Мъже, защо кръшкате?

• 67 550
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 855
  • Другата България
Поименно де! Неизневеряващите можем да ги преброим поне  Mr. Green.
Да започнем тогава с моя мъж Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 23:31 от Merri_An

# 856
Моят го бройте в другата група Laughing, до сега все на изневеряващи попадам, какво да правя- късмет.. Laughing

# 857
  • на плажа
 Аз се надявам моят мъж да е в малката група, но пък  не мога да се кълна.

# 858
А от друга страна мъжете нали вече казаха защо са склонни да търпят унижения и т.н. - за тръпка, разнообразие, защото "само боб не може".........
Абе, аз не съм чула за някоя извънземна да е слязла на Земята с различна анатомия...ама знам ли, може пък да има.
Жените имат еднаква анатомия.  Mr. Green Та мъжът  и с 10, и със 100 , и с 10 000 да преспи, пак ще получи насреща само "боб".

# 859
Абе то може да е боб, но е различно приготвен.
И на теб едва ли всяка боб манджа ти харесва...  Wink

# 860
А от друга страна мъжете нали вече казаха защо са склонни да търпят унижения и т.н. - за тръпка, разнообразие, защото "само боб не може".........
Абе, аз не съм чула за някоя извънземна да е слязла на Земята с различна анатомия...ама знам ли, може пък да има.
Жените имат еднаква анатомия.  Mr. Green Та мъжът  и с 10, и със 100 , и с 10 000 да преспи, пак ще получи насреща само "боб".

Твърде голяма заблуда. Жените както и мъжете са твърде различни. Мисля, че дори и еднояйчнити близнаци.

# 861
Различни са като характер.Ама изневеряващите не "гонят" характер"....    Laughing
Като анатомия са еднакви-вагина при жените, пенис при мъжете.
Сега, кой как оправдава слабоволието и инфантилността си , е негова работа.    Simple Smile

# 862
# 863
Пънки защо се чудиш?След една определена възраст за мъжете всички жени са еднакви.
То този потребител,дето иска боба да е приготвен "по-така-"той  е още млад и има избор.
Ако огладнее и бобената чорба ще му се услади..

# 864
То зависи с какви екстри ще му предложиш "боба".  Laughing

# 865
Екстри, екстри, ама от чуждия "боб" само ................"газове" можеш да си докараш.    Mr. Green

# 866
Екстри, екстри, ама от чуждия "боб" само ................"газове" можеш да си докараш.    Mr. Green

Ееееее, те се получават поне след 2 ч. до тогава ще си е у тях Joy

# 867
  • Насред хаоса

newsm48  Laughing
Сега ще ти кажат, че газовете от чуждия боб може да са газове, ама са с по-красив аромат.  Mr. Green

# 868
  • Другата България
Различни са като характер.Ама изневеряващите не "гонят" характер"....    Laughing

Абе някои гонят да ти кажа.Познавам такива мъже, е ,един-двама, ама основното което казват за това, че кръшкат е - "ами с жената не мога да си говоря така, тя не ме разбира, в къщи само мълчим, и т.н.".Знам, че това не е точно характер, но исках да кажа, че не секса е водещото Peace

# 869
Убедена съм, че моят не кръшка, за да си говори. Joy

Общи условия

Активация на акаунт