Мъже, защо кръшкате?

• 67 823
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 330
Но бих предпочела аз да знам, че моя кръшка, за да кръшкам и аз. Да не се окажа най-голямата глупачка накрая и в супер неизгодна позиция.
Но той да не знае нали? hahaha за да е той по-голям глупак от тебе?  hahaha Само не знам какво "изгодно" може да има в позицията.

Пиша каквото мисля. Ако имах някакви притеснения, щях да премълчавам проблемните теми, а не да пиша някакви различни от реалността неща Simple Smile

# 331
Е той ако си прави кефа другаде, защо да не си го правя и аз? А той не би бил глупак, ако го прави. Би бил, ако аз го правя, а той не. Ако и той го прави, не е. Както и ако той го прави, а аз не, аз бих била глупачка. Е то най-добре никой да не ги прави, но като гледам реалността е доста различна от идеалистичните представи на повечето хора.

# 332
Мисля си, че ако моя приятел ми изневери ни най-малко не би ми пукало дали съм по-назад с материала и това определено би ме жегнало най-малко.

# 333
Изневяра означава да измамиш нечие доверие. Да направиш нещо зад гърба на другия, въпреки че предварително сте определили някакви норми във връзката си. В този смисъл изневяра е да нарушиш която и да е уговорка, която сте имали (дори да отидеш сам/а на кино, ако сте говорили, че няма да го правиш). За мен означава тотално и грубо пренебрегване на човека до теб.

От друга страна да направиш каквото и да било със знанието, съгласието, дори и с участието на партньора няма начин да се квалифицира като изневяра. Да излезете на разходка в парка, да отидете на заведение или да се забавлявате по друг начин.... каква е разликата... нещата, които правите заедно за удоволствие могат само да ви сближат.

# 334
Предпочитам да не знам, ако ми изневерят. Както и аз не бих си казала, ако се случи на мен.
Който е сгафил да си го държи за себе си, а не да обременява другия с излишни емоции. Ако ме обича, то да не ме товари с грешката си, ако не ме - изневярата ще ми е ама точно последният проблем с него.

# 335
Разни хора - разни идеали, както се казва.  Mr. Green

# 336
Но бих предпочела аз да знам, че моя кръшка, за да кръшкам и аз. Да не се окажа най-голямата глупачка накрая и в супер неизгодна позиция.

Ще си най-голямата умница,ако кръшкаш повече и от него ! Да знаИш.

# 337
Все пак сме в България, където на много хора основна максима им е "Не е важно на Нане да му е добре, важно е на Вуте да му е зле"... Затова и "най-изгодната" позиция е да не си най-прецакан/а/ Simple Smile Или в случая на Ахилеа, би звучало "какво като са ти сложили на теб рога, важното е че ти си сложила още по-големи" Simple Smile

# 338
И тая тема успяхте да омажете..

# 339
Тя темата си е омазана по подразбиране още от създаването й Simple Smile Нито някой мъж реално и искрено ще тръгне да признава, защо кръшка, нито ще се намери истината затова по друг начин. Та просто се намираме на раздумка Simple Smile

# 340
Тя темата си е омазана по подразбиране още от създаването й Simple Smile Нито някой мъж реално и искрено ще тръгне да признава, защо кръшка, нито ще се намери истината затова по друг начин. Та просто се намираме на раздумка Simple Smile

Темата буди интерес.. като знам какви хора познавам, дето не се спират пред нищо само и само да докопат някоя навита.. причините са ясни.. най вече липсата на секс у дома по една или друга причина.
За жените се отнася същото.. но пък за мен риска винаги си заслужава и не бих пропуснал възможността да кривна.. важното е всичко да е дискретно.. без обвързване и ангажименти.. ей така за тръпката!!!  Hug
Не забравяйте че времето ни тече.. така че требе да се наваксва!!!!  Peace

# 341
Соте , егати ти тръпката. Ти предполагам имаш/ не знам имаш или не/ идея колко нерви, строен план и организация изисква една изневяра? Е, не мерси... предпочитам друга тръпка, отколкото да се крия по кьошетата. пък за теб неангаже, за мацето яко ангаже и става еднаааа... Ама явно мъжете ги влече... това знам ли?! newsm78 То си е и до психика също. Малко или много трябва да си двуликия Янус, за да ти се получи. Или май много вменявам на кръшкането, а? Да, вярно , че някой първо действат после мислят. Laughing

# 342
Да, вярно , че някой първо действат после мислят. Laughing[/i]
Май всички. Тя мисълта убива действието, както се казва.  Laughing

# 343
Еврика! Значи отговорът на заглавният въпрос може да е "защото не мислим" Simple Smile Пък тия дето сме мислили, не сме изпадали в такава ситуация.

# 344

Що..Аз си казах..

Оффф..ай стига бе..кат' почнете с тв'а що та що?Всеки ден боб не се яде па кой к'во ще да ми разправя..Та с две думи.За кеф.Чист кеф.

Общи условия

Активация на акаунт