Мъже, защо кръшкате?

• 67 469
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 930
..................  [u]то много сложна работа да се сетиш що некой мъж се блещи като невидял и му текат лигите след некоя кифла.....и що мисълта му заработва само в посока "Как да я вкарам в леглото?"       [/u]Joy Joy
Верно, са наивни мъжете....    Mr. Green[/b]

Може да сме наивни в очите на Краси, но ако искам секс от някоя кифла, тогава фейс, цици и дупе ми стигат за решение......................

Аз не виждам разлика в мненията, ти къде я видя?   Laughing
Наивността ви се изразява във факта, че според вас и идея си нямаме защо кръшкате....

# 931
Абе Краси, те не са наивни, а по-просто устроени навсякъде.  Laughing
За нас това е безумие, няма ли усложнена ситуация, какъв живот живеем тогава?! Mr. Green Всъщност е просто. Whistling

# 932
...
Наивността ви се изразява във факта, че според вас и идея си нямаме защо кръшкате....

Може аз да не съм те разбрал правилно.
И аз си мисля, че разбирате, но авторката на темата пита и явно не знае Wink

# 933

За нас това е безумие, няма ли усложнена ситуация, какъв живот живеем тогава?! Mr. Green Всъщност е просто. Whistling

Не е чак толкоз просто...  Laughing

http://www.vsekiden.com/124450

# 934
Сбърках темата.  Laughing

# 935
Социологическо проучване ли си провеждате или просто ви е любопитно? Или просто имате нужда от малко прясна информация за да клюкарствате на наш гръб понеже с вас не искат да изневеряват?!

# 936
Социологическо проучване ли си провеждате или просто ви е любопитно? Или просто имате нужда от малко прясна информация за да клюкарствате на наш гръб понеже с вас не искат да изневеряват?!

Социологическо е, да речем, ти що питаш?

# 937
Ми интересно ми стана ... Wink а конкретната причина за мен за "кръшкането" е точно толкова неясна, точно като въпроса: "Какво иска една жена от мъжа си?"

# 938
Веднага ти отговарям "Да не кръшка!" Mr. Green

# 939
...или после да носи диаманти... Joy Joy Joy

# 940
Ми интересно ми стана ... Wink а конкретната причина за мен за "кръшкането" е точно толкова неясна, точно като въпроса: "Какво иска една жена от мъжа си?"
Не знаеш защо кръшкаш ли?  ooooh!

# 941
Ми как да знае Естел... като знае очакванията!!!  Laughing

# 942
Социологическо проучване ли си провеждате или просто ви е любопитно? ..................
Лично аз, чувайки отговора на този въпрос от даден мъж, си правя извод за умствения му багаж.
По-точен  е и от тестовете за IQ....... Laughing

# 943
Искаме да чуем вашите оправдания,щото после ако нас хванат да знаем с какво да се оправдаваме. Grinning

# 944
  • Другата България
понеже с вас не искат да изневеряват?!
Каква гениална мисъл, прозряна от още по-гениален МЪЖКИ мозък! Joy
Интересно ни е просто.

Общи условия

Активация на акаунт