Мъже, защо кръшкате?

• 67 791
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 390
Идеята е в натокани , а не в бабетки... ама сте и вий. Grinning

# 391
Идеята е в натокани , а не в бабетки... ама сте и вий. Grinning

Peace Друго си е женско око да прочете, че да вникне, ама... Laughing

# 392
... че защо да не кръшкат като могат и знаят, че последици няма да има.  Жена им най вероятно ще пише из форума и ще събира съвети докато накрая не я убедят, че е по добре да си запази семейството. 

# 393
... че защо да не кръшкат като могат и знаят, че последици няма да има.  Жена им най вероятно ще пише из форума и ще събира съвети докато накрая не я убедят, че е по добре да си запази семейството. 
Тя това го знае предварително. Просто се оплаква или търси съчувствие. На кого искаш да си го излее. Пък и има ли смисъл?
Другите не искат "разрешение" от форума.

# 394
  • Galaxy 13197853088
Зависи от форума, тук съветите са да го зарязва ....

# 395
  • Там, където ме обичат
Амиии, аз съм за това да следват примера на мъжете  Mr. Green

# 396
" и ще настане такъв живот, та само си викам Дано"

# 397
" и ще настане такъв живот, та само си викам Дано"
Крайно време е в "Татковци" темите да са "Да и простя ли", "Дали съм заблуден", "Как да простя изневяра" и тн.
А в "Сем О" темите да са "Да се напиваме ли или не" или "Кой ще гледа фигурното пързаляне"

# 398
  • волно калдъръмче
Матриархат викаш  Laughing И сетне да чакаме мъжете да се еманципират Party, че да ни дойде сърце на място Flutter

# 399
А, къде ще отиде мъжкото достойнство.
Трябва по - плавен преход. Например "Ревниви ли сте". Може някой да се излъже и да каже - да, но при всеки случай ще се оправдае с жена си, че вероятно има "слаби ангели".

# 400
Така си е.
И защо мъжете да не кръшкат, като могат LaughingПонякога и те се изкушават, ами човещинка е.

# 401
Брат..то тва ако го вида,нема дигане..за свършване да  не говорим

Въпроса не е ти да го вдигнеш... въпроса е че си вярват че стават.  Laughing
Сега се позатопли яко времето.. ми огледай се колко вярващи има само.. жалки гледки за оплакване.  Joy

Крайно време е в "Татковци" темите да са "Да и простя ли", "Дали съм заблуден", "Как да простя изневяра" и тн.
А в "Сем О" темите да са "Да се напиваме ли или не" или "Кой ще гледа фигурното пързаляне"

Ааа не  Thinking.. иска ви се сеир нали... мамите достатъчно го създават.. нас еманципация трудно ни гони!!!  Wink

# 402
  • Tам през Атлантическия океан
Настоящий мужчина, как волк: либо один, либо с одной волчицей навсегда! А бегать за овцами — это удел баранов!

Истинския мъж е като вълк : или е единак , или с една единствена вълчица за винаги ! А да се тича след оВци това е съдба на дребния рогат добитък !

Wink

# 403
Настоящий мужчина, как волк: либо один, либо с одной волчицей навсегда! А бегать за овцами — это удел баранов!

Истинския мъж е като вълк : или е единак , или с една единствена вълчица за винаги ! А да се тича след оВци това е съдба на дребния рогат добитък !

Баран е овен.  Peace
Овните поне държат посоката.. но пък често става на курбан.  Laughing

...............

За да не е спам... жени, не си мислете че е лесно да си мъжMr. Green
Пък и все ще се намери някоя оФца, за да ни обърка плановете!!!!  Joy

# 404
И тук ли за барашки иде реч... бляк. Баран е овен, а Соте е писал - сори.
А да бе гОлЕма трудност е да си мъж... мъкааа. хахаха умрях от хилеж бре Соте и сетих за вица и презерватива и вибратора. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт