Мъже, защо кръшкате?

• 67 819
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 345
eksipnos поне е искрен.  Laughing Хич не му дреме.  Laughing

# 346
Е кво да ми дреме..Съзнанието е като задника..Всеки си го има..Ама т'ва..да гледам,да примлясквам..и после като почне рутинното къртене върху половинката,да си представям,засукани мадами..Блян неизживян.. hahaha..Ай нема нужда.От живота трябва да се взима с пълни шепи.А ако можеш и да даваш..още по-добре..Важното е да нЕма обидени и наранени..Винаги съм се старал да не"хванат"..не заради скандала,щото аз не позволявам на никой да си прави илюзии относно същността ми..Ама ми е гадно кат почнете да ревете и с т'ва"с какво го заслужих"..Предпочитам да си ги спестя тея емоции.. Peace

# 347
Много странни реакции мислиш, че имат жените. Е, някои може и да имат. Много ми напомняш на един човек, който познавах преди време.  Laughing  И все пак кой каквото го влече, както се казва.

# 348
Аз си мислех,че вие реагирате странно newsm78..Ми не обичам скандали..Ако лично аз нещо съм разбрал за половинката,сядам и премислям..Мога ли да го преглътна,или не..Ако мога..не го правя на въпрос(стига да не е навик)и продължавам..Ако не мога..кой откъде е,без много шум и емоции.Пък..практиката показва друго Joy Joy

# 349
Сетих се за арабските страни.. май са решили проблема с изневерите.. спретваш си харемче и не ти пука.. само от време на време освежаваш стоката!!!!  Mr. Green
При тез обстоятелства бих ли се сетил за изневяра бре!!!!  Joy
Да ама не ни било писано..  Crossing Arms.. пък и жените си имат свое виждане .. те не изневеряват, просто сравняват!!!!  Whistling

# 350
Офф,брат..и техната не е лесна,молим те Naughty...По закон можеш да имаш 4 убавици,ама на всяка трябва даваш по равно!И то от всичко!!! Mr. Green..
п.п.Па и представи си колко тъщи ще имаш.. #Crazy newsm43 Stop
Предпочитам си класическият вариант с изневерите тип Чук и Бег Peace

# 351
  • Насред хаоса
 Mr. Green Халал да ви е харемчето!  tooth Аз бих гласувала даже минималният брой на жените в него да стане 8.  Party

# 352
Mr. Green Халал да ви е харемчето!  tooth Аз бих гласувала даже минималният брой на жените в него да стане 8.  Party

Ууу..лошотия Crossing Arms....Аз пък бих гласувал закон с който достъпа на тъщите до смейното огнище да бъде ограничен на минимум 300 метра..Имам особена чувствителност към магнитните и тъщинските бури.. Mr. Green

# 353
И аз навремето си мечтаех да стана богата и известна и да си спретна едно харемче с млади момченца ама не би.  Laughing Но така като се замисля какво ли биха ми дали те освен малко гъдел по самочувствието и малко власт. Кой каквото ще да разправя ама друго си е да те обича някой.  Rolling Eyes

# 354
И аз навремето си мечтаех да стана богата и известна и да си спретна едно харемче с млади момченца ама не би.  Laughing Но така като се замисля какво ли биха ми дали те освен малко гъдел по самочувствието и малко власт. Кой каквото ще да разправя ама друго си е да те обича някой.  Rolling Eyes

И много свекърви..Знае каква емоция е Mr. GreenАко не знаеш,чети темата на снахите Joy Joy

# 355
Ако свекървата е като моята - на всеки по две. Тя майка ми не ме е гледала толкова добре.  Grinning

# 356
Еее,начи си късметлийка.Дай Боже всекиму.   bouquet

п.п.Ъъъ..късмет имам предвид.Не свекърва Whistling

# 357

п.п.Па и представи си колко тъщи ще имаш.. #Crazy newsm43 Stop
Изтрезнях  newsm78.. то и една ми е много.. а пет, шест тъщи ще ме убият!!!  Praynig

Mr. Green Халал да ви е харемчето!  tooth Аз бих гласувала даже минималният брой на жените в него да стане 8.  Party

От една страна ич нема да ни е лошо даже.. осем.. всеки ден от седмицата различна Heart Eyes.. и една остава за разнообразие.. размечтах се така да знаеш!!!!  Laughing

# 358
Абе и 8 ще омръзнат.  Laughing
Като Соломон най-добре 1300 жени заедно с наложниците.  Laughing
И той казва, че е живял живота, който всеки мъж е мечтал - която и жена да е искал, е имал. Построил е дворци, храмове, градини и т.н. и накрая пак не е бил щастлив.  Laughing
Така че и това не носи щастие, нито удовлетвореност. Свършваш и пак е същото като преди да си почвал - тъпо, адски тъпо.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт