Мъже, защо кръшкате?

• 67 423
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 945
понеже с вас не искат да изневеряват?!

Каква гениална мисъл, прозряна от още по-гениален МЪЖКИ мозък! Joy
Интересно ни е просто.

Обърка се момчето.. май искаше да каже, че не иска да му изневеряват.
Но рогатия не се знае кога ще те посети!!!  Mr. Green

# 946
  • Другата България
Соте,  oops Hug кефиш с тази мъжка солидарност, ама не се обърка, точно това искаше да си "пита" Mr. Green

# 947
понеже с вас не искат да изневеряват?!
Каква гениална мисъл, прозряна от още по-гениален МЪЖКИ мозък! Joy
Дами,ако вие тръгнете да изневерявате,какво бихте предпочели-женен или свободен?
Един женен мъж,склонен да изневерява на жена си,по-качествен ли е от един свободен?

# 948
  • Другата България
 Rolling Eyes Embarassed Извини ме за питането, но би ли ми обяснила какво общо има твоя въпрос/въпроси с моя цитат?? Не ти схващам логиката /ако има такава/?
П.П. На въпросите-не знам какво според теб значи "качествен", но ако все пак реша да го правя мисля, че това няма да е определящото- женен или не. Други неща са водещи при изневярата. Според мен.

# 949

Соте,  oops Hug кефиш с тази мъжка солидарност, ама не се обърка, точно това искаше да си "пита" Mr. Green

Ами да отговоря аз вместо него...  Laughing...

Цитат
понеже с вас не искат да изневеряват

Не е точно.. по скоро начин да ви изнерви и провокира без да се усетите.  Laughing
До изневяра всяка жена може да стигне.. който търси намира.. повода обаче си е тема за размисъл.
Да стигнеш до бикините на дадена жена не е лесно... сама няма да си ги свали, то затова се правят машинации, провокации и пропаганди... но това е за професионалистите, аматьорите се напъват и гледат... завистта обаче води до непредвидими реакции.. като това да те изпортят на неподходящо място.  Laughing
Няма жена която да не става за изневяра.. има мъже които се страхуват да си поискат.  Peace

# 950
  • Другата България
Не е точно.. по скоро начин да ви изнерви и провокира без да се усетите.  Laughing
До изневяра всяка жена може да стигне.. който търси намира.. повода обаче си е тема за размисъл.
Няма жена която да не става за изневяра.. има мъже които се страхуват да си поискат.  Peace
newsm74

# 951
Rolling Eyes Embarassed Извини ме за питането, но би ли ми обяснила какво общо има твоя въпрос/въпроси с моя цитат?? Не ти схващам логиката /ако има такава/?
П.П. На въпросите-не знам какво според теб значи "качествен", но ако все пак реша да го правя мисля, че това няма да е определящото- женен или не. Други неща са водещи при изневярата. Според мен.

Така е Ан, но някои жени явно  не го разбират. За това има такава тема. Laughing Причините, за да изневери един мъж са комплексни.

Не е точно.. по скоро начин да ви изнерви и провокира без да се усетите.  Laughing
Няма жена която да не става за изневяра.. има мъже които се страхуват да си поискат.  Peace
newsm74
Тогава могат да си поискат жените, и обикновено мъжете не отказват. Laughing

# 952

Напротив... отказват и още как... ще ти кажа и защо, защото някои сме просто ценители а не вехтошари.  Laughing

# 953
Явно твоя цитат е двусмислен,щом аз съм разбрала друго.Поясни какво искаш да кажеш.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 12:25 от Rumi345

# 954

Напротив... отказват и още как... ще ти кажа и защо, защото някои сме просто ценители а не вехтошари.  Laughing
Това за пред жена си ли го казваш?

# 955
Ми как да знае Естел... като знае очакванията!!!  Laughing

Eй, по-голяма тъпотия не бях чела!

# 956
  • Другата България
Явно твоя цитат е двусмислен,щом аз съм разбрала друго.Поясни какво искаш да кажеш.
Rolling EyesАми Соте ме разбра, нищо че е мъж Peace Hug, няма значение всъщност, давай да върви приказката!

# 957
Rumi345, ако искам да изневеря, но само със секс без да влагам чувства, ще е с женен. Другият може да се влюби и ще ми донесе куп главоболия. Не е ли логично?! Flutter
Ако си търся връзка, защото връзката за мен без чувства е немислима, ще си търся свободен. Все пак да не бъркаме връзка с чистият секс. Сега , ако се случи нещастието,чрез секс да се постави  основа за връзка - прекратявам, ако не търся връзка. Звучи делово, но така си мисля все пак, не съм се захващала да изневерявам още. Мързелива съм, а една изневяра много гимнастика иска. Laughing

# 958
А ваpиант ти да се в.юбиш няма?

# 959
Rumi345, ако искам да изневеря, но само секс не търся чувства, ще е с женен. Другият може да се влюби и ще куп главоболия. Не е ли логично.
Ако си търся връзка, защото връзката за мен без чувства е немислима, ще си търся свободен. Все пак да не бъркаме връзка с чистият секс. Сега , ако се случи нещастието секса да е основа за връзка прекратявам, ако не търся връзка. Звучи делово, но така си мисля все пак, не съм се захващала да изневерявам още. Мързелива съм, а една изневяра много гимнастика иска. Laughing

На това мнение съм и аз! Женените мъже стават за неангажиращи флиртове, "връзки", секс и т.н. С необвързаните има голям риск да се лепне за теб като удавник за сламка и да не можеш да се откачиш после.

Общи условия

Активация на акаунт