Мъже, защо кръшкате?

• 67 614
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 705
И за съжаление има малко мъже като Соте(така широко скроени)
Абе, той е широко скроен, защото в момента е в позиция "не чух, не видях, не разбрах."
Ама ако започнат познати, приятели, колеги и съседи  да му шушнат на ушенце :
"Соте, знаеш ли, видях твойта с един подръка из ....."
"Знаеш ли твойта как се натискаше снощи в бар "......." с един ....."
"Абе, пич, вие да не сте се развели?Няколко пъти засичам жена ти ....еди къде си с един господин...."
и т.н.,  силно се съмнявам, че ще е все така широко скроен.   

# 706
...
Това ме накара да се замисля кое е по-добре за съпругата:мъжът да кръшка хаотично с която му попадне или да има паралелна връзка?

За нея е най-добре да си намери някой, който да я оправя, докато мъжът й се забавлява на др. място  Laughing
Практично е и затова съм„за”.

# 707
Само не разбрах ,защо трябва да чакаме той пръв да започне?

# 708
Ако не обикаля при други, а си седи при нея и си я ... за какво й да търси друг?

# 709
  • Варна
Снежке винаги  даваш хубави коментари но много лаконични.
Обясни защо да не си промени навиците?Защото не му пука и му е все тая дали любовницата ще го зареже?

Има мъже, които са суетни и се поддържат винаги. Не чакат да се сдобият с любовница за да започнат.

# 710
И моя кръшка. Sunglasses

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 19:24 от punky90

# 711
Ако не обикаля при други, а си седи при нея и си я ... за какво й да търси друг?
Така де:Жената кръшка само ако има основателна причина,а мъжа ей така без причина.
А забравих има си причина:не му работят спирачките,защото му слаб ангела и е ловец по природа.
Ако мъжът е ловец по природа,тогава жената какво е?Жертва ли?

# 712
Сериозно?Как така си сигурна?

# 713

По темата пак - аз не бих приел договор за взаимно кръшкане. Това обаче не означава, че не приемам гледната точка на Соте...
Т.е., ти не приемаш жена ти да си прави квот си знае....Ама ти е о.к. да си като Соте-то.....    Mr. Green

Т.е. дебатите са за прословутия мъжки двоен стандарт: " Аз мога - ти: не"

Naughty Не може така с различен аршин, господа. Wink
Какво написах, какво разбрахте...  ooooh!

# 714
Хайде ще напиша как сме и ние. Ние сме си се разбрали отначало, по негова идея, но и на мен ми се нрави.Той се грижи за всичко, но има сексуална свобода, аз си правя каквото си ща, без сексуална свобода. Grinning На мен ми харесва, много съм си щастлива така.Идеята за постоянна негова любовница не ми се нрави, но и той такова нещо няма да ми причини, тъй като '' не повтаря''. Joy/Гадни мъжки приказки, нали, дами?/ Ще ми коства голямо усилие да натисна -публикувай... ooooh!

# 715
Какво написах, какво разбрахте...  ooooh!

Аз си казах, че не съм чела всичко, нямам време. Сори, при това положение. Peace
А шеговитата `забележка` беше в общия случай. Simple Smile

# 716
Той се грижи за всичко, но има сексуална свобода, аз си правя каквото си ща, без сексуална свобода. ...

Какво ще рече каквото си ща? newsm78

А другото допускам, че е въпрос на навик.
Щом си ОК.  Peace

# 717
Значи нямам задължения семейни.Не работя, не съм длъжна да шетам, помагат ми с бебчо, с домакинстване.Ох, като го пиша и не звучи каквото е , звучи някакво гадно, а не е .Просто връзката е малко нещо и като баща-дете.Той се шегува, че от  заклет сингъл и хулиган-глиган е станал многодетен баща. /На синчето ни, на мене, двете кучета, котето и морското свинче. Joy/Сигурно звучи идиотски, гледам да не пиша много за мене си. Laughing/

# 718
Аз си мислех, че мъжът да се грижи за децата си и дома е най-естественото нещо, а то било награда, за да може да се чука с други. Явно още много имам да уча...

# 719
Ако 1 мъж има нужда от разрешение и награди, поне аз не бих го харесала.Мисля, че не обясних добре нещата, не съм много образована. Wink И като гледам как жените се превръщат в мъже, май няма мъже, които да се грижат за тях.

Общи условия

Активация на акаунт