Мъже, защо кръшкате?

• 66 170
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 30
мъжете кръшкат повече от жените
но пък жените дето кръшкат го правят с много мъже и оттам се бърка статистиката   newsm78

на 5 бр мъже се пада дама и половина
 newsm03

# 31
На жена не тРебва да се отказва.
Ще вземе да се обиди да се засегне....не не не трябва да
се постъпва така с нежния пол..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
На жена не тРебва да се отказва.
Ще вземе да се обиди да се засегне....не не не трябва да
се постъпва така с нежния пол..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да бе да, или най-вероятно ще легне с друг след теб. На една Нова година, така една се беше прилепила за мен, а бяхме временно разделени с бившата, тогава за 3-4 дни само. Наложи се да не и обръщам внимание и след като съм заминал, си тръгнала с едно аверче. Много се е обидила май.

# 33
Тя после естествено че ще си легне и с някой друг
ама на мене лично ще ми е „неУдобно „ да й откажа.

# 34
Да, ако знаех, че така ще стане при мен, и аз нямаше да откажа защото още тогава се разбра че няма да я бъде за винаги, но човек не знае никога. Все си мисля, че ако бях приел някой от предложенията сега нямаше да съм сам, но един ден пак ще отказвам, защото не искам да съм гузен за нещо само за единия секс.

# 35
Никак не е равен % на жените и мъжете които кръшкат.
Първо жените рядко предлагат и второ една жена може да кръшка с няколко мъже, ако не едновременно то последователно.
Мъжете кръшкат повече и с пълното съзнание, че им е позволено.

# 36
Добре де жените като се обличат НАРЧНО предизвикателно
и постоянно флиртуват-въртят си нарочно„барабанчетата„ като ходят
разтворили деколте до пъпа гледат с едни „влажни„ очи и т.н.
как да откажеш- ми разберете ни НЕ сме педали все пак. Wine Glass Wine Glass Wine Glass

# 37
Жената понякога кръшка, заради обида от страна на партньора си...или нещо ако и е дотегнало от мъжа и ....та започва да си мисли ....ами ако бях с онзи дето ме харесва или обича ...може би сега щях да съм по-щастлива ...Просто се чуди какво щеше да е ако е била с другия ....просто има някои които не се чудят а направо действат. Или го правят за да се почустват отново желани....Лошото е , че познавам повече които го правят заради парите.  ooooh!

# 38
Не кръшкам, не флиртувам и не се заглеждам по жени  Embarassed Whistling... дори внимание не им обръщам.. кон с капаци съм.  Mr. Green
Но в тъмното стават и грешки.  Joy

# 39
Да бе, грешки.  ooooh! Tired

# 40
Но в тъмното стават и грешки.  Joy

Особено ако тъмното е в повече:

# 41

Аааааа... баткааа... с това темно нема мое, нема твое... сите стават наши!!!!  tooth

# 42
  • Там, където ме обичат

Аааааа... баткааа... с това темно нема мое, нема твое... сите стават наши!!!!  tooth
Точно, точно, щото и аз обичам тъмно  Joy

# 43
Напоследък всяка втора тема май е за изневери....
Витае нещо във въздуха, ама да видим накъде ....   Thinking

# 44
Напоследък всяка втора тема май е за изневери....
Витае нещо във въздуха, ама да видим накъде ....   Thinking

Идеееееее пролет,пролет идеееееееееее....  bouquet Hug Нема какво да се чудиш. На днешно време това е станало начин на живот. Който от своя страна е станал прекалено забързан и труден. Така че проба/грешка - carry on.Кой ще си губи времето и потенциала за изследвания и инвестиции с риск после да се окажат бадева....

Общи условия

Активация на акаунт