Мъже, защо кръшкате?

• 67 707
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 540
Човече, това клише в повечето случаи си работи така. Истината е една, жената и трябва опора и мъжа и и я дава. Как и каква ще е тя двойката си рашават, финес писах, не стъпкване на достойнство. Правете разлика.

Краси, Соте имаппредвид каквото и ти просто се изразявате в двете крайности и не се разбирате. Но аз ви разбирам и двамата  щОт съм добра. Grinning

# 541
Не знам кои са за вас "сериозните неща", но аз искам да имам думата за тях.
Искам заедно да решаваме къде да живеем, колко деца да имаме, къде да учат, какво и дали да работя и т.н.
Не ми трябва мъж, който ще си налага едностранно мнението за тези неща, пък било то и с финес.
Опора искам да ми бъде най-вече психологическа и физически да е до мен, когато имам проблем.

Сетих се за един виц  Simple Smile
Скрит текст:
От едно списание правят анкета - кой командва в къщи, мъжът или жената? Разпитват една жена:
- Кой взима важните решения у вас?
- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите...
- Например?
- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид...
- По-конкретно?
- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...
- А какви са важните неща, които той решава?
- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване и какво да правим с глобалното затопляне..

# 542
Човече ти пак с тази равнопоставеност. Нали писах финес. Има неща и неща, да ти кажа мудно ми е мързи ме да го развия. Но на кратко несериозните неща са дребните битови неща, а сериозните всички други, да си водещ в тези неща не значи, че взимаш сам решенията. Пак подчертавам има една тънко разпределение без да се нарушава достойнството и равнопоставеността като индивид в една връзка. Всяка двойка, ако е разумна намира са себе си тази златна среда. Peace

# 543
Не съм сигурна, че те разбирам, но не мога да приема, че възрастен човек, независимо какъв е, ще остави друг да е водещ за сериозните неща в живота му. И не става дума за достойнство.
Дай ми пример, защото наистина може би говорим за различни неща...

# 544
Човече, не ме разбра. В личните дела никой на никого не може да е водещ, кариера или лично усъвършенстване. Общите сериозни неща тези, които засягат семейството имам предвид. Винаги единият по-активен, той е мотора, този, като двигател, който обаче не пали и не тръгва без думата и мнението на другият. Това е.

# 545
Щом не може да запали сам, значи не е движеща сила, а половинка от друго, и цялото пали само, когато двете части заработят.

Както и да е, в крайна сметка решението за изневяра към кои спада - към битовите или към сериозните  Mr. Green

# 546
Щом не може да запали сам, значи не е движеща сила, а половинка от друго, и цялото пали само, когато двете части заработят.

Както и да е, в крайна сметка решението за изневяра към кои спада - към битовите или към сериозните  Mr. Green

е,ти па... Crazy Не ме разбра явно, ама ме мързи.

# 547
Разбрах те, но рекох да се върнем към темата, поне с бъзик, ще иначе стана много спам  Simple Smile

# 548
Разбрах те, но рекох да се върнем към темата, поне с бъзик, ще иначе стана много спам  Simple Smile

Да така е, но аз съм се увлякла в сексуалната тема и докато загрея. Joy Peace За да не е само спам, за мерака няма възраст.

# 549
  • Там, където ме обичат

Kъм глобалните.  Mr. Green

# 550

Аз от другата крайност - всичко да става по моите правила.  Laughing Нямам ли контрол, не желая да имам общо с този човек.

Радвай се че шестаците не са се свършили.  Mr. Green
Мъж дето се оставя да го контролира и води за носа една жена... тц.. това не е мъж... природата му е сбъркана така да знаете.  Naughty
Как изобщо ви го раждат главите... да контролирате.. да превъзхождате... да сте най, най, най... УЖАС#Cussing out
Един мъж с всичкия си.. никога..ама никога не би го допуснал.
Амин.  hahaha
Недей да наричаш мъжа ми шестак! Той е много по-достоен от теб.
За мен "да контролирам" (измислен от мен термин за нещо, което не е точно така) означава да владея мислите му, да знам че съм единствена за него (и той за мен). Нищо повече от споделеност на по-висше ниво (по-висше от секс игричките, на което ниско ниво стоиш ти). И ако си мислиш, че да чу*аш много жени е голяма мъжественост, мога да кажа, че плюя на тая "мъжественост", защото ти си зависим от тези свои желания и те те водят за носа. Ти никога няма да бъдеш свободен и нагонът те контролира, както и повечето мъже. Мислите се за много велики, но жените наистина са по-съвършени, защото мислят с главата си и са много по-разумни и духовни същества от вас мъжете, оставени на нагона си, който в действителност ви контролира. Затова жените винаги ще имат власт над вас, винаги. Мислите се за силни, но не сте. Нагонът ви е вашата най-голяма слабост.

# 551
Цитат
................. жените наистина са по-съвършени, защото мислят с главата си и са много по-разумни и духовни същества от вас мъжете, оставени на нагона си, който в действителност ви контролира. Затова жените винаги ще имат власт над вас, винаги. Мислите се за силни, но не сте. Нагонът ви е вашата най-голяма слабост.
Ех, колко хубаво написано....и вярно, най-вече.    Grinning

# 552
HAPPY_QUEEN, не се връзвай на sote-full, него за носа го водят 3 жени - съпруга и 2 щерки, не му е лесно, влез му в положението Laughing

# 553
# 554

За мен "да контролирам" (измислен от мен термин за нещо, което не е точно така) означава да владея мислите му, да знам че съм единствена за него (и той за мен). Нищо повече от споделеност на по-висше ниво (по-висше от секс игричките, на което ниско ниво стоиш ти). И ако си мислиш, че да чу*аш много жени е голяма мъжественост, мога да кажа, че плюя на тая "мъжественост", защото ти си зависим от тези свои желания и те те водят за носа. Ти никога няма да бъдеш свободен и нагонът те контролира, както и повечето мъже.

Поредната заблудена душица в опит да оправи света.  Joy
Започваш да приличаш точно на кака ти Краси.
Не се заблуждавай HAPPY_QUEEN... думи като единствен, единствена.. само за мен, само за него... чакай да помисля  newsm78 ...душевна заблуда или висша глупост... че кой на кого принадлежи бре... това да не ти е цветният телевизор та да го притежаваш... ма как не можахте да го разберете, че днес този мъж ви се кълне във вечна любов.. но утрееее... утре може нова песен да запее а вие да пускате тема след тема, че вече не сте неговият човек, защото на хоризонта се появила нова звезда.. и какво ще правите тогава да ви питам пък аз... къде ще отиде всичко в което сте вярвали... не знаете ли..аз ще ви кажа... на майната си ще иде... за вас ще остане удоволствието да си ближете раните.
Радвайте се на това което имате за момента, щото всичко е преходно уважаема HAPPY_QUEEN!!!!
За себе си ще ти кажа, че предпочитам да съм в калта, отколкото да летя в облаците.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт