Мъже, защо кръшкате?

• 67 760
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 465

За мъжката психика всичко е ясно. Сега като се замисля май и за женската е така.  Laughing

Едва ли ви е ясна мъжката психика... по скоро за женската всичко ни е ясно.  Laughing

# 466
Защо си мисля, че на всички жени мъжката психика е ясна и на всички мъже женската.
Повечето, обаче не познават собствената си или поне на пола към който принадлежат.

# 467
Не може ли, да се кръшка от желание?
Е, то винаги се кръшка от желание....
Оправданията са различни, според потърпевшия.    Laughing

# 468
Не може ли, да се кръшка от желание?
Е, то винаги се кръшка от желание....
Оправданията са различни, според потърпевшия.    Laughing

Е, тъй де!
Един път се живее и то не като  орлите.
Животът е твърде кратък и след това никой не се е върнал / или не се знае/ за поправка и допълнение.

# 469
Точно за това, че е кратък не си струва от кръшкачи да ти скъсяват живота или по точно да ти губят времето от младите години.

# 470
Точно за това, че е кратък не си струва от кръшкачи да ти скъсяват живота или по точно да ти губят времето от младите години.
Всеки сам си губи времето.
Никой не може да те заблуди така, както ти самия се самозаблуждаваш.

# 471
Е да, докато не се опариш и вече да вярваш на интуицията си и при най малкото съмнение си казвате"сбогом", защото няма смисъл повече.

# 472

За мъжката психика всичко е ясно. Сега като се замисля май и за женската е така.  Laughing

Едва ли ви е ясна мъжката психика... по скоро за женската всичко ни е ясно.  Laughing

Хаха, блажени вярващите! Както е казал един древен философ "Аз знам, че нищо не знам, но някои и това не знаят".  hahaha

# 473
2pac, чета, чета и не мога да се сдържа да не напиша, че твоите постове много ме радват.
Сигурно никога няма да разбера дали си това, за което се представяш, но ти ми даде надежда, че е възможно да съществува и такъв мъж. Може да се каже, че ще умра спокойна задето ми даде тази надежда. Само да знам, че има такъв мъж, пак си струва да се живее.
Твоите писания толкова много се открояват от масовите мъжки, че и женски (в това число и от моите  Laughing), че блестят като сапфир в море от ... да не кажа... ла*на. Имам чувството, че в тоя форум влизат най-пропадналите същества без никакви задръжки и морални ценности, но ти си нещо съвсем различно. Ако наистина си това, за което се представяш, а не си изградил просто един печеливш образ, дано имаш успех и намериш също толкова морално ориентирана жена с непоносимост към несправедливостите и добре изградена ценностна система. Още по-добре щеше да е да си женен и да мислиш така. До сега не съм срещнала женен мъж, който да мисли така. Имам чувството, че женените са най-пропадналите мъже, отворени и копнеещи за прегръдката на греха.

# 474

Хаха, блажени вярващите! Както е казал един древен философ "Аз знам, че нищо не знам, но някои и това не знаят".  hahaha

Може да се поспори.. но ще се съглася.
Не вярвам в нищо... най вече пък на жените.. ти също го доказа с тази реплика...

Цитат

Имам чувството, че женените са най-пропадналите мъже, отворени и копнеещи за прегръдката на греха.

Боя се че изобщо не познаваш мъжете.. или може би познаваш само отпадъците...
Зад всеки пропаднал мъж стои жена... както жена стои и зад всеки успял... и в двата случая целта е еднаWhistling
Отклонихме се от темата... само ще кажа че не всички мъже кръшкаме... едни са си домошари.. други са търсачи... лошото е че колкото и да търсим съвършенната, май тя си остава само в мечтите ни... но кой знае.!!!  Mr. Green

# 475

Като гледам май само си мислите , че ви е ясно... Whistling Но хубавото е , че си давате кураж за каузата . Wink

# 476
2pac, чета, чета и не мога да се сдържа да не напиша, че твоите постове много ме радват.
Сигурно никога няма да разбера дали си това, за което се представяш, но ти ми даде надежда, че е възможно да съществува и такъв мъж. Може да се каже, че ще умра спокойна задето ми даде тази надежда. Само да знам, че има такъв мъж, пак си струва да се живее.
Твоите писания толкова много се открояват от масовите мъжки, че и женски (в това число и от моите  Laughing), че блестят като сапфир в море от ... да не кажа... ла*на. Имам чувството, че в тоя форум влизат най-пропадналите същества без никакви задръжки и морални ценности, но ти си нещо съвсем различно. Ако наистина си това, за което се представяш, а не си изградил просто един печеливш образ, дано имаш успех и намериш също толкова морално ориентирана жена с непоносимост към несправедливостите и добре изградена ценностна система. Още по-добре щеше да е да си женен и да мислиш така. До сега не съм срещнала женен мъж, който да мисли така. Имам чувството, че женените са най-пропадналите мъже, отворени и копнеещи за прегръдката на греха.

Нямам защо само да пиша, а това си е моето виждане за живота. Да имаш едно същество за което да живееш и не само единия секс да е в главата, защото без секс по мога, но без да обичам не. Добре, че е малката ми, за да има къде да изразявам тази любов, защото иначе бих се побъркал, но тя още е с мен само в почивните ми дни и дано дойде деня да е с мен за постоянно. Но ако има още едно същество да ме кара да заспивам и да се будя с усмивка и да виждам нейната усмивка вечер и сутрин, какво да ми трябва повече. Няма да е връзка за секс, че да се наситя и да омръзне. Ще е връзка, която ще се усилва с годините и няма да искам да мисля, че един от двамата ще погледне друг, защото това би ме съсипало дори и да съм аз това, а знам, че не искам да провалям нещо толкова приказно, за едно удоволствие, което ще се превърне в кошмар и край. А и искам да има кой да глезя по моя си начин. Радвам се, че малката много се превърза, защото никой не я прегръща толкова често колкото го правя аз и започна да го разбира вече. Гушка ме и ми се радва. Това го прави от скоро, но защото вижда как постоянно си я придърпвам към мен и я прегръщам. Иска ми се да има и още някой да прегръщам всеки ден. Майната му на секса, той е едно удоволствие, не е най важен, че заради него да прецаквам нещата. Ако омръзне той, другото не омръзва никога.

# 477
2pac.... готин си пич... но молим те слез на земята.
Няма ли секс.. еб@м ти любовта.. баси живота... а омръзне ли секса... всичко е пълен аут!!!  Crossing Arms
Децата се обичат по един начин... но жените.... на жените обич по детски едва ли им е достатъчна.
Знаеш сигурно че те искат още и още!!!  Mr. Green

# 478
2pac, мечтите са безплатни, но илюзиите се плащат доста скъпо.

# 479
Много жени казват,че приемат мъжете им да кръшкат от време на време,за да релаксират,но да не бъдело нещо сериозно.

Обаче аз  пак питам и никой не отговаря:
Как го правите това да кръшкате"чат-пат"?Ако намерите любовница с която да кръшнете веднъж,каква може да бъде причината да не повторите,потретите и т.н.?

Това "чат-пат" да не би всъшност да е постоянна връзка с една и съща любовница?
Хайде отговорете-щото мълчанието е знак на съгласие.

Общи условия

Активация на акаунт