Мъже, защо кръшкате?

• 67 480
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 90
На времето, баба ми ми казваше, че мъжете като ги удари мерака и на змията посягали. Но това не е толкова страшно. Страшно било ако мъжът пие или бие, другото било до време. Та може би затова не смятам, че изневярата (егати и скапаната дума, лишена от всякаква логика) е болка за умирачка. А с годините разбрах, че не само мъжете изневеряват, жените по нищо не им отстъпват. Писна ми всеки да изкарва мъжете виновни за всичко, пък жените видите ли сме светици. За статистиката - не съм изневерявала, мисля, че и мъжът ми не е, скоро правим 20 брак. А да - с две порастнали деца  Simple Smile

# 91
И ние жените не сме толкоз глупави, за колкото ни имате.  Wink

Аааа..това добре го знаем  Laughing... вие не сте глупави.. просто постъпвате импулсивно и глупаво.. но това в никакъв случай не ви прави глупави.. напротив дори сте прекалено хитри в доста ситуации!!!  Mr. Green
Мъжете нали никога не постъпвате импулсивно и глупаво...  Laughing  Whistling

# 92

Писна ми всеки да изкарва мъжете виновни за всичко, пък жените видите ли сме светици.

Hug Hug Hug...
Разбуни духовете на ССФ.. жените в този форум са светици.. но още не са го разбрали!!!!  Joy

Мъжете нали никога не постъпвате импулсивно и глупаво...  Laughing  Whistling

Нали сами казвате че мислим с две глави.. тъй че импулсивно мислим само в началото.. след това всичко се осмисля с най малките подробности... стига да има за кого обаче!!!!  Peace

# 93
sote-full, ти също имаш големи проблеми.  Laughing

# 94
sote-full, ти също имаш големи проблеми.  Laughing

Че кой ги няма A_H_I_L_E_A  Laughing.. само че моите са решими.. само веднъж да почне рибата да ми кълве и ще се оправя!!!!  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=V4UeuTHxAw0&feature=related

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
Успех.  Peace

# 96
Пак ли бе....леле тия мъже силици не им останаха от кръшкане. Laughing

Не съм мъж не знам що кръшкат , предопалагм щото им е дошла музата. Mr. Green

# 97

Не съм мъж не знам що кръшкат , предопалагм щото им е дошла музата. Mr. Green

Ми то навсякъде само голи мацки ни се пъчат..после що ли кръшкаме!!!!  Joy

# 98
  • тук-там
Ми то навсякъде само голи мацки ни се пъчат..после що ли кръшкаме!!!!  Joy

Аз да попитам, ама сериозно.... Peace
Наистина ли тези от снимката, или подобни, биха ви въвели в прегрешение? Ако да речем не ви липсва секс, а просто търсите разнообразие? Не са ли по-високи критериите в такъв случай, или е все тая....
Питам сериозно! Naughty

# 99
АЗ като ги гледам тия мацки от снимката са си много добре.
Имам един приятел, който по собствени думи е бил с такива "туловища".   ooooh! Laughing
И 120 кила да е за един път става (и други мъже са ми го казвали).
И циганка да е, разголена ли е - става. Ако ще и на 50 години да е, с къса пола - супер.
Абе май външния вид не е от такова значение за мъжете.  Laughing
То едно е за гледане ама за таковане всичко става.  Laughing
Един друг френд казваше "Кой подбира - мастурбира".  hahaha

# 100

Наистина ли тези от снимката, или подобни, биха ви въвели в прегрешение? Ако да речем не ви липсва секс, а просто търсите разнообразие? Не са ли по-високи критериите в такъв случай, или е все тая....
Питам сериозно! Naughty

Нарочно се вгледах във всяка една от тях.. не виждам точно къде им е кусура.. предвид тези дето срещам на улицата, това си е масовият тип жени  Peace.. пък да ти кажа за моите години са си тамън!!!!  Laughing
Критерии всеки има.. но дали са достижими е друг въпрос.. инак мечтите се преследват докрай!!!  Laughing

# 101
sote-full, нещо връзката към мечтите ти не работи.  Laughing

# 102
sote-full, нещо връзката към мечтите ти не работи.  Laughing

Защото са само мечти Laughing

# 103
Ми то навсякъде само голи мацки ни се пъчат..после що ли кръшкаме!!!!  Joy

Питам сериозно! Naughty
Кои критерии?

# 104
Тази в дясно е най-грозната Joy

Общи условия

Активация на акаунт