Мъже, защо кръшкате?

• 67 490
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 105
  • тук-там
.. не виждам точно къде им е кусура.. предвид тези дето срещам на улицата, това си е масовият тип жени  Peace.. пък да ти кажа за моите години са си тамън!!!!  Laughing

Да, де това питах.... всъщност.  Peace Демек "масовката" си е тамън? И едно такова девойче примерно, би изкушило 40 - 50 г. мъж, който няма проблеми с количеството и качеството на секса, няма причини да търси "оплаквачка", жена му прилича на тази от аватара ми и е  почти толкова умна. Много я обича, тя него също... Mr. Green
Ама викаш разнообразие му е майката! Joy

# 106
  • тук-там

Минималните!  ooooh!

# 107

Мхм, тази в дясно е извън тях.

# 108
Повечето мъже не изневеряват нито само по красота, нито по интелект.
Обикновено се считаше, че един мъж търси противоположното на жена си, но и това не е вярно.
При развлечение не се създават дълготрайни връзки, защото всяко развлечение омръзва.

2pac , на кой ред дясната?

# 109
Най долу в дясно ми е анти. Не влиза в минимума дори и на литър водка Simple Smile

# 110
  • тук-там
При развлечение не се създават дълготрайни връзки, защото всяко развлечение омръзва.

Това питам мъжете тук!  Peace Всяка неплашеща п...ка, която е навита, се вписва в графата "развлечение", или имат някакви по-особени претенции!  newsm78
Ама явно нямат!  Thinking

# 111

Това питам мъжете тук!  Peace Всяка неплашеща п...ка, която е навита, се вписва в графата "развлечение", или имат някакви по-особени претенции!  newsm78

То май самото разнообразие е важното в случая, не точно да е по-красива от съпругата. Понякога ми се е искало да бъда с жена  която дори не бих показал на приятели, само заради нещо в нея което ме е привлякло. Но по принцип съм против изневерите. За периода в който бях женен винаги съм отклонявал офертите за секс. Пък ся като се се замисля три от тях, какви бяха та дори две бяха дори пред бившата почти без тя да се осети за едната, то се замислям вие жените на какво сте способни.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 22:46 от 2pac

# 112

Зависи колко са пияни.

# 113
Вие повече нападате от нас. Особено женени мъже. Защо????

# 114
Те хубавите мъже са винаги женени.
Коя жена ще остави такъв мъж да се разхожда сам.
+ това вече са ги по възпитали.

# 115
Те хубавите мъже са винаги женени.
Коя жена ще остави такъв мъж да се разхожда сам.
+ това вече са ги по възпитали.

То той ако се върже не е много сигурен, въпреки че ако знаех, че бившата ще ме предаде така щях да си хвана 5-6 любовници, та да бях имал избор след краха.

# 116

Да, де това питах.... всъщност.  Peace Демек "масовката" си е тамън? И едно такова девойче примерно, би изкушило 40 - 50 г. мъж, който няма проблеми с количеството и качеството на секса, няма причини да търси "оплаквачка", жена му прилича на тази от аватара ми и е  почти толкова умна. Много я обича, тя него също... Mr. Green

Ако тръгна да изневерявам, едва ли ще е нещо случайно... гарантирам за това.. като ще е гарга, да е рошава.  Laughing
Има моменти в живота, в които просто спираш да мислиш.. едва ли нещо би ме спряло в такъв момент.. но както казах обекта задължително да си струва риска.
А за каквото дойде.. айде нема нужда. Naughty
Криза е все пак!!!! Joy

# 117
.. не виждам точно къде им е кусура.. предвид тези дето срещам на улицата, това си е масовият тип жени  Peace.. пък да ти кажа за моите години са си тамън!!!!  Laughing

Доколкото ги знам моите познати, тия жени могат да изкушат не само 50-годишен мъж, но и 30, и 25.  Laughing

# 118

Претенции за нещо чуждо и различно. Другото е само на думи.
Иначе аз никога не съм се занимавала със женени мъже, но ако набарам някоя да налита на моя, директно я хващам за косата и у стената. Лошото е, че най-вероятно няма и да разбера, иначе...  Twisted Evil Иначе преди съм имала "приятелки", които искаха от мен бившия ми приятел, макар и само за една нощ. Така че мерси - такива "приятелки" не са ми нужни. Да си с хубав мъж има много отрицателни страни - едната от тях е как да го опазиш от "приятелките" си.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:32 от A_H_I_L_E_A

# 119
A_H_I_L_E_A, все по симпатична ми ставаш. Grinning

Претенции за нещо чуждо и различно. Другото е само на думи.
Иначе аз никога не съм се занимавала със женени мъже, но ако набарам някоя да налита на моя, директно я хващам за косата и у стената.

Sunglasses Може и счупен крак дори... аз съм по-зла. Twisted Evil Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт