Мъже, защо кръшкате?

• 67 799
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 360
  • Насред хаоса

п.п.Па и представи си колко тъщи ще имаш.. #Crazy newsm43 Stop
Изтрезнях  newsm78.. то и една ми е много.. а пет, шест тъщи ще ме убият!!!  Praynig

Mr. Green Халал да ви е харемчето!  tooth Аз бих гласувала даже минималният брой на жените в него да стане 8.  Party

От една страна ич нема да ни е лошо даже.. осем.. всеки ден от седмицата различна Heart Eyes.. и една остава за разнообразие.. размечтах се така да знаеш!!!!  Laughing

Joy Мечти, мечти, ама я си погледни горния пост.  Laughing Всяка вечер в стаята на една и на ключалката - останалите 7 барабар със сите тъщи и цялата останала рода ....  Joy

# 361
Относно изневярата.. една жена е проявила достатъчно мъст върху колата на неверника????  Shocked

http://auto.fishki.net/comment.php?id=119250

За едното ъхъъъ.. докъде се стига!!!!  newsm78

# 362
Уфф..аз съм чувал и за черен пипер в презервативите..Па една..май французойка беше,преди години..отхапала му го на човека от ревност Joy Joy

# 363

Уфф..аз съм чувал и за черен пипер в презервативите..Па една..май французойка беше,преди години..отхапала му го на човека от ревност Joy Joy

Лелее.. черен пипер в презерватива  Shocked... те това само жена може да го измисли!!!!  Joy

# 364

Да се обеси!!!  #2gunfire

# 365

Да се обеси!!!  #2gunfire

Брат,тая не нам дали я обесИха,ама тоя верно трее сам да си тури въжето Twisted Evil

# 366
Спомням си преди години неква  пощръклела пача беше отрезала дедовия на човекО си щото бил го заврел некъде си и го беше метнала в градината ...та после лед...носене в шумящо пликче до бай доктор, зашивация и чевръстия пак е рипал...
Та тая гад мръсна после я оправдаха в съда...Без да се ебавам е такива посегнали на тва нещо, треа да бъдат третирани по аналогичен начин - тубичка Poxipol в джунджата и 2-3 тубички Каноколит в кюнеца...После за един стълб и натъпкване с дюли и студена вода....И да й гледам сеира #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 367
 hahaha hahaha newsm43

п.п.И на тоя му го бяха шили,а май мисля и,че не се бяха развели newsm78..Бе ще го потърся в нета..То беше голям куриоз..отпреди..6,7, год.некъде..не помня точно.. smile3538

# 368
# 369

Да се обеси!!!  #2gunfire

Брат,тая не нам дали я обесИха,ама тоя верно трее сам да си тури въжето Twisted Evil
Айде пък сега, само за единия секс ли живеете?  Laughing

# 370
хехе вие тук баш като рибари сте оформили лафа...хахахахах... ей това мъжете никога не порастват бе, завиждам ви. Laughing

Инак прочетох за кеф се кръшкало, ми логично то за кво друго инак? Ама ми е чудно що се кахърите и като жените го правят за кеф, а ги анатемосвате , че кучки били, че нам кви си... интересна подход де. Значи за мъжът кеф може пък за нея не може , а ако си го направи значи е кучка. Laughing

# 371
И аз тъй мисля Fortune, ама обществото мисли по друг начин (най-вече мъжката му част), че за мъжа е гордост и хвалба да кръшка и трупа бройки, а за жената срам и позор. Ами няма справедливост ама на кой му пука?!  Laughing Това си е мечта на мъжа - той да кръшка, а жена му да е вярна. Аз пък на неверен няма да съм вярна. Ако иска вярност, трябва да я даде.  Wink

# 372
Това е резултат от страха на мъжа да не би да отгледа чуждо поколение, което е било съвсем оправдано в по-стари времена, а сега е закостенял остатък. Оттам и приказката, че на мъжа му е простено от Господ. А жената сакън, да не смее и да помисли  Mr. Green

# 373
Ми дааа..Той божето мноо добре знае кво е да гледаш чужди деца,та за това е толерантен.....

# 374
Мъжка солидарност....мдаммммм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт