Мъже, защо кръшкате?

• 67 727
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 525
Че кво и е на жена ми... дал съм и правото да е свободна жена... отдавна съм спрял да и държа сметка както и тя на мен... ей... не всички имат угризенията на останалите... сто пъти съм ви казвал че така се живе в пъти по добре................
Добре де, а ти защо не схванеш, че има и хора с друго разбиране за семейство и отношения?
Ако стигнем до етап да си кръшкаме, да не се интересуваме от другия, всеки да си прави каквото си знае и когато си иска, завоалирано зад фразата "Имаш пълна свобода , мило!", че тогава защо да оставаме заедно?
Само да се водим семейство за пред хората?
Ами, сори, че съм такава консерва, оказва се, ама за мен семейство е мнооого повече от общ покрив и общи деца.

# 526
  • Tам през Атлантическия океан
Краси  Wink 'ко се палиш  Grinning
нали сама го каза : Добре де, а ти защо не схванеш, че има и хора с друго разбиране за семейство и отношения?

Демек и ти трябва да схванеш  Hug

Иначе по тази тема споделям постовете ти  Peace

# 527
2pac, жена ти дали е била съгласна да се мине само с твоята ерек**я? Щото аз ако оставя на ерек**ята на мъжа ми, не трябва да се обличам направо и не трябва нищо друго да правя.  Laughing Тя жена ти май  е била хала.  Laughing

Нямало е път да каже "НЕ", относно форума с по 14 часови смени едва ли ще пиша много, а в почивните си дни съм плътно с малката и дори като я оставя и хващам автобуса за работа.

# 528
2pac, животът ти е толкова самотен. Напомня ми на моя преди да срещна съпруга си. Много ми се иска и ти да срещнеш своята достойна "половинка", което едва ли ще стане по форумите. Дано съдбата е благосклонна към теб и щастието ти се усмихне скоро.   Nature Sun With Face

# 529
2pac, животът ти е толкова самотен. Напомня ми на моя преди да срещна съпруга си. Много ми се иска и ти да срещнеш своята достойна "половинка", което едва ли ще стане по форумите. Дано съдбата е благосклонна към теб и щастието ти се усмихне скоро.   Nature Sun With Face

A на работа с колегите се забавляваме, а като почивам плътно с детето. Толкова ми е хубаво с нея и вечер си я гушкам преди да заспи денем играем и се грижа за нея да има всичко което трябва. И ми е самотно само два дни по 2 часа докато заспа по това време. Ида не намеря жена да обичам, малката расте и ще е повече с мен и ще ми е по малко самотно. Ако намеря ще е бонус, но не съм напълно самотен. И ми харесва че съм толкова на работа, защото ми плащат на час.

# 530
Знам какво е да живееш, за да работиш. Плюс това се бях хванала да изучавам и пиано, че си нямах друга работа.  Laughing Но тогава аз нямах дете и наистина си по-добре от мен тогава. И на мен ми липсваше гушкане като се мъчех да заспя, изобщо имам представа. Само един съвет: не се задоволявай с по-малко от това, което търсиш. Както сам си писал - и да не намериш, не е болка за умиране. По-добре да си сам отколкото с неподходяща.  Wink

# 531
Oх от 1 Октомври съм и на училище и не знам как ще смогвам ама ще опитам да смогна пък каквото стане, после може живота да се подреди сам. Не търся нищо, ако дойде ще е добре дошло.

# 532
Е то точно когато не търсиш, идва само. Поне при мен стана така.  Laughing

# 533

Добре де, а ти защо не схванеш, че има и хора с друго разбиране за семейство и отношения?
Ако стигнем до етап да си кръшкаме, да не се интересуваме от другия, всеки да си прави каквото си знае и когато си иска, завоалирано зад фразата "Имаш пълна свобода , мило!", че тогава защо да оставаме заедно?
Ами, сори, че съм такава консерва, оказва се, ама за мен семейство е мнооого повече от общ покрив и общи деца.

Далече си от истината Краси... мнението на хората не ме интересува отдавна.  Laughing
Въпроса не е дали кръшкаш или не... въпроса е да живееш живота си според собствените си правила... ограничения от сорта, ма къде беше тази вечер... що я гледаш тази така... или пък да ми се лепне зад гърба и да не ми дава да дишам... мерси.. ако ще и на ръце да ме носи..тц.  Naughty
Съобразявам се до дадена степен... всичко останало е вид кошмар, който повечето си мислите за добър брак.. успех ви пожелавам но не е за мен.
И да Краси.. водим се семейство не за пред хората и децата си.. така ни е гот и на двамата.. слуги на отживели норми и поведение няма начин да станем!!!!  Wink

# 534
Е, ти си казал същото като мен, с други думи.   Laughing
Т.е., не само съм близо до истината, ами направо съм я изресла с точните думи.

Далече си от истината Краси.........
Въпроса не е дали кръшкаш или не... въпроса е да живееш живота си според собствените си правила... ограничения от сорта, ма къде беше тази вечер... що я гледаш тази така... или пък да ми се лепне зад гърба и да не ми дава да дишам... мерси.. ако ще и на ръце да ме носи..тц.  Naughty
..................слуги на отживели норми и поведение няма начин да станем!!!!  Wink

което е същото като :
Ако стигнем до етап да си кръшкаме, да не се интересуваме от другия, всеки да си прави каквото си знае и когато си иска, завоалирано зад фразата "Имаш пълна свобода , мило!"...........

# 535

Далече си от истината Краси... мнението на хората не ме интересува отдавна.  Laughing
Въпроса не е дали кръшкаш или не... въпроса е да живееш живота си според собствените си правила... ограничения от сорта, ма къде беше тази вечер... що я гледаш тази така... или пък да ми се лепне зад гърба и да не ми дава да дишам... мерси.. ако ще и на ръце да ме носи..тц.  Naughty
Съобразявам се до дадена степен... всичко останало е вид кошмар, който повечето си мислите за добър брак.. успех ви пожелавам но не е за мен.
И да Краси.. водим се семейство не за пред хората и децата си.. така ни е гот и на двамата.. слуги на отживели норми и поведение няма начин да станем!!!!  Wink

Хаха, точно с такъв тип мъже не се разбирам никак.  Laughing
Добре че си намерих друг тип, че иначе щях да съм сама до края на живота си, макар че никога не е късно да предпочета самотата.  Sunglasses

Е, ти си казал същото като мен, с други думи.   Laughing
Т.е., не само съм близо до истината, ами направо съм я изресла с точните думи.

Ако стигнем до етап да си кръшкаме, да не се интересуваме от другия, всеки да си прави каквото си знае и когато си иска, завоалирано зад фразата "Имаш пълна свобода , мило!"...........

А пък стигнем ли до тук, директно казвам "Довиждане". Аз от другата крайност - всичко да става по моите правила.  Laughing Нямам ли контрол, не желая да имам общо с този човек. Хубавото е, че "всеки влак си има пътници" и всеки изрод си намира ненормалник да му се върже на акъла.

# 536

Аз от другата крайност - всичко да става по моите правила.  Laughing Нямам ли контрол, не желая да имам общо с този човек.

Радвай се че шестаците не са се свършили.  Mr. Green
Мъж дето се оставя да го контролира и води за носа една жена... тц.. това не е мъж... природата му е сбъркана така да знаете.  Naughty
Как изобщо ви го раждат главите... да контролирате.. да превъзхождате... да сте най, най, най... УЖАС#Cussing out
Един мъж с всичкия си.. никога..ама никога не би го допуснал.
Амин.  hahaha

# 537

Аз от другата крайност - всичко да става по моите правила.  Laughing Нямам ли контрол, не желая да имам общо с този човек.

Радвай се че шестаците не са се свършили.  Mr. Green
Мъж дето се оставя да го контролира и води за носа една жена... тц.. това не е мъж... природата му е сбъркана така да знаете.  Naughty
Как изобщо ви го раждат главите... да контролирате.. да превъзхождате... да сте най, най, най... УЖАС.  #Cussing out
Един мъж с всичкия си.. никога..ама никога не би го допуснал.
Амин.  hahaha

Соте, бъркаш душко. Умният мъж оставя жената да си мисли , че го контролира. Но реално сериозните неща движи той. Нещата се правят с финес. Това за случаи при които жената има нужда си мисли , че владее тя положението. Wink

# 538
Умният мъж оставя жената да си мисли , че го контролира. Но реално сериозните неща движи той. Нещата се правят с финес. Това за случаи при които жената има нужда си мисли , че владее тя положението. Wink[/i]
Peace

Соте, не си нито първия, нито последния, дето се заблуждава,  че щом един мъж обича и уважава жена си, то той непременно е мъж под чехъл и го водят за носа....    Laughing
А подобна .....заблуда е довела до разпадането на не един брак.... само защото мъжът не може да разбере, че да уважава жена си не означава автоматично, че е мухльо.

# 539
Умният мъж оставя жената да си мисли , че го контролира. Но реално сериозните неща движи той. Нещата се правят с финес. Това за случаи при които жената има нужда си мисли , че владее тя положението. Wink[/i]

Еее, стига де  Joy това клише съм го чувала, но беше обърнато - за умната жена.
По тази логика, винаги единият трябва да е глупав  Mr. Green

За мен - всеки, който се оставя някой да го води за носа, не е умен. Да се надцакваш кой е по-по-най, и то в собственото си семейство е унизително и обидно и за двамата.
Избирам средния вариант - равни и точка.

Общи условия

Активация на акаунт