Мъже, защо кръшкате?

• 67 782
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 405
  • Tам през Атлантическия океан
sote-full , знам какво е баран  Wink просто направих художествен превод за да звучи по-добре на български  Wink

Сетих се и аз едни виц  Mr. Green

Мъж в командировка праща SMS на жена си: "И все пак обичам само теб!" В отговор получава: "Засега и ти си най-добрият."

Whistling

# 406
Четейки темата "Изневеряват ли мъжете", май болшинството признават, че кръшкат.

Защо Вие конкретно го правите/направихте? Булката ли е виновна или сте си такива. Става дума конкретно за вас, че общите теории са описани в другата тема Laughing

Да ти кажа - понякога най-верния отговор на въпросите е - Защото може.
Защо Айнщайн е измислил теорията на вероятностите - защото е могъл.
Защо Нютон, Ом, Кирхов са допринесли в своята си област - защото са могли.

Защо аз не изневерявам, и дори и гадже нямам - защото не мога.  Laughing

Всичко е много просто понякога. Hug  bouquet

Най-правилния отговор на въпроса ти - ще е защото мъжете в България могат - има 10-15 процента повече жени от мъже - специално в София - и доста от жените са доста активни спрямо мъжете.....и така.

# 407
  • Насред хаоса

Мъж в командировка праща SMS на жена си: "И все пак обичам само теб!" В отговор получава: "Засега и ти си най-добрият."

Whistling
Joy newsm48

# 408
Ако ми изневери моя , ще осъмне без х*й казвам ви го сериозно , ей ще го изрежа на гадината малка . предупредила съм го , да не се учуди после...
Зависи от човека , не дали е мъж или жена и дали му стиска да го направи , някои жени цял живот заглеждат чуждо , но им треперят мартинките да го направят , а някои мъже цял живот изневеряват незабележимо и жена им не разбира.Аз си имам мото(ако може да се нарече така)-Ако уважаваш себе си , уважаваш и партньора си , ако изневериш на него все едно си предал себе си.По добре да сложа край на връзката си и тогава да си вея п**ката , от колкото да падам до ниво на лесна к*рва

# 409
Ако ми изневери моя , ще осъмне без х*й казвам ви го сериозно , ей ще го изрежа на гадината малка . предупредила съм го , да не се учуди после...

Не се кани, това са думи. Hug Много си млада още и подскачаш. И аз преди 10тина години така разправях като бях на 24г., но сега съвсем друго бих направила в подобен момент. Всяко нещо с времето си.

# 410

Кой ти дава това право!?? Аааааа...сеа виждам що си набрала..."гадината малка" викаш... Laughing Laughing Laughing
В тоя ред на мисли при обратната ситуация носителят на малката гадинка може ли да си изтръцка по една тубичка Poxipol в двете благоотверстия...? newsm78

# 411
Аз просто съм му сложила картите на масата , да не си мисли , че съм някоя патка и после ще мълча и гледам к'ат тиле Stop Като иска да ч*ка друга , еми просто да ме остави и тогава , малко уважение не е излишно , защо да ми изневерява , когато може да ме натири и да си го вее колкото иска

# 412

Аз просто съм му сложила картите на масата , да не си мисли , че съм някоя патка и после ще мълча и гледам к'ат тиле Stop Като иска да ч*ка друга , еми просто да ме остави и тогава , малко уважение не е излишно , защо да ми изневерява , когато може да ме натири и да си го вее колкото иска

Мъжете не сме родени само за една жена... и повярвай ми, подобни закани и тропане по масата че или с мене или без топки... само ще го подтикнат повече да посяга към забраненият плод!!!  Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 11:46 от sote-full

# 413

По принцип си права. Но мъжете се чувствам "по-силни" , когато оправят по 2 жени на един и същи етап. За някои дори е въпрос на чест. Laughing Не си го слагай толкова на душата това с изневерите, то ако ще става.

# 414
Истинския мъж е като вълк : или е единак , или с една единствена вълчица за винаги ! А да се тича след оВци това е съдба на дребния рогат добитък ![/b]
Много ми хареса това.    Grinning
И е много вярно....като се замислих, около мен истинските мъже имат истински и хармонични семейства.Подир "чалгаджийките " улични тичат все разни мозъчни недомислия...
.   Mr. Green

# 415
Истинския мъж е като вълк : или е единак , или с една единствена вълчица за винаги ! А да се тича след оВци това е съдба на дребния рогат добитък ![/b]
И е много вярно....като се замислих, около мен истинските мъже имат истински и хармонични семейства.Подир "чалгаджийките " улични тичат все разни мозъчни недомислия...
.   Mr. Green
Може и да е една, но много се съмнявам, че завинаги и, че от време на време не си поръчва и нещо агнешко.

# 416
.   Mr. Green
Може и да е една, но много се съмнявам, че завинаги и, че от време на време не си поръчва и нещо агнешко.

Именно, но пък и вас/нас никой не ви / ни е сложил на диета. Агнешкото може да се консумира от всеки, зависи кога ще ти го сервират или ще си го поръчаш съзнателно. Grinning

# 417

Именно, но пък и вас/нас никой не ви / ни е сложил на диета. Агнешкото може да се консумира от всеки, зависи кога ще ти го сервират или ще си го поръчаш съзнателно. Grinning

Агнешкото се консумира веднъж дваж годишно... но свинските пържолки макар и богати на холестерол... са предпочитани за ежедневна употреба!!!  Laughing

# 418
В какво се опитвате да ни убедите аджеба!??!

# 419
Според мен кръшкат онези, на които им е лесно да го направят и не влизат в конфронтация със себе си, със съвестта си и принципите си. За редовно кръшкане говоря, не за еднократно подхлъзване. Мъже, жени - няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт