Мъже, защо кръшкате?

• 67 746
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 480
Много жени казват,че приемат мъжете им да кръшкат от време на време,за да релаксират,но да не бъдело нещо сериозно.

Обаче аз  пак питам и никой не отговаря:
Как го правите това да кръшкате"чат-пат"?Ако намерите любовница с която да кръшнете веднъж,каква може да бъде причината да не повторите,потретите и т.н.?

Това "чат-пат" да не би всъшност да е постоянна връзка с една и съща любовница?
Хайде отговорете-щото мълчанието е знак на съгласие.

Като видна дъртоза, да ти разясня накратко.
Чат пат си е моментно състояние... нещо ти изпада и го забърсваш еднократно.
Дългогодишните любовници изискват грижи и средства.. заради милите ни очи няма такава дето да ни приема га ни скимне!!!  Mr. Green
Сега във времето на криза... чат пат да олабиш жилата е за предпочитане. Wink

# 481
Благодаря за отговора.
Тъкмо щях да питам "любовницата ,не ви ли вкарва в допълнителни разходи?
Значи ли това ,че по финансовото състояние на мъжа може да съдим дали има постоянна любовница,или разчита на нещо "ако изпадне"?

# 482
Много жени казват,че приемат мъжете им да кръшкат от време на време,за да релаксират,но да не бъдело нещо сериозно.
Вярна на съпруга си жена едва ли ще каже такова нещо. Но виж, ако и тя си кръшка от време на време за релаксация, със сигурност можеш да го чуеш.

Ако намерите любовница с която да кръшнете веднъж,каква може да бъде причината да не повторите,потретите и т.н.?

Същата, която ги кара да кръшкат и на жена си - липсата на тръпка, траен интерес  и пр.

2pac, мъж-мечта си ти!   Heart Eyes

# 483
И аз все си мисля да не се включвам повече и все се намери нещо, за което да се хвана и пак да се разпиша.  Laughing

sote-full, не е задължително да познавам повечето мъже. И само да чета по форумите става ясно какви сте по-голямата част.

2-pac, отново ме зарадва с написаното. Много ми напомняш на мъжа ми. Има същата ценностна система и донякъде ми връщаш надеждата, че може би не всичко е изгубено. Всъщност така започна като се запознахме и бих казала, че е една печеливша тактика. Понеже той е красив като манекен и никога не са му липсвали жени и започна именно с това, че не му липсва секс, а някой, който да го обича. Въпросът е дали ще положиш необходимите усилия и след като спечелиш човека и дали той ще си заслужава.

Все повече се замислям над това, че не трябва да се влиза по такива форуми, а още по-малко в такива теми. Така човек започва да губи доверие в половинката си и да мисли, че всичко е лъжа. Така аз започнах да не различавам истината от лъжата и стигнах до там да мисля, че всичко е лъжа.  Но може би това не е точно така и не всичко е изгубено...  Rolling Eyes

2pac, ти ми върна вярата. Не спирай да търсиш това, от което имаш нужда и ще го получиш. Мисля че все още има жени, които биха го оценили. Хубаво е, че дъщеря ти те радва толкова. Бих казала в противовес на казаното от sote-full, че е възможно и мъж/жена да се обичат по подобен начин и без секс. Дори бих казала, че това е по-истинско от другото.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:44 от HAPPY_QUEEN

# 484

Значи ли това ,че по финансовото състояние на мъжа може да съдим дали има постоянна любовница,или разчита на нещо "ако изпадне"?

Всички по заможни дето ги познавам си отглеждат любовници.... дет се казва, парите развалят човека!!!  Laughing

HAPPY_QUEEN... не бъди чак толкоз наивна.. извън семейното ложе съществува един огромен свят.  Peace

# 485
извън семейното ложе съществува един огромен свят.  Peace
Не всеки се интересува и вълнува от този огромен свят обаче... Не всеки търси това.
Някои търсим първо любовта, онази приказната... пък после другите неща сами си се подреждат... При това перфектно, защото основата е здрава...

Та нали точно тази наивност ме предпази от превръщането в бройка, съществуваща в тефтерчета или пък в бройкаща се к..чка...  Naughty

# 486
Можем да заключим следното: изглежда Шопенхауер е прав, когато е казал, че всеки вижда света такъв, какъвто е той самият (човекът). Ако той търси само секс, мисли че всички са като него. Ако има друга ценностна система, мисли че и другите мислят така. Макар че той (Шопанхауер) имаше предвид духовното богатство или нищета на самия човек и проекцията им върху останалия свят, но като гледам, може да се гледа и в други аспекти на/от живота. А хубавото е, че който какъвто е, намира сходни души и така виждането му се затвърждава.

# 487
HAPPY_QUEEN ,     bouquet

Това е самата истина!
(Да не би и ти да си воден зодиакален знак?)

# 488
АЗ съм Дева, мъжът ми е Дева и синът ни е Дева. Всички сме Деви и рождените ни дни са през няколко дена, макар че не вярвам в зодии.  Laughing А, най-добрият ми приятел също е Дева.  Laughing

# 489
Все повече се замислям над това, че не трябва да се влиза по такива форуми, а още по-малко в такива теми. Така човек започва да губи доверие в половинката си и да мисли, че всичко е лъжа. Така аз започнах да не различавам истината от лъжата и стигнах до там да мисля, че всичко е лъжа....
Има много истина в това....
Колкото и да не се поддаваш на внушения и манипулации, след постоянното четене на
"МЪжът ми ме заряза..."
"Мъжът ми си има любовница...."
"Мъжът ми има профил в Гепиме....."
"Мъжът ми кръшка, какво да правя...."    и т.н.,
неминуемо започваш да се питаш:"Аз ли пък съм най-голямата късметлийка да попадна на свестен мъж?!"    newsm78

# 490
неминуемо започваш да се питаш:"Аз ли пък съм най-голямата късметлийка да попадна на свестен мъж?!"    newsm78
[/b]

Другите просто не пишат в такива теми.

# 491
Краси... аз пък си мисля че повечето подобни теми са за запълване на времето.. дали има доза истина, може да се спори.... вероятно за всичко си има причинаPeace

# 492
................вероятно за всичко си има причинаPeace
Осъзнаваш ли колко повърхностен  и елементарен е подобен подход?
Ако си "обичал" някого само когато е бил млад, слаб и красив, а след 15 години и 10-на кг вече не го "обичаш", то всъщност ти Никога не си го обичал.
Интересно, ако жена ти утре ти заяви:"Сори, пич, ама вече не си на 25, изглеждаш на 45, не си вече така стегнат и готин, айде, чао, всеки по пътя си!"  , ще се радваш ли, че всъщност е харесвала само младостта у теб?
А ти защо си още с нея?След като тя вече не е манекенка, на 40+ години е, има си и бръчките, и g-то си казва думата?А?   
Или периодично и профилактично си кръшкаш с 20-годишни?   Twisted Evil

# 493

Осъзнаваш ли колко повърхностен  и елементарен е подобен подход?

За съжаление Краси се случва и то не рядко.

Скрит текст:
Пъ. Съ.... с мадами на годините на дъщеря ми няма начин да тръгна... пък и жена ми все още се държи.  Laughing

# 494

Обаче аз  пак питам и никой не отговаря:
Как го правите това да кръшкате"чат-пат"?Ако намерите любовница с която да кръшнете веднъж,каква може да бъде причината да не повторите,потретите и т.н.?

Това "чат-пат" да не би всъшност да е постоянна връзка с една и съща любовница?
Хайде отговорете-щото мълчанието е знак на съгласие.

Ако не повторят и потретят, значи не им харесва в леглото. Laughing Хареса ли им обаче... не само потретват ами искат още и още.

Общи условия

Активация на акаунт