Мъже, защо кръшкате?

• 67 774
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 435
Въпроса беше вие мъжете защо го правите?
Аз предполагам няколко причини:
1. Заради принципа проба - грешка, който в някакъв момент ще даде резултат и ще ги заведе до най-подходящата жена за тях.

2. За да разберат дали чуждото е по-сладко от тяхното.
Но пък фактът, че непрекъснато сменят чуждото е доказателство, че то не е по-сладко!

3. Някаква комплексарщина.
"Да се пробвам дали ставам, че нещо самочувствието ми е загазило..."

4. От пълна олигофрения.
Шефът на мъжа ми е от тия - казва: "Нищо не пропускам!  Crossing Arms"

# 436

4. От пълна олигофрения.
Shocked..Тоя не си уважава инструмента начи Joy Joy Joy Joy

# 437
Аз много обичам жена си, но чат-пат й кръшкам. Просто жените са ми като наркотик и не мога да им се наситя. Иначе всичко давам за жена си и й угаждам на всеки неин каприз, след което обожавам да   
виждам усмивката й!   Sunglasses

# 438
eksipnos, така е.  Grinning

Просто жените са ми като наркотик и не мога да им се наситя.
Интересно ми е, ако и на жена си не можеше да се наситиш, дали щеше да кръшкаш?  newsm78

# 439
Вие жените кръшкате 100 пъти повече и вече се убедих напълно в това.
Ако жената" кръшка",то е защото нещо и либсва в семейството.Но това по никакъв начин не се отразява отразява пагубно за семейството.
Въпроса беше вие мъжете защо го правите?

Какво означава това, че не се отразява пагубно? Изневерили жената и бъде хваната, няма да има вече семейство. Каква е разликата кой ще е? Риторичен е въпроса, защото няма такава. И май малко ви трябва на вас за да го направите. Веднъж човек да си махнете работната тениска и да пренесе нещо и предложенията се сипят от разни омъжени колежки  Joy Joy и като ги резнеш под кръста и се сърдят после " Ама не ме ли харесваш" или подобни. Туй пък кво е с такава не ща нищо:35: Joy Joy Joy Joy Разни коментари после и те обсъждат все едно си някакво месо и дори пред мен. Пък някой и пощипват,а вас като ви щипнат да чакаме ли шамар Joy Joy Joy Абе същите животински инстинкти, а ще ми казваш че не разваляло семейство. Аз не бих простил това и не бих бил с жена която кръшка, ако има балъци е друг въпрос.

# 440
  • Tам през Атлантическия океан
Аз много обичам жена си, но чат-пат й кръшкам. Просто жените са ми като наркотик и не мога да им се наситя. Иначе всичко давам за жена си и й угаждам на всеки неин каприз, след което обожавам да  
виждам усмивката й!   Sunglasses

Mr. Green

Мъж в командировка праща SMS на жена си: "И все пак обичам само теб!" В отговор получава: "Засега и ти си най-добрият."

п.п.сори може и да се повтарям с този виц  Sunglasses

# 441

ТАка се съсипва семейството. Точно заради такова поведение съм тръгнала да се развеждам. Защо ли съм толкова умна и аз и е толкова невъзможно да ме излъжат и винаги се досещам за какво иде реч?!  Thinking

Семейство се съсипва по много начини... но най вече поради тръпка към човека до теб.
Някои мъже все търсят съвършената жена.. някои жени са същите.. и какво... в подобни случаи съвършенството все остава само в мечтите ти.

Сега разбрах къде се е изгубило чувството ти за хумор.

Много си прав - съвършенството е само в мечтите!
Но аз видях нещата и от друга гледна точка. Предполагам не във всяко семейство идва този момент, но при мен е дошъл - грам желание нямам за секс. Не знам защо стана така - дали заради диетите, липса на витамини, размешаните хормони, стреса покрай бебето и липсата на финанси, но толкова много не ми се прави секс, че вече не мога дори да се преструвам. В предната ми дългогодишна връзка пак дойде такъв момент. Може би просто идва момент, в който всеки мъж, колкото и да е добър във и извън леглото, ми писва. Сега вярно, че е неприятно да ми кръшка, но пък от друга страна се чувствам много добре да не ми налита на мен, че сексът за мен се е превърнал в досада и ужас вече. Та хем ми е неприятно да мисля какво прави зад гърба ми, хем ми е спокойно, че съм се отървала донякъде.  Laughing Та има един такъв лаф "Не ми отнемай онова, което не можеш да ми дадеш". С други думи - да не бъдем прекомерни егоисти.  Laughing А гледам да не мисля за това, което не ми е приятно и обръщам повече внимание на нещата, които са ми приятни. Simple Smile А ако имам "сгоден случай", е възможно да ми се върне либидото, но е възможно и да е отлетяло много надалече, незнайно къде. Така че в момента аз съм в дилема - не съм ли асексуална?!?!?!  newsm78

# 442
 Към HAPPY_QUEEN:

Цитат
Така че в момента аз съм в дилема - не съм ли асексуална?!?!?! 

Не си, ще станеш , ако продължиш с тези размисли. В живота имаме много периоди, едни са дълготрайни, други къси. Ние хората обаче виждаме и забелязваме само дългите по логични и обясними причини. Всяко нещо си има причина и следствие. Преди да изнасяш панахида на либидито си по-добре потърси причината. Peace

п.п. разводът не е начина да си го  върнеш/въпросното либидо/. Разводът е средство да си дадеш успокоение или да просто постигнеш промяната , която търсиш.

# 443
Fortune, ти си много мъдра жена.

# 444

4. От пълна олигофрения.
Shocked..Тоя не си уважава инструмента начи Joy Joy Joy Joy
В този ред на мисли, поне 80 % от кръшкащите мъже не си уважават инструмента.....имайки предвид скочубрите, с които кръшкат....    Joy Joy Joy  а и не сте ли забелязали, че и във филмите го подчертават този факт:когато се разкрие, че мъжа  си има любовница, тя задължително е по-грозна или по-тъпа от жена му...    Mr. Green

Аз много обичам жена си, но чат-пат й кръшкам. Просто жените са ми като наркотик и не мога да им се наситя................
Е, на жена си как си се наситил?
Пък на другите женоря не можеш?      Laughing    Поредното мъжко лицемерие...     Joy

# 445
  • Tам през Атлантическия океан
Аз много обичам жена си, но чат-пат й кръшкам. Просто жените са ми като наркотик и не мога да им се наситя................
Е, на жена си как си се наситил?
Пък на другите женоря не можеш?      Laughing    Поредното мъжко лицемерие...     Joy

Sunglasses

Цитат
Иначе всичко давам за жена си и й угаждам на всеки неин каприз, след което обожавам да 
виждам усмивката й!

Аз бих била много капризна на мястото на жената  Mr. Green ама неприлично много  Twisted Evil
Както се смея така се озъбвам  Joy

# 446
виждам усмивката й!   Sunglasses
Това е чудесно,само че,как го правиш да бъде "чат-пат".Данеби любовниците нещо да остават недоволни и да не искат да повторят.Тук май ни баламосваш-това "чат-пат" да не е "постоянно"?

# 447

Но аз видях нещата и от друга гледна точка. Предполагам не във всяко семейство идва този момент, но при мен е дошъл - грам желание нямам за секс.

Грижите покрай малките деца водят до нежелание... неслучайно се казва че жените къде 40 стават ненаситни... този случай си го имам вкъщи... често ме е разочаровала покрай грижите за децата, ся стана обратното.  Laughing
Както ти каза Фортунова.. не си погребвай либидото преждевременно.  Peace

В този ред на мисли, поне 80 % от кръшкащите мъже не си уважават инструмента.....имайки предвид скочубрите, с които кръшкат....    Joy Joy Joy  а и не сте ли забелязали, че и във филмите го подчертават този факт:когато се разкрие, че мъжа  си има любовница, тя задължително е по-грозна или по-тъпа от жена му...    Mr. Green

Точно от уважение към чевръстата гад ... дето ни изправя в неловки ситуации и га требе и га не требе, пристъпваме към така наречените скочубри... или нещо като витамин в добавка към антибиотика.  Laughing
Няма начин да го разбереш Краси... на теб панталоните няма как да се издуват.  Mr. Green
И да... чуждото е в пъти по сладко!!!!  Whistling

# 448
E, да и чуждата чевръста гад, както сам писа е също по-сладка , но ние жените де все се пазим диети...будали. Whistling

# 449

E, да и чуждата чевръста гад, както сам писа е също по-сладка , но ние жените де все се пазим диети...будали. Whistling

Вашите диети са ни ясни...   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт