Мъже, защо кръшкате?

• 67 513
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 870
  • Другата България
Убедена съм, че моят не кръшка, за да си говори. Joy
Явно си добър събеседник по всички въпроси Flutter което не значи автоматично, че не си в леглото, но....мъже ooooh!

# 871
Моят е от групата на неизневеряващите.Е,никога не мога да съм напълно сигурно.Но липсата на ревност от моя страна изключително много го дразни,та си мисля,че ако го направи ще дойде да ми каже  Laughing Да види как ще реагирам. А и е убеден,че такива неща трябвало да се признават.
Едно време,още докато се "срещахме" ..някъде на втората седмица се беше целувал с една девойка,но честно казано не мисля,че е изневяра,тъй като не сме били сериозно заедно,нищо не се знаеше за бъдещето(или липсата на такова) на нашата връзка. От тогава нищо, но съм реалистка и си мисля,че няма как до живот да си остане така..има цял живот пред себе си и все някога е възможно да се случи.

# 872
  • на плажа
 Мен пък не ме интересува дали е правил секс с друга. Не искам да знам. Важното за мен е отношението му към мен и детето да е добро. Дори да разбера за странична забежка, няма да направя драма ( предполагам  Sunglasses), но предпочитам да не разбирам.

# 873
  • Другата България
А и е убеден,че такива неща трябвало да се признават.

Това да му го избиеш от главата, защото уж "дай да си признаем добронамерено", а после никога не се забравя........ ooooh! Naughty

# 874
Като анатомия са еднакви-вагина при жените, пенис при мъжете.
Ти на сериозно ли го пишеш това?

# 875
А и е убеден,че такива неща трябвало да се признават.

Това да му го избиеш от главата, защото уж "дай да си признаем добронамерено", а после никога не се забравя........ ooooh! Naughty
И после като разбереш,че е кръшнал ще искаш да разбереш коя е щастливката..
Ще започнеш да си задаваш въпроси:Защо?Кога?Къде?...

# 876
Скрит текст:
Aми, по-скоро ще му го върна тъпкано! Хич не ме интересува коя, какво и защо.  Mr. Green

# 877
Защо?Ти с различна анатомия ли си?    Laughing

# 878
Скрит текст:
Не, бе, усещането е различно. Всеки си има стил.  Wink

# 879
Защо?Ти с различна анатомия ли си?    Laughing
Ако беше само да анатомията като вид!
Размери, поведение е коренно различно.
Няма начин да сбъркаш един човек с друг. Това, че на един мъж може да смениш жената и като си мисли, че е чужда... е просто виц.

# 880
Естествено, че има различия.....Но, ако използваме мъжките термини, дали боб чорба, боб с червен пипер или боб с пръжки, все е Боб.Няма как да се превърне в пържола или кекс...    Laughing
Когато човек е на 17-20, нормално е да иска да пробва, да види има ли разлики ....
Но мъж/жена на 40 и нагоре....смешно е да използва подобно оправдание за слабостите си.

# 881
Краси,не ми звучиш добре.Я да "се вземеш в ръце".Сега е момента да пробваш нещо чуждо.Последиците могат да бъдат само две:Или да дооцениш това което имаш,или чуждото повече да ти хареса .Едва ли ще ти се стори еднакво.

# 882

- "ами с жената не мога да си говоря така, тя не ме разбира, в къщи само мълчим, и т.н.".
Така е .С любовниците разговорите са по-възвишени.На нея не можеш да кажеш:
"Ше праиме ли нещо или да не си мия зъбите?"

# 883
Когато някой е решил да пробва нещо чуждо, то едва ли е затова, че е различно.
Различното може да се окаже не винаги положително, а при секс участват двама.
Ако един секс партньор за един е добър, то при друг може да се окаже не толкова приемлив.
Човек на 20 години може и да не различава нещата, но на 40 обикновено се познава доста добре.
Мъжете въобще не са толкова "прости" и определено ако говорят от един мъж има доста неща които можеш да научиш за себе си, дори и само от анатомията им.

# 884

- "ами с жената не мога да си говоря така, тя не ме разбира, в къщи само мълчим, и т.н.".
Така е .С любовниците разговорите са по-възвишени.На нея не можеш да кажеш:
"Ше праиме ли нещо или да не си мия зъбите?"
Няма и начин да е така. Най- малкото няма да те търпи.

Общи условия

Активация на акаунт