Мъже, защо кръшкате?

• 67 769
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 420
  • На топло в неговото сърце.
Сетих се и аз едни виц и аз който съпругът ми често използва

Прибира се жената вкъщи и хваща мъжа си с друга отива в кухнята прави му салатка и сипва ракийка.На следващия ден той се прибира и гледа друг в неговото легло да оправя жена му и веднага вдига скандал и пребива другия-докато се карат жена му го пита защо го прави тя предната вечер не е реагирала по този начин защо и той да не го приеме така ,той се обръща и и вика
-Когато аз е*а е*ем и двамата,когато тебе те е*ат ни е*ат и двамата тва няма да го бъде

# 421
Сетих се и аз едни виц и аз който съпругът ми често използва

Прибира се жената вкъщи и хваща мъжа си с друга отива в кухнята прави му салатка и сипва ракийка.На следващия ден той се прибира и гледа друг в неговото легло да оправя жена му и веднага вдига скандал и пребива другия-докато се карат жена му го пита защо го прави тя предната вечер не е реагирала по този начин защо и той да не го приеме така ,той се обръща и и вика
-Когато аз е*а е*ем и двамата,когато тебе те е*ат ни е*ат и двамата тва няма да го бъде

желязна логика. Grinning

# 422
Не знам защо мъжете винаги се извиняват с кръшкането , че им било природа или пък им било в кръвта...според мен кръшкат и двата пола , който може да се "престраши" да загърби жена си или мъжа си заради други просто го прави, без значение пола му.май тенденцията напоследък е друга...жените сме тези , които дирим чуждо мъжете вече не им е интересно да гонят дивото, когато питомното вече е хванато.

# 423
Аз просто съм му сложила картите на масата , да не си мисли , че съм някоя патка и после ще мълча и гледам к'ат тиле Stop Като иска да ч*ка друга , еми просто да ме остави и тогава , малко уважение не е излишно , защо да ми изневерява , когато може да ме натири и да си го вее колкото иска

Не си сложила картите на масата, а само си вдигнала залога (дори може да си дала "СТАРТ на играта").  Wink
Някои мъже, не биха направили разни неща, докато не ги настъпят с изречение от рода:
— Само опитай да го направиш, и ще ти се случи/направя ..... (нещо гадно, болезнено, назидателно и брутално едноверменно)..... !

# 424

Не знам защо мъжете винаги се извиняват с кръшкането .

Че кой се извинява  newsm78... праиш съ на невинен дори да те пипнат на калъп... отричаш дори нагледното.. преиначаваш до край.  Crossing Arms
Кръшка се не заради тръпката... а поради липсата на такава у дома..  Hug

# 425
ТАка се съсипва семейството. Точно заради такова поведение съм тръгнала да се развеждам. Защо ли съм толкова умна и аз и е толкова невъзможно да ме излъжат и винаги се досещам за какво иде реч?!  Thinking

# 426
Според мен кръшкат онези, на които им е лесно да го направят и не влизат в конфронтация със себе си, със съвестта си и принципите си. За редовно кръшкане говоря, не за еднократно подхлъзване. Мъже, жени - няма значение.

И най-важното - да имат сгоден случай. ЧЕ и аз нямам съвест, но като нямам и начин...  Laughing

# 427
То при сгоден случай, пък и с подходящ обект ... винаги е рисковано  Thinking

# 428
Ние не кръшкаме! Това са гадни инсинуации и мръсни номера, а ние сме невинни жертви...

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
ПП
А вие, защо не ни вярвате, че нямаме нищо общо с червилото по яката на ризата, а?

# 429

ТАка се съсипва семейството. Точно заради такова поведение съм тръгнала да се развеждам. Защо ли съм толкова умна и аз и е толкова невъзможно да ме излъжат и винаги се досещам за какво иде реч?!  Thinking

Семейство се съсипва по много начини... но най вече поради тръпка към човека до теб.
Някои мъже все търсят съвършената жена.. някои жени са същите.. и какво... в подобни случаи съвършенството все остава само в мечтите ти.

Сега разбрах къде се е изгубило чувството ти за хумор.

# 430
Вие мъжете ,ако съвършенната-ние жените търсим просто някой да ви ДОПЪЛВА.

# 431
Ние не кръшкаме! Това са гадни инсинуации и мръсни номера, а ние сме невинни жертви...

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
ПП
А вие, защо не ни вярвате, че нямаме нищо общо с червилото по яката на ризата, а?

Много яко.  LaughingНай-много ми хареса негърчето.
В подобна ситуация бих умряла от смях...защо ли? Защото от сега си представям мъжа ми как ще се пули на излизаща след него жена... охохоо много яко клипче. Joy

# 432
Вие жените кръшкате 100 пъти повече и вече се убедих напълно в това.

# 433

Много яко.  LaughingНай-много ми хареса негърчето.
В подобна ситуация бих умряла от смях...защо ли? Защото от сега си представям мъжа ми как ще се пули на излизаща след него жена... охохоо много яко клипче. Joy

hahaha Ами озадачените женски погледи, излъчващи ревност.  Верно е яко клипчето.  Grinning

# 434
Вие жените кръшкате 100 пъти повече и вече се убедих напълно в това.
Ако жената" кръшка",то е защото нещо и либсва в семейството.Но това по никакъв начин не се отразява отразява пагубно за семейството.
Въпроса беше вие мъжете защо го правите?

Общи условия

Активация на акаунт