Мъже, защо кръшкате?

• 67 549
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 765
 ooooh! 100 пъти съжалих, че споделих с вас. Не съжалявам, че споделих, а че споделих с вас. Аз явно се разбирам само с хора от моята'' кръвна група''.Не ви бъзикам и после да  се смея!Това е отвратително-да се надсмееш над някого, че си го изпързалял. SickМъжо е по голям и го водят хулиган, не е смятал да се жени, нито да има деца даже, свикнал си е да си живее по негов си начин.Мен не ми пречи, не ме нарянява.Само видях такава тема и споделих.Ако престана да си пиша искрено, за мен форума ще загуби смисъл.Той иска да си прави блог за възпитание, не бебчо, а мъжо.Смята, че на децата почват да им промиват мозъчетата от раждането...Той,/мъжо, не бебчо!/ е учил до осми клас, особняк е ,/по вашите разбирания/, но за мен е единствения нормален и мъжествен мъж на света!Повече няма да пиша лични неща, само ще коментирам тва-онова. Tired

# 766
...но за мен е единствения нормален и мъжествен мъж на света!...

Ама, разбира се, няма по-нормално и мъжествено да кажеш на жена си - ти нямаш право да ми изневеряваш, а аз ще спя с колкото мога повече Simple Smile
За възпитанието ще си замълча.

# 767
моите изводи са такива, че обикновено мъжете изневеряват с по-грозни жени. Е, може би не винаги е така, но в много случаи се оказва така.

По-некрасивите може би са по-лесно достъпни  newsm78
Красивите изискват повече усилия, за които явно мъжете нямат готовност.  newsm78
И аз си правя такива изводи - че повечето мъже ги е страх от красиви жени (освен ако не са самите те много красиви или женкари та да си доказват, че могат да покорят и най-хубавата жена). На мен лично хубави мъже са ми казвали, че се страхуват да имат нещо общо с мен (ама не заради характера ми, който не са познавали).  Joy Та затова и единствено ми върви с "най-вървежните" - тези, на които всички жени се набутват и мъжете търсят по-трудна плячка (и си мислят, че това съм аз  Joy).  Леле, аз се изкарах егати красавицата.  Joy Мне, по моите разбирания съм съвсем обикновена, но нали мъжете виждат с "различни очи".  Joy

Пънки, не го взимай навътре. Извинявам се най-официално за  това, което написах по-горе за базика. Явно направих грешка, че изходих от познатите си младежи дето си нямат друга работа освен по цял ден да пързалят хората по форуми и да им се надсмиват после.  Rolling Eyes
Хич да не ти дреме. Забавлявай се. Модели на поведение има много, най-различни семейства. Пиши си лични неща, ако имаш нужда от това. Абе недей да се влияеш от чуждото мнение - взимай пример от мъжа си. Него не го знам и не ми се иска да го знам, но ти ми изглеждаш един много интересен човек, при това бих казала доста над средното ниво, интелигентна си.
На мен садо-мазохизма на духовно ниво ми е ясен. Хубаво е, че сте се улучили подходящи един за друг. За много хора това е неразбираемо, но ще има садисти, ще има и мазохисти.  Wink Не се обиждай. И при нас важи този модел (не точно този де - т.е, без изневери), но ролите са обърнати. Хубаво е, когато хората се улучат подходящи.  Peace Представям си как и моят мъж ме има за най-възбуждащата и женствена жена на света .  ooooh! И ми го е казвал много пъти. Явно има хора, които това ги кефи - спокойно. Много сме извън нормите, демек "ненормалните".  Wink

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 09:35 от HAPPY_QUEEN

# 768
моите изводи са такива, че обикновено мъжете изневеряват с по-грозни жени. Е, може би не винаги е така, но в много случаи се оказва така.

По-некрасивите може би са по-лесно достъпни  newsm78
Красивите изискват повече усилия, за които явно мъжете нямат готовност.  newsm78
Но пък по-красивите са по-агресивни.Не винаги свалките са по иниацитива на мъжете.
Като се огледам наоколо,коточели не красотата е определяща,а коренната разлика в темпераментите на съпругата и любовницата.

# 769

Красивите изискват повече усилия, за които явно мъжете нямат готовност.  newsm78
Но пък по-красивите са по-агресивни.Не винаги свалките са по иниацитива на мъжете.
Като се огледам наоколо,коточели не красотата е определяща,а коренната разлика в темпераментите на съпругата и любовницата.

Възможно е да е така. Този дето ходеше уж "за риба" имаше мила и кротка женица, а се хвана с едно чудовище дето само с мен може да се конкурира.  Mr. Green Обратен случай все още не ми е известен. Около мен се потвърждава мнението, че мъжете също си падат по лоши момичета - изоставят добрите вкъщи и се втурват след дивото "да го опитомяват".  Joy Joy

Иначе по мои наблюдения не толкова красивите като че ли са по-инициативни. Забелязала съм също така , че хубавите мъже като че ли са и по-свестни докато грозните и старите от комплекси ли, от какво ли, гледат да не изпуснат и кьоравото, и сакатото без да се съобразяват ни най-малко с партньорката си.

# 770

Възможно е да е така. Този дето ходеше уж "за риба" имаше мила и кротка женица, а се хвана с едно чудовище дето само с мен може да се конкурира.  Mr. Green Обратен случай все още не ми е известен. Около мен се потвърждава мнението, че мъжете също си падат по лоши момичета - изоставят добрите вкъщи и се втурват след дивото "да го опитомяват".  Joy Joy

Иначе по мои наблюдения не толкова красивите като че ли са по-инициативни. Забелязала съм също така , че хубавите мъже като че ли са и по-свестни докато грозните и старите от комплекси ли, от какво ли, гледат да не изпуснат и кьоравото, и сакатото без да се съобразяват ни най-малко с партньорката си.
М дааааа хубавите мъже са не по-малко податливи на атаките от хубава жена, ако изобщо красотата има някакво значение когато човек реши да изневерява. Понякога просто така се случва и темперамента на жената в къщи не е определящ.
Истината е, че мъжете кръшкат защото могат. Когато им е хубаво- повтарят.
И когато един мъж иска да впечатли красива жена, повярвайте не пести усилия и средства Laughing.

# 771
Да, така като се замислиш излиза, че мъжете са много смотани понеже кръшкат, защото могат, а се оказва че могат от време на време. Не ми се мисли какво меле щеше да стане, ако и жените кръшкаха, защото и когато могат. На всеки 1 път, когато кръшне мъж, жена ще кръшка 5-6 пъти поне. Май натам вървят нещата.   Laughing

# 772
Да, така като се замислиш излиза, че мъжете са много смотани понеже кръшкат, защото могат, а се оказва че могат от време на време. Не ми се мисли какво меле щеше да стане, ако и жените кръшкаха, защото и когато могат. На всеки 1 път, когато кръшне мъж, жена ще кръшка 5-6 пъти поне. Май натам вървят нещата.   Laughing
За една изневяра са необходими двама, нали. Знам, че тук има само идеални съпруги, които не поглеждат "чуждо", но вън от форума е съвсем различно. Както казва една моя колежка около 50 -те:" Ама иска ми се /с чужд мъж/, но не ми стиска". Laughing

# 773
За една изневяра са необходими двама, нали. Знам, че тук има само идеални съпруги, които не поглеждат "чуждо", но вън от форума е съвсем различно. Както казва една моя колежка около 50 -те:" Ама иска ми се /с чужд мъж/, но не ми стиска". Laughing
A, може и 3-4.  Laughing Просто жените ще го правят с повече мъже. Имам предвид - на една жена ще се паднат 5-6 мъже.  Wink

# 774
  • София
Хайде ще напиша как сме и ние. Ние сме си се разбрали отначало, по негова идея, но и на мен ми се нрави.Той се грижи за всичко, но има сексуална свобода, аз си правя каквото си ща, без сексуална свобода. Grinning На мен ми харесва, много съм си щастлива така.Идеята за постоянна негова любовница не ми се нрави, но и той такова нещо няма да ми причини, тъй като '' не повтаря''. Joy/Гадни мъжки приказки, нали, дами?/ Ще ми коства голямо усилие да натисна -публикувай... ooooh!

И баста. Нема кво да се оправдаваш....пред форума....
Доста от пишещите тук и без кръшкания са нещастни....

# 775
Хепи Куин,  bouquet, не си права за някои неща, но нищо. Simple Smile Защо не се включи някой мъж да каже, че всички мъже искат така:жените им да са им верни, а те да си покръшкват, без да го афишират много-много, без да нараняват жена си, но и без да лъжат-мажат и да треперят, че половинката ще ги хване. Wink Мъжете имат друга психика, не им пречи на семейството, отиват с някоя за час-два там, или по малко и после забравят даже как се е казвала.Аз така мисля, всяка двойка е различна. Simple Smile

# 776
  • Варна
punky90, извинявай за офтопика, но ако това на снимката в подписа ти си ти, отсега те номинирам за форумските титли "Златно огледало". Прекрасна си!   bouquet

# 777
Хепи Куин,  bouquet, не си права за някои неща, но нищо. Simple Smile Защо не се включи някой мъж да каже, че всички мъже искат така:жените им да са им верни, а те да си покръшкват, без да го афишират много-много, без да нараняват жена си, но и без да лъжат-мажат и да треперят, че половинката ще ги хване. Wink Мъжете имат друга психика, не им пречи на семейството, отиват с някоя за час-два там, или по малко и после забравят даже как се е казвала.Аз така мисля, всяка двойка е различна. Simple Smile
То това няма кой да го казва, то си е ясно. Ние много добре го знаем. Но някои като мен не се примиряват с т.нар. "двоен стандарт". На жените също не пречи да се забавляват еднократно "без да нараняват", без да се влюбват и без да развалят семейството.  Wink Просто някои като мен не желаят да го правят, защото знаят, че "половинката им" не го иска. Друг е въпроса, че повечето мъже не се замислят над този факт.
А, Пънки, нали вече ти казах, че си жена-мечта за всеки мъж?  Wink

# 778
... всички мъже искат така:жените им да са им верни, а те да си покръшкват...

Няма такова нещо като "всички мъже" и "всички жени". Не поставяйте хората под един знаменател.
Също така един и същ човек иска едно в една връзка, и друго в друга. Всичко зависи от това какво мисли и чувства към човекът отсреща.
Ако приема, че той е по-малко човек от него и не влага много чувства, може да иска много неща от него, а да мисли само за себе си. И това не е до пол, и за жени, и за мъже се отнася  Peace

Обобщението "всички" се използва, когато човек иска да оправдае собствения си избор. Всичко е индивидуално, както си го направиш...

# 779
Мерси за хубавите хубавите думи, Хексе, няма да крия, че ми топлят сърчицето! Hug Мерси и на теб,Куин!  Hug Стига съм защитавала мъжете аз, да не съм им адвокат?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт