, аз съм абсолютно за естествен. аз имах два, един, който си остава за теб и както каза Блонди можеш да си го запазиш и друг, имах мъничък, ако имаш желание да го хвърляш  Sunglasses
много се вълнувам, когато пишете че усещате вече ритничета. Аз още нищо не усешам, но дано да е скоро, че нямам търпение  Rolling Eyes

# 554
purple  категорично естествен, и аз моят го бях изсушила и си ми стои още.

блонди  и моят док. изписва Магнезий на всички, аз пия 365мг. саше, разтворимо прахче...

благородно завиждам на тези които са видели гащичките и усещат бебоците....оофф искам и аз вече..(тайничко се надявам на сини гащоци, но каквото е такова, няма да го връщам я Simple Smile )

Лек ден от мен..

Общи условия

Активация на акаунт