Мъже, защо кръшкате?

• 67 589
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 735
Затова Аризонче,една постоянна паралелна връзка може би е по-добре.Само ,че тогава как да преодолеем страховете ,че ще ни заместят във всичко ,както каза Снежка.
А те мъжете(които вече ги е страх да влизат в темата),хич не ги е страх от болести,когато ги удари хормона.
А когато кръшкат със семейни смятат,че е по-малко рисковано.
Не се страхувайте, повечето не напускат жените си заради любовниците. Laughing. Тези, които ги е страх от болести, си имат паралелни връзки и всичко си е ОК.

# 736

А те мъжете(които вече ги е страх да влизат в темата),хич не ги е страх от болести,когато ги удари хормона.

Страх ни е... току виж пламне цялото село!!!  Joy

# 737

Страх ни е... току виж пламне цялото село!!!  Joy
Цяла София ? Joy доста труд си е това.

Не се страхувайте, повечето не напускат жените си заради любовниците. Laughing. Тези, които ги е страх от болести, си имат паралелни връзки и всичко си е ОК.
Не мисля, че това е причината за паралелните връзки, едва ли имайки паралелна връзка се въздържат от еднократни забежки като им се отвори възможност, по-скоро им създава леснина, удобство и дискретност. От друга страна някоя случайна забежка не е казано, че няма да се повтори, потрети и превърне във връзка. Няма да седна да ги мисля сега всички варианти и всеки от обкръжението ми точно какво прави.

# 738
Сори, но не мога да се сдържа да неиэклюкаря:
Пънки си е най-добре..
А Хапи сигурно търси "съвършенния"-А той как ли трябва да изглежда?

# 739

А и моя мъж помага много в домакинството.  Sunglasses

Затова ли искаш да му биеш дузпата ???  Laughing

Aз не искам да му бия дузпата. Той сам ще си я бие, ако престъпи някое правило.  Wink Аз ни най-малко няма да съм виновна в случая, просто "така сме се разбрали".  Laughing

Относно болестите мога абсолютно да ви уверя, че мъжете никак не ги интересуват и си мислят, че няма как да им се случи на тях, мислят че на челото на човек пише дали е болен и ако не пише, значи не е.  hahaha

Човек трябва винаги, винаги да внимава да не се зарази, но мъжете са прекалено небрежни в тази област. Няма гаранция с никой. Ако той, било той семеен или не, е бил само с 3 мъже/жени, те от своя страна с още 3, които са били с още 3 (а обикновено става дума за доста по-голяма бройка и от двете страни), това общо прави 3х3=9х3=27, а обикновено дори неизброимо множество от партньори, някои от които несъмнено ще са болни от нещо. Може да е "незначително" (доколкото такава болест може да е незначителна; обикновено последствията са дълготрайни и много, много неприятни; могат да предизвикат безплодие и рак, предимно при жените; затова апелирам мъжете като не им дреме за техните партньорки, на тях да им дреме за тях си и да правят секс само с предпазни средства като знаят, че единственият рикс не е нежелано забременяване). Та исках да споменя някои от "незначителните" болести като хламидия или генитални брадавици. Първите могат да причинят безплодие и проблеми с пикочо-половата система. Според последни данни всяка втора жена е заразена, мъжете обикновено са само носители. Жени, мислете за здравето си! Да не говорим и за гениталните брадавици, които причиняват рак на шийката на матката и се предават пак по полов път. Може да звучи гадно, но аз не правя секс без презерватив дори с мъжа си. Човек никога не знае. НЕ бих си рискувала здравето за един секс!  Naughty А за хламидията съм чела, че може да се предаде и с целувка (малко ме съмнява, но с френска "любов" може 100%). Хайде приключвам с лекцията за болестите. Мъжете обикновено си мислят, че са защитени. Те затова и болестите се предават. Ако всеки взимаше предпазни мерки, нямаше да се разпространяват.

Аз не търся "идеалния". Той сам ме намери.  Laughing Майтап. Казвала съм и пак ще кажа - мъже не ми трябват, а най-малкото такива каквито са повечето, да не кажа всички. ДОстатъчно добре съм си и сама.  Wink Поне няма кой да ме ядосва и да ми лази по нервите.  Laughing
А и там е разликата между мен и повечето жени. Аз искам да знам. Не понасям мисълта, че може да съм излъгана в буквалния смисъл. Предпочитам да знам, поне да имам право на избор. Мразя лъжата.

А, много често в любовници се превръщат колежки. В моята работа имаше един, който постоянно ме сваляше (тамън му се беше родил син). Добре че не се занимавах със женени тогава (бях сама), иначе ако бях поддала, кой знае. Този дето ходеше за риба също си хвана колежка от работата - винаги заедно обядваха и някои хора подозираха, но така умело криеха отношенията си, че почти никой не предполагаше за такава развръзка.  Wink

# 740
Ако е за веднъж и набързо, не е изневяра. Joy

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 13:23 от punky90

# 741
Ако за веднъж и набързо, не е изневяра. Joy

А стига бе! Верно ли? Че аз за веднъж и набързо мога да го направя със 100 мъже за 1 месец. И това няма да е изневяра?!  Shocked  Laughing

# 742
Това беше цитат на моя мъж, който се отнася до него.Те мъжете са с двойни стандарти, както знаете. Joy За мен цитата е:"Ти ако ми изкръшкаш, ще те погреба в двора до кучката на баба!'' Wink Лека и пръст на кучката, много я обичахме! Praynig

# 743
ИЗвинявай тогава, не съм разбрала. Значи коментарът ми е към този  мъж.  Laughing
А да ти кажа честно и на теб не ти е лесно с този мъж. Странно ми е как си се съгласила на такива условия, но ти си знаеш. Ще има жени и като теб, и като мен. Иначе няма да е интересно.  Laughing

А, знаеш ли какво се сетих? Може да го правиш набързо и по веднъж с който и когато си искаш - нали това по неговите стандарти не е изневяра? Аз така бих процедирала - "с твоите камъни по твоята глава".  Laughing Тъкмо, ако те пита дали си му изневерила, с чиста съвест можеш да кажеш "не" (Според неговите стандарти).  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 13:30 от HAPPY_QUEEN

# 744
Брей умни жени сте,как така сте се сетили ощо в началото да си поставяте условия?
Аз навремето хич не ми е минавало през акъла ,че някой ден може да мислим за изневери...
Ама то като се договорите,каква гаранция имате?

# 745
Гаранция-Франция......   Mr. Green   Единствената гаранция е, че все някога ще умрем.
Но така поне знаеш с какво си имаш работа.
Ние не сме се договаряли конкретно, но при разните му разговори за какво ли не стана ясно, че и двамата не толерираме изневярата....Абе, като за всяко едно нещо-виждаш го например, как се отнася към родителите си, или към чуждите деца....или как говори с приятелите.....Не помня за нещо специално да сме сядали да се договаряме.Просто в процеса на опознаване разбираш другия какви принципи има, в какво вярва, какви са му приоритетите и дали е склонен на компромиси....
Все пак не се женим на втория ден след запознанството, че да не знаем с кого си имаме работа.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 14:10 от Анонимен

# 746
 Joy Аз нямам мерак за кръшкане.Не е лошо хората  да се разберат в началото, да се разберат, дори да се обичат.Всяка двойка е различна.

# 747
Брей умни жени сте,как така сте се сетили ощо в началото да си поставяте условия?
Аз навремето хич не ми е минавало през акъла ,че някой ден може да мислим за изневери...
О, все пак на нас това са ни втори бракове. Напълно ни е ясно, че можем да се разделим заради нещо. Хубавото при днешните бракове е, че дори може да се договорят хората за имуществото и това вече е задължително при сключване на брак (да се разберат на каква подялба ще са след евентуален развод; явно има доста разводи и проблеми с имуществото, а и щом вдигнаха таксата на развода и усложниха документите за брак..)Та ние сме се договорили кой каквото има - за него да остане. Така мисля, че е най-справедливо. Няма да има разни деления и т.н., които съсипват нервите след развод. Там е работата, че повечето хора не мислят, че ще се разведат, а се развеждат. Добре е да се има предвид и тази страна на нещата. Човек никога не знае.

Пънки, ти си мечта за всеки мъж! Несъмнено ще се обсипеш с фенове!  Laughing

# 748
Ако кажеш на партньора си ,че не приемаш изневерите,най-много да го предупредиш да бъде по-предпазлив.

# 749
Моят е раснал в много готино семейство, моделът си е важен.Въпреки, че е ярък индивидуалист, долу-горе като техните сме.Надявам  се все така да си е.Аз не съм меркалтилна, не ми се мисли за такива неща.Пък и аз лично нищо си нямам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт