Мъже, защо кръшкате?

• 67 607
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 720
Не говорех за мъжа, а за теб. Явно на теб ти трябва разрешение от него за нещо, което той има право да прави, защото бил мъж. Ти като жена - не.
А грижите за детето и дома получаваш като награда. Все едно не са негови и не е длъжен да се грижи, щом иска да ги има.

...И като гледам как жените се превръщат в мъже, май няма мъже, които да се грижат за тях.

Какво трябва да представляваш, за да се наречеш жена? Да нямаш образование и да се чудиш какво да правиш по цял ден, харчейки на някой парите, докато той го вкарва на поредната?  Laughing
Ако това е да си жена, мерси.
Не визирам теб.

# 721
Ама изобщо... Laughing

# 722
Съвсем сериозно. Нито те познавам, нито знам дали в момента не учиш за доктор, например.
Просто с 2 думи кажи какво е това чудо жена  Simple Smile

# 723
За мен по страшно е една паралелна връзка и далеч неприемлива. Това означава, че си имам голямо допълнение и в много неща заместник.
Е, това твърде много засяга мен като човек. Не бих живяла в паралелни отношения.
Виж, на тези години мога да си затворя очите, че не съм видяла или разбрала някое кръшкане / поне като обща реакция с последствия които да станат публично достояние/. Това обаче не се отнася за публично разкарване на любовници и плюене по авторитета ми.

Дали се бих съгласила на условията на punky? Не, ако са ми казани предварително като сделка, но факт е, че много живеят така. Просто се правят, че не го виждат или, че го приемат при случай, че не са засегнати т.е., че мъжа е добър съпруг и баща.

# 724
Ей, верно много се пише. Половин ден да не съм на линия и 3 страници - не мога да ги изчета.  Laughing

Имаше няколко интересни неща дето прочетох по-напред. Едното беше, че първия път било най-трудно. Абе никак не е трудно. Аз сега може да изненадам Соте, че съм пробвала от неговия начин на живот, но не ми допадна и се отказах от него.  Laughing Той да не си мисли, че не знам за какво говори. Та бях решила с предната ми връзка, след като го набарах че кръшка, да кръшкам и аз без да се разделяме. Той беше от тез индивиди дето жадуват за лична свобода и са големи женкари, но и той направи доста компромиси в това отношение - не излизаше никъде без мен.  Mr. Green Е, това не му е попречило да кръшка понеже работата му беше такава, че можеше да си прави каквото иска и когато си иска докато аз работех по цял ден - от сутрин до вечер, но не му останах длъжна.  Laughing Искам да кажа, че си мислех, че ще ми е много трудно първия път, че едва ли не няма да мога да го направя - ами няма такова нещо. Всичко беше в главата ми докато не влязохме в стаята. От там нататък беше от лесно по-лесно, а интересното е, че после дори нямаш огризения, нито съвест, нищо. Все едно нищо не си направил. Единствено при мен, което ме издаде е, че от много ревнива станах супер непукистка какво прави и защо го прави. Та така той ме хвана.  Laughing Изведнъж престана да ме интересува с кой си ляга, къде ходи, та чак почна да ме пита защо хич не съм ревнива вече и се усъмни в мен. Дори ме хвана донякъде. С него връзката ни протече в събирания и раздели, компромиси и щуротии. Въпреки че беше най-дългата ми връзка мога да кажа, че не се чувствах щастлива и прецених, че такава връзка не е за мен, няма перспектива, не ме устройва, не е това, което искам, не се чувствам пълноценно и му казах "довиждане".

Друго, което се питате по какво на един мъж личи, че кръшка. Ами на мен почти всичките ми приятели са ми кръшкали и понеже всички са били ужасно суетни и с пълна гама козметика (да ме конкурират), не бих казала, че по това се разбира. Единият от сексуален маниак се превърна в сексуален непукист. Почна да не настоява за секс, да ми казва, едва ли не, че сексът не е най-важното (и това да го чуеш от мъж).  ooooh! След няколко дена му прерових тайно телефона и намерих смс-и с някакво момиче с уговорки за срещи, мили думи, изобщо личи си, че се харесват.
Един друг случай -  приятелят ми постоянно си намираше някакви занимания - или го извикали на работа, или с друг приятел ще излизат някъде, или със сестра му. ЧЕСТНО ДА кажа това бяха най-тъпите лъжи. След няколко дена го хванах като се представих за друга жена в интернет и си уговорих среща с него, а в същото време му пишех от моя профил и видях, че ме баламосва по същия начин като преди.
За другите няма да пиша, че ще стане много дълго.
Познавам човек, който редовно кръшка под предлог, че излиза с приятели, само че тези приятели винаги се оказват от женски пол и срещите завършват на някое усамотено местенце и имат сексуално-романтичен нюанс.  Laughing
Един друг познат 6 години кръшкал на жена си под предлог, че ходи за риба, а всъщност си прекарвал уикендите с любовницата. И след 6 години казал на жена си, че не можел повече да я лъже и сега живеят заедно с любовницата, но пак ходи за риба през уикенда (този път с коя ли?).  Laughing
Изобщо откакто знам за всички тези случаи не мога да имам доверие на нито един мъж и ако моя ми каже, че тази вечер ще излиза с приятели без мен, директно ще му кажа повече да не се прибира.  Хубавото е, че и двамата се улучихме домошари - не обичаме да излизаме по заведения и т.н. Даже той май е прекалено домошар, почти като пенсионер - не мога да го изкарам и с багера.  Laughing Та предполагам, че ако изведнъж много му се доходи някъде, ще е явна причина за кръшкане.

Гледам, че тук и някаква дилема има за "жените, които се превръщат в мъже".  Joy Мне, в днешно време жените просто не са толкова зависими от мъжете. Могат да изкарват пари, могат да се самозадоволяват, да имат компании, приятели,абе всичко, което би могъл да им даде един мъж. Затова не са зависими от мъжа. Могат да са с него, ако ги устройва, но не на всяка цена. Това не е едно време дето жените не са работели и са зависели изцяло от издръжката на мъжа. На мен не ми трябва мъж да се грижи за мен. Хората имат нужда единствено от майка да се грижи за тях и то докато са малки деца. Отдавна съм минала тази възраст. Мога да се грижа сама за себе си.  Laughing

А явно още има жени като Пънки - лошо няма щом я устройва. Мен не ме устройва мъжът да ме купи като предмет и да нямам никакви права. Правото за мен е много по-важно от парите. Робиня на парите няма да стана. Уважавам женската си личност. А и моя мъж помага много в домакинството.  Sunglasses

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 09:15 от HAPPY_QUEEN

# 725
Не е ли прекалено рискова тая смяна на партньорките нон-стоп? От моя гледна точка е, и не си представям как някои одобряват да бъдат излагани на рискове от болести постоянно.
Ако човек има деца това също е причина за по-голяма отговорност към здравето му.

# 726
Затова Аризонче,една постоянна паралелна връзка може би е по-добре.Само ,че тогава как да преодолеем страховете ,че ще ни заместят във всичко ,както каза Снежка.
А те мъжете(които вече ги е страх да влизат в темата),хич не ги е страх от болести,когато ги удари хормона.
А когато кръшкат със семейни смятат,че е по-малко рисковано.

# 727

А и моя мъж помага много в домакинството.  Sunglasses

Затова ли искаш да му биеш дузпата ???  Laughing

# 728
Ей, верно много се пише. Половин ден да не съм на линия и 3 страници - не мога да ги изчета.  Laughing

Имаше няколко интересни неща дето прочетох по-напред. Едното беше, че първия път било най-трудно. Абе никак не е трудно.
Не е защото това нещо си го наумила предварително с цел да му го върнеш. Резултатът за теб също е очакван. Едно е да си харесаш някого и да кръшнеш, друго е да си имаш мерак, а трето е да вършиш нещо с цел.

За останалото няма гаранция. Може да си ходи за риба или друго хоби и да няма никоя, може и да го използва като прикритие. Може и да ходи при приятели по мъжки и да няма никоя, меже и при трима приятели на различни места да е когато се обадиш да провериш. Може да е в командировка или закъснял от работа защото се налага, а може и да е с любовницата си. Може и никъде да не ходи и да е с любовницата през обедната почивка, а през другото време да работят заедно, може и да си е просто на работа без интимни връзки.
Не се лъжи по това.
Според мен човек си променя навиците в по голяма част от случаите, когато положението в къщи е станало доста неконфортно или е доста ограничен от лично време. Друг е въпроса кой търпи последното. Имам предвид при случай, че има любовница.
Навици, обаче се променят не само заради любовница, а поради много други обстоятелства не свързани с изневяра.

# 729
Не трябва да подценяваме факта ,че някои мъже са по-харесвани от жените и съответно подложени на по-големи изкушения.

# 730
Затова Аризонче,една постоянна паралелна връзка може би е по-добре.Само ,че тогава как да преодолеем страховете ,че ще ни заместят във всичко ,както каза Снежка.
А те мъжете(които вече ги е страх да влизат в темата),хич не ги е страх от болести,когато ги удари хормона.
Не знам в какъв процент се случва мъжът да се разведе с жена си, за да се ожени за любовницата си понеже е много влюбен примерно...по-вероятно е в семейството всичко да е изчерпано и да цари не много приятна обстановка.
Краткотрайни увлечения може би са възможни, но чак разтърсващи чувства като на млади години, не вярвам - след като човек мине определена възраст.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 10:17 от Arizona

# 731
Не трябва да подценяваме факта ,че някои мъже са по-харесвани от жените и съответно подложени на по-големи изкушения.
Това никак не е маловажно.
Ако някоя си мисли, че като е семеен жените го отминават като крайпътен знак се лъже много.
Още повече, че като си омъжена си застрахована.

# 732
Моят съпруг като седне да говори за неговите колеги и приятели ,едва ли не всеки си има постоянна паралелна връзка.Незнам да вярвам ли или това са пълни измислици.Или мъжете като кръшнат трябва непременно да се похвалят?Соте май каза ,че не вдига плакати?

# 733
Моят съпруг като седне да говори за неговите колеги и приятели ,едва ли не всеки си има постоянна паралелна връзка.Незнам да вярвам ли или това са пълни измислици.Или мъжете като кръшнат трябва непременно да се похвалят?Соте май каза ,че не вдига плакати?

Тези дето се хвалят нищо не правят... освен впечатление на голям плейбой.  Laughing

# 734
Руми, според мен не всеки семеен или обвързан мъж си има паралелна връзка. На някой може да им се иска, но не всеки го прави.
Според мен като цяло има хора, без значение от пола, които са склонни към моногамност в по-голямата част от живота си и такива, които не са. Това си е и до характер, и до темперамент, и до семейна среда, в която е отраснал човека и примера, който е виждал.

Аз примерно не бих се съгласила никога на варианта на Пънки, но светът е шарен. Да, ако човекът до мен кръшне инцидентно, държа да не узнавам по никакъв начин, не искам нищо да ми признава, но ако разбера - не бих задраскала всичко заради нещо мимолетно. Ако стане системно, е друго.

Общи условия

Активация на акаунт